ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!! (ΒΙΝΤΕΟ) ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΦΡΙΧΤΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ !!!

Το βίντεο αυτό μου το έστειλαν σήμερα. Προβλήθηκε πριν από δύο μήνες και αφορά στον θάνατο στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης του πατέρα της Βιβής Παπαδοπούλου, επίκουρης καθηγήτριας της Κτηνιατρικής Σχολής στο Α.Π.Θ.

Μιλάει για το Άουσβιτς του Ιπποκρατείου. Στην τρομακτική περιγραφή της θα αναγνωρίσετε πολλές παραμέτρους του πρωτοκόλλου του θανάτου. Την θετικοποίηση των ασθενών με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, την ασιτία, την αφυδάτωση, την εγκατάλειψη των ασθενών μέσα στις ακαθαρσίες τους. Ο άνθρωπος αυτός μπήκε στο Ιπποκράτειο 85 κιλά και από εκεί βγήκε σε σακούλα 45…

Δεν κατάφερα να καταλάβω τι ακριβώς έγινε με το οξυγόνο, τον κορεσμό του ανθρώπου και το οξυγόνο που του παρείχαν. Κατάλαβα όμως ότι αυτό δεν έβγαινε ποτέ. Σε μία αποθήκη, χωρίς τουαλέτα, που είχαν κυριολεκτικά πεταμένους τους ασθενείς.

Ένας καθηγητής από το ΑΧΕΠΑ, γνωστός της καταγγέλλουσας, είχε καταφέρει να πάει να τον δει. Και αυτό που ανέφερε μετά στην κόρη του ανθρώπου ήταν συγκλονιστικό:

“Έτσι ήταν οι άνθρωποι στο Άουσβιτς όταν τους έβρισκαν μετά”…

Δείτε το με ψυχραιμία.

Και ετοιμαστείτε να δείτε πολλά τέτοια βίντεο στο κανάλι που θα είναι έτοιμο μέχρι την Παρασκευή.

Και πολύ τρομακτικότερα από αυτό…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ LIVE ΑΠΟ ΤΟ … ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 22:30 !

Ούτε που να το σκεφτείτε…

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Παραμονές…

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ;

Scroll to top
x
Hide picture