ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΧΑΪΔΩ ΣΓΟΥΡΗ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !! ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ …ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ !!! ΠΡΟΣΦΥΓΗ Κ Α Ι ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !!

Ο ένας μετά τον άλλον οι εισαγγελείς στον κατήφορο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Μετά τον Νίκο Ορνεράκη, ο οποίος μπλόκαρε τις νεκροψίες στον Στάθη Χειμαριό και στην Αντωνία Δημητρίου, και ο οποίος “τιμωρήθηκε” από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο, με τον κ. Πλιώτα να “απαντά” στις κατηγορίες των οικογενειών κατά του εισαγγελέα Ορνεράκη, προβιβάζοντάς τον σε Ευρωπαίο Εισαγγελέα ,

μετά τον Κώστα Σπυρόπουλο, ο οποίος εξέθεσε και αυτός τον θεσμό με τη φαρσοκωμωδία της νεκροψίας στον Γιώργο Ψυχογυιό ,

μετά τον Ιωάννη Σέβη, ο οποίος διέταξε …προκαταρκτική εξέταση αντί να δώσει εντολή για νεκροψία στον Μιχάλη Βραχάλη ,

ήρθε τώρα η Χάιδω Σγουρή να κάνει το ίδιο, διατάσσοντας προκαταρκτική εξέταση στην υπόθεση της μήνυσης της χήρας του Νίκου Σταύρου για τον θάνατο του άντρα της στο Ιπποκράτειο,  παριστάνοντας και αυτή πως πρόκειται για μία κοινή ποινική διαδικασία, και όχι για μία διαδικασία στην οποία έχει υποβληθεί αίτημα για νεκροψία και το πτώμα του Νίκου παραμένει στο νεκροτομείο του Ιπποκρατείου, με το νοσοκομείο να προκαλεί ακόμη περισσότερο την οικογένεια του νεκρού, και την κάλεσε ξανά σήμερα, κατηγορώντας τη μητέρα αυτή τη φορά ότι …αδιαφορεί για τον νεκρό της !!!

Είναι πραγματικά αδύνατο να τη συλλάβει ανθρώπινος νους την απίστευτη στάση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Την απίστευτη κατρακύλα,  με τον πάτο να μη φαίνεται ακόμα…

Θα υποβληθεί ΚΑΙ εδώ αίτημα προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για να πάρει αυτό την απόφαση με βούλευμα για τη νεκροψία, όπως κάναμε και στην περίπτωση της υπόθεσης Βραχάλη.

Όπως έγινε στην Πάτρα με το βούλευμα 77/2021, ο οποίο ΚΑΙ ΑΥΤΟ οι εισαγγελείς της Αθήνας παριστάνουν πως δεν υπάρχει, όπως τα πτώματα στα νεκροτομεία.

Το ίδιο θα γίνει και στην περίπτωση της νεκροψίας στην Άννα Ψυχογυιού.

Πλέον πάμε με τη σιωπηρή άρνηση και του εκεί εισαγγελέα, το ονοματάκι του οποίου θα το μάθουμε την Δευτέρα.

Μακραίνει η λίστα των εισαγγελέων στη μήνυση…

Πηγή

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ

Scroll to top
x