ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ !!! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ;;; ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΑΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΣΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΒΡΑΧΑΛΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ !!! ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ: ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΑΧΟΥΑΤΖΕ ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ !!

Ο διασυρμός της Εισαγγελίας Αθηνών συνεχίζεται !! Ο εισαγγελέας, το όνομα του οποίου θα το μάθω αύριο, ενώ οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαϊδαρίου του παρέδωσαν στα χέρια, μετά από δική του απαίτηση, τη δικογραφία με τη μήνυση της Ειρήνης Βραχάλη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά παντός υπευθύνου του νοσοκομείου Αττικόν, για τον θάνατο του πατέρα της Μιχάλη Βραχάλη, με το αίτημα για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, είπε ότι δεν είναι κατεπείγουσα η δικογραφία, και έστειλε τους αστυνομικούς στη γραμματεία !!

Δεν είναι κατεπείγουσα μία δικογραφία, με το πτώμα να παραμένει στο νεκροτομείο, πολύτιμα ενδεχομένως στοιχεία να χάνονται και να παρακωλύεται το έργο της Δικαιοσύνης !!

Αυτά είναι πραγματικά πρωτοφανή πράγματα, με τον κατήφορο της Εισαγγελίας να μην έχει τέλος, μετά την φαρσοκωμωδία της διαδικασίας της υπόθεσης της νεκροψίας στον Γιώργο Ψυχογυιό και το μπλοκάρισμα των νεκροψιών στις υποθέσεις του Στάθη Χειμαριού και της Αντωνίας Δημητρίου.

Ώστε και ανυποψίαστος να είσαι, αρχίζεις και υποψιάζεσαι ότι κάτι προσπαθεί να κρύψει το Αττικόν και η Εισαγγελία καθυστερεί για να το βοηθήσει.

Παραμένω σε θέση μάχης στην υπόθεση αυτή, την ίδια ώρα που αύριο επιδίδεται εξώδικο αίτημα στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, για την εκταφή των σορών του Στάθη Χειμαριού και της Αντωνίας Δημητρίου, και την εν συνεχεία διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Την ίδια ώρα συγκλονιστικά στοιχεία προκύπτουν από τον ελλιπή αλλά και πάλι αποκαλυπτικό ιατρικό φάκελο του Ηρακλή Σαχουάτζε στο ΑΧΕΠΑ.

Θυμίζω ότι είναι το παλλικάρι που λίγη ώρα μετά τις εκκλήσεις του να υπογράψει να φύγει, διασωληνώθηκε, το κινητό του είχε εξαφανιστεί, ενώ στη σακούλα με τα πράγματά του που πήρε η χήρα, βρέθηκαν ψυχοφάρμακα καθώς και η μούσκεμα από το αίμα του πιτζάμα του.

Τα ιατρικά στοιχεία που παρέλαβε η Νίνα, αποδεικνύουν ότι οι γιατροί στο ΑΧΕΠΑ, εκτός των άλλων, είχαν διακόψει επί 1,5 μήνα (!!) την αναγκαία για την επιβίωση του τετραπληγικού Ηρακλή (και όχι παραπληγικού, όπως ψευδώς αναγράφεται στα στοιχεία του ιατρικού φακέλου) καθημερινή αγωγή με xarelto για τη θρομβοφιλία από την οποία έπασχε !!

Η Νίνα φώναζε όλο αυτό το διάστημα για την αγωγή αυτή, ώσπου τελικά άρχισαν να τη χορηγούν μετά την τραχειοστομία, όταν ήταν πλέον πολύ αργά για τον Ηρακλή !!

“Και πώς άντεξε τόσες μέρες, ο καημένος”, μου γράφει η Νίνα, που μεγαλώνει μόνη της το παιδάκι τους που ήρθε στον κόσμο λίγες εβδομάδες μετά τη δολοφονία του Ηρακλή.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ !!!

Είναι αυτό ακριβώς που περιγράφω ως μία από τις βασικές παραμέτρους του πρωτοκόλλου του θανάτου:

Τη διακοπή στους ασθενείς με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα της αναγκαίας για την επιβίωσή τους αγωγής για τα νοσήματα αυτά !!

Ο ιατρικός φάκελος, όπως ανέφερα, είναι ελλιπής. Περιέχει ιατρικά στοιχεία από τις 15 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2021.

Τι λείπει;

Μα το αρχικό διάστημα νοσηλείας του, από τη μέρα της εισαγωγής του μέχρι την 15η Δεκεμβρίου.

Σκεφτείτε, αν από αυτά που έδωσαν αποδεικνύεται η εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου, τι θα υπάρχει στα στοιχεία των πρώτων ημερών της νοσηλείας του που τα αποκρύπτουν.

Φυσικά, τώρα θα επανέλθουμε στο ΑΧΕΠΑ, αφού ελεγχθεί από την ιατρική ομάδα μου ο ιατρικός φάκελος που παραδόθηκε στη Νίνα. Και φυσικά, το αμέσως επόμενο βήμα είναι η υποβολή μήνυσης, στο πλαίσιο της οποίας θα διενεργηθεί ιατρική πραγματογνωμοσύνη με την Νίνα βεβαίως να διορίζει τεχνικό σύμβουλο.

Εσείς, εισαγγελείς, συνεχίστε να τους καλύπτετε…

Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτέλους… Φτύσαμε αίμα…

“ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ” !!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ !!! “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!! ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΔΗΛΑΔΗ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΣΕ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ 14η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ !!! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ …ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΠΛΕΥΡΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ” ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. !!! ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ …ΔΕΥΤΕΡΟΙ…; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ… ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΝΑ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…

Kαι θα τελειώσετε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Αρχίσατε με αυτούς…

ΠΡΟΣ “ΣΩΤΗΡΙΑ”: ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΛΕΑΝΔΡΟ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ Ή ΣΤΟ “ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” !! ΑΥΤΑ ΤΑ “ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΒΑΤΙ”, ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΚΕΙΤΑΙ Ή Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ “ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ, ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ” ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΕΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ …ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ “ΣΩΤΗΡΙΑ” Ή ΤΟ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ …ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ”, ΑΥΤΑ ΤΑ “ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ” ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, “ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ, Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ …Κ@@ΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ Μ Η ΦΥΓΕΙ Ο ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ, Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ε Τ Α !!! ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 306 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ !!

LIVE ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ FACEBOOK !!

Scroll to top
x