ΠΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ !! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ !! ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ !!

Είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ :
Μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας κατάθεσης της μήνυσης, γιατροί και νοσηλευτές που εργάζονται σε νοσοκομεία αναφοράς, άρχισαν ο ένας μετά τον άλλον να έρχονται σε επαφή μαζί μου.
Μόνο σήμερα, που έπρεπε να έχω το κινητό μου κλειστό, καθώς ήδη αυτή τη στιγμή που μιλάμε κλείνω 16 ώρες συνεχούς δουλειάς, στην ηλεκτρονική διεύθυνσή μου έχω λάβει πέντε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ emails, με τρομερά ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
Από γιατρούς και νοσηλευτές ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.
Είναι φυσικά γεγονός, ότι ήδη εδώ και πολύ καιρό είμαι σε επικοινωνία και στενή συνεργασία με ανθρώπους μέσα και έξω από τα νοσοκομεία, οι οποίοι μου δίνουν, υπό συνθήκες βεβαίως ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ, πολύτιμες πληροφορίες και ακόμη πολυτιμότερα στοιχεία για τη μάχη μου κατά της απάτης.
Τα στοιχεία αυτά και οι πληροφορίες ήταν άλλωστε και ένας από τους λόγους που ήμουν πάντα ένα βήμα μπροστά από τα νοσοκομεία και την κυβέρνηση. Ήξερα τι κάνω, ήξερα τι λέω, ήξερα πού βαδίζω.
Πλέον όμως, μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας, φαίνεται πως γιατροί και νοσηλευτές, οι οποίοι βράζουν πολύ καιρό τώρα μέσα στα νοσοκομεία και η οργή τους ξεχειλίζει, νοιώθουν ότι έφτασε η ώρα.
Θέλω λοιπόν να τους πω ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !!
Θα γίνει τσουνάμι το ξέσπασμα της αλήθειας μέσα από τα νοσοκομεία !!
Το μεγαλύτερο ξέσπασμα το αναμένω μετά την κατάθεση της μήνυσης. Θα ανοίξουν πολλά στόματα μετά. Θα σπάσει η αλυσίδα της σιωπής. Του φόβου.
Τους ΚΑΛΩ όμως από ΤΩΡΑ να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μου.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ !!
Δεν θα προδώσω ΠΟΤΕ την εμπιστοσύνη που θα μου δείξουν, για όσο διάστημα θα πρέπει να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους και ότι μου δίνουν στοιχεία. Ακόμη και αν κάποιοι δεν θελήσουν ποτέ να αποκαλυφθούν. Αρκούν τα στοιχεία που μου έχουν δώσει και αυτά που θα μου δώσουν το επόμενο διάστημα.
Είναι τεράστια για μένα ικανοποίηση να διαπιστώνω ότι έχω καταφέρει να κερδίσω την εμπιστοσύνη αυτή από ανθρώπους που δεν με έχουν γνωρίσει προσωπικά. Γιατί δεν είναι λίγο να διαβάζω π.χ. το τελευταίο email από γιατρό μέσα από ένα από τα χειρότερα κολαστήρια, να μου περιγράφει πρόσωπα και καταστάσεις, να μου δίνει ονόματα και στοιχεία, και να μου γράφει στο τέλος τα ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ. Και να θεωρεί ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι θα τον προστατεύσω και ΔΕΝ θα τον εκθέσω ΠΟΤΕ.
Και πρέπει να ομολογήσω ότι ανατρίχιασα διαβάζοντας τα emails αυτών των ημερών, καθώς διαβάζω περιγραφές και γεγονότα με πρωταγωνιστές γιατρούς και διευθυντές πολύ γνώριμους σε μένα.
Γεγονότα και στοιχεία ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
Αλλά και της απάτης…
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ, ΛΟΙΠΟΝ ,
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ,
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ,
KAI ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΦΡΙΚΗ :
ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!
Στείλτε μου SMS στο 6971540626:
Γράψτε “ΓΙΑΤΡΟΣ” ή “ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ” ,
και θα σας καλέσω εγώ.
Αν έχετε την εφαρμογή SIGNAL, θα ήταν προτιμότερο. Αν δεν την έχετε, κατεβάστε την. Είναι πολύ απλό.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ EMAIL ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
nikant2@yahoo.gr
ΕΛΑΤΕ !!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ !!!

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

ΕΤΟΙΜΗ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ…

Scroll to top
x