ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ !!! ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΡΑΧΑΛΗΣ: ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΪΟΥ, ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ COVID ΜΕ ΜΟΡΙΑΚΟ ΘΕΤΙΚΟ, 27 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΘΑΝΕ: ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΣΘΕΝΩΝ COVID-19 THΣ ΗΔΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΕΛΗΦΘΗ ΣΤΙΣ …25 ΜΑΪΟΥ, ΚΑΙ ΤO ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΓΗΚE ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ !!!!!!

Είναι πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αυτά που συμβαίνουν στα ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ !!

Μία από τις νεκροψίες που έχει ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ η Εισαγγελία Αθηνών, είναι αυτή στη σορό του Μιχάλη Βραχάλη.

Μία μέρα πριν τον θάνατό του, είχα δημοσιεύσει εδώ και στο facebook της Μαριάννας την εφαρμογή του πρωτοκόλλου στον Μιχάλη Βραχάλη, όπως μου την περιέγραψε η κόρη του Ειρήνη, με τον δικό μου σχολιασμό.

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα της 26ης Μαΐου 2021

Εδώ η ανάρτηση στο facebook:

Θετικός λοιπόν με μοριακό τεστ από τις 20 Μαΐου ο Μιχάλης Βραχάλης, έλεγαν στην Ειρήνη. Και γι αυτό τον έχωσαν στην κλινική covid.

Με μοριακό από το εργαστήριο του κ. Πουρνάρα…

Μετά όμως από όλα αυτά που έγιναν, άρχισαν η Ειρήνη με τη μητέρα της να συνειδητοποιούν ότι ενώ ο Μιχάλης ήταν όχι απλά θετικός, αλλά “φουλ στον covid”,  δεν τους είχε πάρει κανείς από τον Ε.Ο.Δ.Υ. να τους βάλει σε καραντίνα. Κυκλοφορούσαν και διέσπειραν κανονικότατα τον “φουλ covid”, ενώ η Ειρήνη πήγαινε κανονικά και στο Αττικόν, και ούτε μία φορά η κ. Θεοδωρακοπούλου ή ο κ. Τσαγκάρης δεν της είπαν τι δουλειά έχει εκεί, ενώ θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα.

Και σήμερα έχουμε την ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΡΑΧΑΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ 20, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ 21, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ 22, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ 23, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ 24, παρά ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ στις 25 και το αποτέλεσμα βγήκε στις 27 Μαΐου !!

Το πρωί της ημέρας αυτής ο Μιχάλης πέθανε.

Ώστε το αποτέλεσμα βγήκε ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ !!!

Αν διαβάσατε ξανά αυτά που δημοσίευσα στις 26 Μαΐου (όταν ακόμη ο Μιχάλης Βραχάλης ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟΣ αλλά τον είχαν στην κλινική covid), και δείτε και το έγγραφο που δημοσιεύω σήμερα, θα καταλάβετε γιατί η Εισαγγελία ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗ ΝΕΚΡΟΨΙΑ !!

Εννοείται ότι μεταξύ όλων των άλλων, θα ψάξουμε πολύ καλά ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΜΟΡΙΑΚΟ του εργαστηρίου του καθηγητή Πουρνάρα…

Και πάντως η Ειρήνη μου δήλωσε πριν από λίγο στο τηλέφωνο ότι θα κρατήσει στο ψυγείο τον πατέρα της και ένα χρόνο αν χρειαστεί.

Η ψυχή του Μιχάλη θα στοιχειώνει το κτίριο 16 για όσο χρόνο χρειαστεί, ώστε να δικαιωθεί από τους έντιμους εισαγγελείς που θα έρθουν μετά…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ LIVE ΑΠΟ ΤΟ … ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 22:30 !

Ούτε που να το σκεφτείτε…

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Παραμονές…

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ;

Scroll to top
x