ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΣ FACEBOOK !!! ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ / ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΤΟ “#ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΘΑΡΜΑ” TOY ΧΥΔΑΙΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ, ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ FACEBOOK !!! ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ !!!

Σήμερα έπεσαν οι μάσκες των ελεεινών φασισταριών της Facebook. Εκτελώντας εντολές της εγκληματικής οργάνωσης, μου επέβαλλε τον έναν 30ήμερο αποκλεισμό μετά τον άλλον, με γελοίες δικαιολογίες, μου έκλεισε οριστικά τον λογαριασμό πάνω σε μία βρωμερή συκοφαντία, ότι το βίντεο που είχα ανεβάσει από το Κρατικό της Νίκαιας ήταν δήθεν κατασκευασμένο (!!!) ,

και σήμερα είπαμε να αποδείξουμε για μία ακόμη φορά τον αισχρό ρόλο των εγκληματιών του Δουβλίνου και των συνεργών τους στην Ελλάδα, υποβάλλοντας αναφορά για τις χυδαίες ύβρεις και την ασύλληπτη στοχοποίησή μου από τον Παντελή Πασπαλά, πρώην Πασόκο, υμνητή ή μέλος του Ρουβίκωνα, λίγο με ενδιαφέρει, ο οποίος έχει δημιουργήσει και ολόκληρο σύνδεσμό για μένα με hashtag to #αντωνιάδη_κάθαρμα.

(11) ‪#‎αντωνιαδη_καθαρμα‬ – Εξερεύνηση | Facebook

Πίσω από ένα παραλήρημα, ότι είμαι …καθεστωτικός και ότι …καλύπτω την κυβέρνηση, αφού δεν την καταγγέλλω για τις …ελλείψεις στα νοσοκομεία, την ίδια ώρα που καταγγέλλω την ίδια και τα νοσοκομεία για τις δολοφονίες ανθρώπων, κρύβεται ένας  δήθεν πολέμιος του συστήματος, ο οποίος είναι βαθιά χωμένος στο παιχνίδι της υπεράσπισης της “πανδημίας” και των δολοφόνων στα νοσοκομεία,  ψάχνοντας προσχήματα δήθεν “αριστερής” προέλευσης, για να “δικαιολογήσει” τις χυδαίες ύβρεις και συκοφαντίες εναντίον μου και να υπερασπιστεί τα εγκλήματα στα νοσομομεία, και βεβαίως να με στοχοποιεί σε απίστευτο βαθμό.

Και η Facebook, όπως βλέπετε, μια χαρά τις βρήκε τις χυδαίες ύβρεις και τους βρωμερούς χαρακτηρισμούς, κανέναν όρο της “κοινότητας” δεν παραβιάζουν, και μας συστήνει να τον …μπλοκάρουμε ή να τον διαγράψουμε από …φίλο !!!

Όλα καλά λοιπόν !!

“Κανένας δεν πρέπει να βλέπει στο Facebook δημοσιεύσεις που ΘΕΩΡΕΙ ότι περιέχουν εκφράσεις μίσους”…

Καθώς, η έκφραση “Αντωνιάδη κάθαρμα”, είναι έκφραση …αγάπης !!!

Χέρι-χέρι ο ακροαριστερός Πασπαλάς με το …παιδί του λαού …Ζούκερμπεργκ.

Μετά …εγώ είμαι του συστήματος.

Απίστευτοι μασκαράδες !!!

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ

Scroll to top
x