ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΡΑΜΑΣ !!

Στις 27 Ιουλίου, ο Ιατρικός Σύλλογος Δράμας απέστειλε στον δήμαρχο Δράμας το υπ´ αριθμ. 304/2021 έγγραφό του, με το οποίο ζήτησε να του υποδειχθούν χώροι για την ενημέρωση των δημοτών για την εμβολιαστική εκστρατεία «Πάρε τη ζωή στα χέρια σου – Νίκησε τους φόβους σου – Ενημερώσου – Εμβολιάσου».

Στο κατάπτυστο αυτό έγγραφό του, στρέφεται εναντίον όλων όσοι αντιτίθενται στην υποχρεωτικότητα των δολοφονικών εμβολίων. Ισχυρίζεται ότι «υποκινούνται από παρακρατικές και παραθρησκευτικές ομάδες με διαστάσεις κινήματος».

Οι ισχυρισμοί και χαρακτηρισμοί αυτοί υιοθετήθηκαν από το δημοτικό συμβούλιο, το οποίο αποφάσισε κατά πλειοψηφία (μόνο ένα …παρακρατικό μέλος διαφώνησε), να συνεργαστεί με τον Ιατρικό Σύλλογο στην εκστρατεία θανάτου.


Στις 5 Αυγούστου επιδόθηκε στους Κυριάκο Μητσοτάκη, Βασίλη Κικίλια, Παναγιώτη Πρεζεράκο, Μαρία Θεοδωρίδου και Έφη Βαγενά, εξώδικη αναφορά/καταγγελία/πρόσκληση/δήλωση από ομάδα επιστημόνων, μεταξύ των οποίων είναι κορυφαίοι βιοεπιστήμονες (γενετιστές – μοριακοί βιολόγοι), με την οποία αποδεικνύεται επιστημονικά, με 131 παραπομπές στη βιβλιογραφία, ο δολοφονικός μηχανισμός των εμβολίων.

Οι επιστήμονες έθεσαν στους αποδέκτες του επιστημονικού αυτού κόλαφου διορία δύο εργασίμων ημερών, να απαντήσουν και να ανατρέψουν το περιεχόμενό του, όχι γενικόλογα και αφοριστικά, αλλά με αντίστοιχη επιστημονική τεκμηρίωση, καθιστώντας σαφές ότι η άπρακτη παρέλευση της ταχθείσας διορίας, θα συνεπάγεται πλήρη αποδοχή του περιεχομένου του επιστημονικού κειμένου τους και ομολογία παραδοχής ότι τα συμπεράσματά του είναι απολύτως ορθά.

Ουδεμία απάντηση υπήρξε.

Αυτές τις ώρες, συγκεντρώνονται συμμετοχές χιλιάδων εργαζομένων και εργοδοτών από όλους τους εργασιακούς χώρους σε ολόκληρη τη χώρα, προφανώς ανήκοντες σε …παρακρατικές και παραθρησκευτικές ομάδες, οι οποίοι συντάσσονται με τα αιτήματα των επιστημόνων και θα θέσουν την αυτή διορία των δύο εργασίμων ημερών στους Μητσοτάκη, Κικίλια, Πρεζεράκο, Θεοδωρίδου, Βαγενά. Στη συνέχεια, το πεδίο της μάχης κατά των δολοφονικών εμβολίων και των σε βάρος τους αποκρουστικών εκβιασμών, θα μεταφερθεί στους εργασιακούς χώρους.

Λαμβάνοντας υπόψη μας το γεγονός ότι στις 28 Ιουλίου δεν γνωρίζατε την επιστημονική τεκμηρίωση του δολοφονικού μηχανισμού των εμβολίων, η οποία, επαναλαμβάνουμε, δεν αμφισβητήθηκε από τους αποδέκτες της εξωδίκου καταγγελίας των πραγματικά ειδικών επιστημόνων, σας δίνουμε μία και τελευταία ευκαιρία να αναθεωρήσετε τη στάση σας, να ανακαλέσετε την απόφασή σας, και να ζητήσετε εξηγήσεις από τον Ιατρικό Σύλλογο Δράμας επί του αναπάντητου μέχρι και σήμερα επιστημονικού κόλαφου της 5ης Αυγούστου.

Πέραν της ουσίας της υπόθεσης των εμβολίων και του τεραστίου κινδύνου που διατρέχει η υγεία και η ζωή των δημοτών σας, πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας και το γεγονός, ότι με την απόφασή σας θίγετε βάναυσα την προσωπικότητα μεγάλης μερίδας των δημοτών σας αυτών, οι οποίοι πρέπει να ξέρουν αν θα στραφούν νομικά μόνο κατά του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας ή και κατά των μελών του δημοτικού συμβουλίου, τα οποία υιοθέτησαν τους ψευδείς και βαρύτατα προσβλητικούς γι αυτούς κατάπτυστους ισχυρισμούς του Ιατρικού Συλλόγου.

Δεν θα θέλετε να ανοίξουμε τώρα εδώ με εσάς, την πραγματική συζήτηση για τον «μαρτυρικό δήμο» σας και τη «θυσία αρκετών συμπολιτών σας στο βωμό της πανδημίας», γιατί τότε θα μιλήσουμε για τη θυσία των συμπολιτών σας στο βωμό, όχι της ψευδοπανδημίας, αλλά του πρωτοκόλλου του θανάτου, το οποίο εφαρμόστηκε κατά κόρον στο νοσοκομείο της Δράμας, με εσάς απλούς θεατές της «θυσίας» αυτής.

Αναμένουμε.

Και επιφυλασσόμαστε…

Νίκος Αντωνιάδης – Δημήτρης Ποντίκας

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

Scroll to top
x