adplus-dvertising

ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΟΤΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ – ΣΚ@@ΨΥΧΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΡΝΑΝΕ ΧΟΛΗ, ΑΣΕΛΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ !!

Η εγκληματική οργάνωση χρησιμοποιεί από την αρχή της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους, το σιχαμερότερο είδος ανθρώπου που ζει δυστυχώς ανάμεσά μας. Σκ@@ψυχοι υπάνθρωποι που βρωμίζουν, με την παρουσία τους και τη χολή που ξερνάνε, το διαδίκτυο.

Βρίζουν, χυδαιολογούν, συκοφαντούν, στοχοποιούν. Πράκτορες. Υπάνθρωποι, που κρύβονται πίσω από ψεύτικα στοιχεία και φωτογραφίες, γιατί η Facebook τους το επιτρέπει, τους καλύπει και τους αφήνει ελεύθερο το πεδίο για την ελεεινή εγκληματική δράση τους.

Αυτά τα κάνουν, βεβαίως, με την ασφάλεια της ανωνυμίας. Γιατί εκεί που γράφουν φανερά, είναι πιο προσεκτικοί. Εκεί είναι «κυρίες».

Έτσι ήταν και το σιχαμένο υποκείμενο της ομάδας «ΜΠΕΕ Μεγάλο Πρόβατο Είσαι Έλληνα». Και μόλις του επιτέθηκα και κατάλαβε ότι ξέρω ποιος είναι, εξαφανίστηκε. Πανικοβλημένος.

Η ομάδα αυτή, όμως, ήταν νηπιαγωγείο μπροστά στο δίποδο «Δημήτρης Παπαντωνίου» και τον βόθρο που έχει φτιάξει γι αυτόν και τις άλλες κατσαρίδες με τα ψεύτικα στοιχεία, το λιγδιάρικο αγράμματο ον «Raspoustis Smith” (ο Θανάσης), κάτι σούργελα «Ιωσηφίνα Βοναπάρτη» ή «Rea Christod», γύρω δε από αυτούς έχει μαζευτεί μία μικρή ομάδα «vaccinated» γυμνοσάλιαγκων πουθενάδων με πραγματικά στοιχεία, οι οποίοι ανακάλυψαν νόημα στη θλιβερή ύπαρξή τους, συμμετέχοντας και αυτοί στον οχετό της ομάδας του σκ@@ψυχου Δημήτρη («Δημήτρη Παπαντωνίου»).

Εδώ και καιρό, ο σκ@@ψυχος» (ο οποίος είχε πάθει σοκ όταν ξεπάστρεψα τον ΜΠΕΕ) έχει πιάσει στο βρωμερό στόμα του την οικογένεια του Μιχάλη Βραχάλη. Δίνοντας και αυτός, μέσα στην απέραντη βλακεία του, μία επιπλέον απόδειξη για το πόσο σοβαρή είναι αυτή η υπόθεση. Σκέφτηκε ότι θα γίνει αρεστός στα αφεντικά του, ξερνώντας χολή στη συγκεκριμένη περίπτωση. Και επειδή δεν μπορεί να αμφισβητήσει τίποτα ο βρωμιάρης στην άλλη σελίδα, ούτε βεβαίως να χυδαιολογήσει (γιατί εκεί, αυτός και τα υπόλοιπα σκουλίκια της παρέας του πρέπει να κρατάνε τους τύπους), το κάνει στον βόθρο «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ».

Πριν από μερικές ώρες ξεπέρασε ακόμη και αυτόν τον άθλιο εαυτό του. Σχολίασε την χθεσινοβραδινή ανάρτησή μου για τον Μιχάλη Βραχάλη.

Πρόκειται ουσιαστικά για παραλήρημα. Έναν απίστευτο οχετό από έναν υπάνθρωπο που δεν έχει κανένα πρόβλημα να ασελγήσει στη μνήμη ενός ανθρώπου και να συκοφαντήσει τη χήρα και την κόρη.

Δείτε τι έγραψε το ελεεινό σκουλίκι:

Κατ´ αρχάς διαπιστώνει κανείς πολύ γρήγορα ότι πρόκειται για παραλήρημα. Η «σκέψη» του υπανθρώπου δεν έχει ειρμό.

Μέσα σ´ αυτό το παραλήρημα διακρίνει κανείς, όμως, γνωστά στοιχεία που χαρακτηρίζουν και άλλες τέτοιες «αναλύσεις», οι συντάκτες των οποίων έχουν πραγματικά ονοματεπώνυμα.

Έτσι, βρωμιάρη Δημητράκη;

Απευθύνει ερωτήματα, τα οποία γνωρίζει ότι όχι απλά έχουν απαντηθεί, αλλά οι απαντήσεις  αυτές είναι και το αντικείμενο της δράσης μου και της μήνυσης που κατέθεσα στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

«Το καταλαβαίνετε; Ισχυρίζεται ότι τον σκότωσαν» !!

Έλα ρε υπάνθρωπε! Σοβαρά; Φοβερό, ε; Τρομερό συμπέρασμα! Σου πήρε πολύ χρόνο να το καταλάβεις, ώστε να το μοιραστείς με τους υπόλοιπους στον βόθρο σου;

Πρώτη φορά μιλάω για δολοφονία, γελοίε υπάνθρωπε; Ναι ρε, τον σκότωσαν! Και εξηγώ πώς! Είναι το «σενάριο» όπως χαρακτηρίζεις τις αποδείξεις, γιατί έτσι σε βολεύει πουλημένο τομάρι!

«Αναρωτιέται» το σκουλίκι:

»Γιατί τον σκότωσαν; Ποσοστά με γραφεία τελετών;» !!

Αυτά είναι τα «επιχειρήματά» σου, πανίβλακα; Γιατί δεν είσαι απλώς ένας σκ@@ψυχος πράκτορας, είσαι και πανίβλακας πράκτορας.

Πρώτη φορά μιλάω για δολοφονία; Δεν μιλάω για τις δολοφονίες αυτές, υπάνθρωπε, 14 μήνες τώρα; Δεν έχω αποδείξει τον λόγο για τον οποίο δολοφονούν;

Και μετά πιάνει στο βρωμόστομά του τη χήρα και την κόρη. Και γράφει ο σκ@@ψυχος για τη νεκροψία και τον ιατρικό φάκελο και μιλάει για «μπίζνα» !!

Για αποζημίωση !!

Το βρωμερό σκουλίκι !!

Το ελεεινότερο είδος δίποδου !!

«Η κατηγορία είναι εξαμελίας και μετά θα αλλάξει επειδή είναι μάγκας ο νόμικος;» !!

Ναι ρε, δίποδο ερπετό. Θα την αλλάξω! Εγώ ο …νόμικος. Όπως έκανα σε άπειρες περιπτώσεις! Να σου θυμήσω, σκ@@ψυχε τον Γιώργο Βαρασιά; Να σου θυμήσω τον Νίκο Λυμπεροπουλο;

Και τι έγινε τώρα; Κόλλησες αμορφωσιά από το άλλο το σκ@@ό, τον Ρασπούστη;

«Εξαμελίας»;;

Άχρηστε !! Έχετε εξοργίσει ακόμη και τα αφεντικά σας με τα σκ@@ά που έχετε στο βρωμοκέφαλό σας.

Άκου «εξαμελίας»…

Και γύρω από σένα, βρωμιάρη, βρίσκουν ευκαιρία κάτι απερίγραπτοι τύποι να πετάξουν και αυτοί τη χολή τους:

Δεν το καταλαβαίνεις, συκοφάντη, ότι εσείς οι φανεροί πουθενάδες θα πάτε πρώτοι φυλακή;

Με έπιασες στο στόμα μου για να γίνεις αρεστός στον βόθρο του υπανθρώπου, και χάρηκες με τα γελάκια;

Θα στο κόψω το γέλιο.

Για σένα υπάνθρωπε, και τα υπόλοιπα σκ@@ά στον βόθρο σου, θα πατήσω απλώς το καζανάκι…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Scroll to top
x