ΔΟΛΟΦΟΝΕ !!!

Ο Βασίλης Πλιώτας και η Δικαιοσύνη που αυτός και οι όμοιοί του εκπροσωπούν, συνεχίζουν να βυθίζονται στο βούρκο της τρομακτικής ενοχής τους για τα εγκλήματα σε βάρος των πολιτών.

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι και πάλι εξαφανισμένος. Κάνει αυτό που ανέλαβε από την πρώτη στιγμή της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους:

Να παρέχει πλήρη κάλυψη στην εγκληματική οργάνωση του ελεεινότερου «πρωθυπουργού» που περπάτησε ποτέ στα ιερά χώματα της ελληνικής γης.

Χώματα που βρωμίζουν αυτός, οι συνεργοί του στην κυβέρνηση, οι δολοφόνοι στα νοσοκομεία, οι εγκληματίες δήθεν ειδικοί «επιστήμονες», τα πληρωμένα Μ.Μ.Ε. και οι αθλιότεροι εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης που βρέθηκαν ποτέ στα κτίρια του Αρείου Πάγου, της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και στα γραφεία των διευθύνσεων των Εισαγγελιών στις οποίες υπάγονται τα κολαστήρια των Νταχάου και Άουσβιτς των Μένγκελε και των εκτελεστών των χιλιάδων ανθρώπων στην εφαρμογή του τρομακτικού πρωτοκόλλου του θανάτου.

Η δική σου ενοχή, Βασίλη Πλιώτα, είναι η βαρύτερη. Ακόμη και από των ίδιων των δολοφόνων. Γιατί αυτοί δεν θα είχαν τολμήσει ούτε τρίχα να πειράξουν από τα θύματά τους, αν δεν είχαν τη δική σου κάλυψη και των συναδέλφων σου.

Ιερά χώματα που καλύφθηκαν από το αίμα των Ελλήνων και τις στάχτες.

Δεν θα πας στο σπίτι σου, όταν επιτέλους θα ξεβρωμίσεις τον Άρειο Πάγο από την παρουσία σου.

Στη φυλακή θα πας.

θα πληρώσεις για όλα τα εγκλήματα σε βάρος των παππούδων, των γιαγιάδων, των γονιών, των παιδιών, των συζύγων και συντρόφων των  Ελλήνων και όλων των πολιτών που είχαν την ατυχία να ζουν σ´ αυτή τη χώρα με σένα Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Αλλά ακόμη και η φυλακή δεν θα είναι τίποτα μπροστά στις κατάρες που θα πέφτουν πάνω σου από τους ζωντανούς, και τις ψυχές των ανθρώπων που εσύ επέτρεψες στους δολοφόνους τους να τους βασανίσουν και να τους εξοντώσουν.

Και τώρα, έχεις διαβάσει τον επιστημονικό κόλαφο για τον δολοφονικό μηχανισμό των εμβολίων, και παρακολουθείς απαθής τους πολίτες να εκτελούνται.

Κάνε μου μήνυση, ντε!

Σε προκαλώ!

Ούτε εγώ ούτε εσύ έχουμε ασυλία!

Τολμάς;

Πού να τολμήσεις.

Δολοφόνε!

Τελευταίες Ειδήσεις

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ…

Scroll to top
x