ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ… ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !!! Ο ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΕΒΗΣ, ΕΝΩ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΒΡΑΧΑΛΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 27 ΜΑΪΟΥ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ …ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΒΡΑΧΑΛΗ, ΝΑ …ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΤΗΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ …ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ, ΚΑΙ ΝΑ …ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΥΧΟΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ !!! ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ !!! ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ !! ΠΟΣΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ;; ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ !!!

Κάθε μέρα που περνά, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διαλύεται εις τα εξ ων συνετέθη. Δεν θα μείνει τίποτα στο τέλος. Μόνο συντρίμμια.

Ένας από τους εκπροσώπους της που φροντίζουν για το γκρέμισμα του όποιου κύρους έχει απομείνει στην Εισαγγελία Αθηνών, είναι ο Ιωάννης Σέβης. Χειρίζεται την υπόθεση της μήνυσης της Ειρήνης Βραχάλη για τον θάνατο του πατέρα της στο Αττικόν, με το αίτημα για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής να είναι μετέωρο επί 26 ολόκληρες μέρες !!  Και με τα νέα στοιχεία που φυσικά και τα έχουν διαβάσει ο κ. Σέβης με την προϊσταμένη του, να αποκαλύπτονται και να καταλαβαίνει όλος ο κόσμος γιατί οι εισαγγελείς της Ευελπίδων προτιμούν να ευτελίζονται, παρά  να πράξουν το καθήκον τους και να δώσουν τις αυτονόητες, ακόμη και σε τριτοκοσμικές χώρες, εντολές για τις νεκροψίες. Όλη η Ελλάδα, δηλαδή, έμαθε ότι ο Μιχάλης Βραχάλης βρήκε θετικός μετά θάνατον (!!), και όχι κατά την εισαγωγή του, όπως ψευδώς οι γιατροί του νοσοκομείου βεβαίωναν την Ειρήνη.

Μετά από όλες αυτές τις δημόσιες επιθέσεις μου στους εισαγγελείς, μετά από όλα αυτά που αποκάλυψα για την παράνομη συμπεριφορά τους, και εννοείται με κανέναν από όλους αυτούς ή την προϊσταμένη τους, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, ή τον εξαφανισμένο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, να κινείται, έστω στοιχειωδώς, εναντίον μου, τι πήγε και έκανε ο κ. Σέβης;

Έστειλε τη δικογραφία στην 23η Πταισματοδίκη Αθηνών, με την εντολή να κληθεί η Ειρήνη Βραχάλη να …επιβεβαιώσει το περιεχόμενο της μήνυσης, μπας και το μετάνιωσε εν τω μεταξύ !!

Όλα τα σκέφτεται ο κ. Σέβης !!

Αμ τι, νομίζατε ;;

Ή κάνουμε έρευνα σωστή, σε μήνυση για ανθρωποκτονία με αίτημα για νεκροψία και το πτώμα στο νεκροτομείο, να χάνονται και στοιχεία κάθε μέρα, ή δεν κάνουμε !!

Πετάει η Εισαγγελία !!

Επίσης, καλείται να καταθέσει τυχόν νέα στοιχεία και να προτείνει τυχόν μάρτυρες !!

Να περνά ο καιρός, δηλαδή, λες και είναι υπόθεση για εξύβριση ή κανα τροχαίο με τραυματισμό !!

Απίστευτος !!

Μόνο τον νεκρό δεν καλεί να βεβαιώσει ότι πέθανε !!

 

Η Ειρήνη αύριο θα πάει στην 23η Πταισματοδίκη.

Δεδομένου ότι η εντολή αυτή, μεταξύ των άλλων, συνιστά άρνηση του εισαγγελέα στο αίτημα για νεκροψία, θα υποβάλει αίτημα να εισαχθεί η διαφωνία μεταξύ του εισαγγελέα και της υποστηρίζουσας την κατηγορία, στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Όπως έγινε στην Πάτρα, στην περίπτωση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Όπου έπρεπε, μετά από τη μάχη μου κόντρα σε όλο το σύστημα επί ένα μήνα, να έρθει το Συμβούλιο Εφετών Πατρών να εκδώσει το 77/2021 βούλευμά του, με το οποίο έκρινε ότι …ο ήλιος ανατέλλει από την Ανατολή !!

Εκεί κατάντησαν τη Δικαιοσύνη οι σημερινοί εκπρόσωποί της.

Αλλά όπως βρέθηκαν τρεις εφέτες στην Πάτρα και ένας εισαγγελέας Εφετών να πράξουν το καθήκον τους, έτσι και άλλοι εισαγγελείς και δικαστές, πολλοί περισσότεροι, θα στείλουν στο εδώλιο τους σημερινούς παραβάτες συναδέλφους τους.

Υ.Γ. Μη το ξεχάσω.

Είπα στην Ειρήνη, ως προς τους μάρτυρες που την καλεί ο κ. Σέβης να προτείνει, γιατί άλλη δουλειά δεν είχε ο διάολος, και ξέρετε τι έκανε όταν δεν είχε δουλειά, να προτείνει να κληθεί ο πατέρας της από το νεκροτομείο να βεβαιώσει ότι πέθανε.

Θα σας ξεφτιλίσουμε εντελώς…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

Scroll to top
x