ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ !! Η FACEBOOK ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΝΤΙΚΑ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΓΙΑ …ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΒΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ !!

ΤΡΟΜΟΣ !!!

Η εγκληματική οργάνωση καταρρέει !!!

Δεν ξέρουν τι να κάνουν, δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν το τσουνάμι των αποκαλύψεων και των αποδείξεων της εγκληματικής δράσης τους !!

Δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν το τσουνάμι της οργής του κόσμου, της οργής των εργαζομένων, της οργής των φοιτητών, της οργής των εργοδοτών, της οργής όλων των Ελλήνων, που έρχεται να συντρίψει τους ψυχοπαθείς δολοφόνους !!

Χθες προανήγγειλα την εισαγγελική παραγγελία προς το Υπουργείο Υγείας για τη χορήγηση των στοιχείων των νοσηλειών και των θανάτων των εμβολιασμένων, από την αρχή του εμβολιαστικού προγράμματος μέχρι σήμερα.

Η Facebook ανέλαβε δράση για να σώσει τους δολοφόνους. Τα ψοφίμια του Δουβλίνου και των συνεργατών τους στην Ελλάδα, οι εντολοδόχοι των ψυχοπαθών δολοφόνων, ανακάλυψαν «υποκίνηση βίας» και «κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια» στην εισαγγελική παραγγελία !!

Δεν αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια τα εμβόλια των δολοφόνων, αλλά η αναζήτηση των στοιχείων για τα αποτελέσματά τους !!

Τα ΤΡΕΜΟΥΝ όμως τα στοιχεία αυτά οι δολοφόνοι! Και έπρεπε να εξαφανιστεί από το facebook η δημοσίευση αυτή!

Φασισταριά, υπηρέτες των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ !!

Νομίζετε ότι θα ανακόψετε το τσουνάμι των αποκαλύψεων;;

Νομίζετε ότι θα εμποδίσετε την ΑΛΗΘΕΙΑ ;;

Δεν βράζουν πλέον μόνο οι ανεμβολίαστοι πολίτες, δολοφόνοι !!

Βράζουν και οι εμβολιασμένοι !!

ΑΥΤΟΙ θα σας δώσουν το ΤΕΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!!

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

Scroll to top
x