ΠΡΟΣ ΑΡΧΙΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΣΙΑ -3: ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΕ !!!

ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!

ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ !!

Όλοι οι εγκληματίες ψάχνουν το τέλειο έγκλημα. Τέλειο έγκλημα όμως δεν υπάρχει. Και ίσως αυτό να είναι και μία από τις αποδείξεις της ύπαρξης του Θεού.

Όπως αποδεικνύεται στην εξώδικη καταγγελία-κόλαφο για την εγκληματική οργάνωση

{https://nikosantoniadis.tv/2021/08/07/h-εξωδικη-καταγγελια-πυρηνικη-βομβα-τω/}

οι κατασκευαστές των εμβολίων στόχευσαν στα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα του δηλητηρίου τους. Ούτε καν στα μεσοπρόθεσμα.

Όσο πιο μακριά από την αιτία, τόσο πιο καλά και με ασφάλεια για αυτούς και τους εκτελεστές του σχεδίου μείωσης του πληθυσμού.

Έλα όμως που δεν μπορούσαν να αποτρέψουν τις άμεσες συνέπειες. Ώστε εκεί επιστρατεύσατε τους συνεργούς σας στα Μ.ΜΕ. και στην Δικαιοσύνη, καθώς και τους πράκτορες και υποτακτικούς σας στο διαδίκτυο, τις αποκρουστικότερες μορφές υπανθρώπων.

Τερατώδη ψέματα και συγκάλυψη των τρομακτικών συνεπειών του δηλητηρίου, το οποίο πείσατε ή εκβιάσατε, και εξακολουθείτε να το κάνετε με φρενήρεις ρυθμούς, τους άτυχους Έλληνες να το βάλουν μέσα τους, για να τους σκοτώσει σε βάθος χρόνου.

Αμέτρητοι όμως άνθρωποι βασανίζονται, σακατεύονται ή τους στέλνετε στον άλλο κόσμο ΤΩΡΑ.

Είναι τρομακτικός ο όγκος των στοιχείων που συγκεντρώνουμε κάθε μέρα. Την ώρα που το πρωτόκολλο του θανάτου έχει πάρει φωτιά στα κολαστήρια, παραπέμποντας στις φριχτότερες περιόδους των 13 μηνών που προηγήθηκαν της κατάθεσης της βασικής ΜΗΝΥΣΗΣ

{https://nikosantoniadis.tv/2021/07/25/παρακαλω-οσοι-ενδιαφερεστε-π-ρ-α-γ-μ-α-τ/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ !!

ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” !! ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ !! ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΟΜΒΑ !!

https://nikosantoniadis.tv/2021/07/21/αρχιζει-η-μηνυση-4-133-σελιδων-για-την-εγκ/} ,

γιατί η εγκληματική οργάνωση χρειάζεται εισαγωγές, διασωληνώσεις και θανάτους «covid”, όσο ποτέ άλλοτε, γιατί καίγεται να πιέσει όσο δεν πάει άλλο για τα δημητήρια ,

καθώς δεν έχει πιάσει τα νούμερα που θέλει για να ικανοποιήσει τους εντολείς της ,

την ίδια ώρα συγκεντρώνονται στοιχεία για τα άμεσα φριχτά αποτελέσματα των εμβολίων, ο όγκος των οποίων αρχίζει και πλησιάζει μέσα σε εφιαλτικά μικρό χρονικό διάστημα, αυτόν των 13 μηνών του πρωτοκόλλου του θανάτου.

Είναι όλα αυτά τα στοιχεία που θα καταλήξουν συγκεντρωμένα στη ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ για τη μαζική δολοφονία του πληθυσμού, η οποία θα κατατεθεί αμέσως μετά την επίδοση του εξωδίκου από τους χιλιάδες εργαζόμενους/εργοδότες/φοιτητές στους Μητσοτάκη/Κικίλια/Πρεζεράκο/Θεοδωρίδου/Βαγενά, στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Για να γίνει ένα σώμα με τη βασική ΜΗΝΥΣΗ της 19ης Ιουλίου, και να ολοκληρωθεί το τρομακικό τρίπτυχο των πρωτοκόλλων της απάτης, του θανάτου και του μαζικού εμβολιασμού.

Την ίδια ώρα, όμως, εμείς κλιμακώνουμε τις επιθέσεις στην εγκληματική οργάνωση. Παράλληλα και ανεξάρτητα από την προετοιμασία και την οργάνωση των ατομικών και ομαδικών κινήσεων.

Ανάσα δεν θα τους αφήσουμε να πάρουν. Από παντού και για τα πάντα θα γίνονται τα χτυπήματα.

Ένα από τα θύματά σας, Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι και ο Ιωσήφ. 45 χρονών.

Έκανε την 1η δόση. Με το καλό, το πολύ καλό, το ασφελέστερο όλων, το Pfizer.

Διπλή θρόμβωση.

Πήγε στον Ευαγγελισμό.

Ούτε λόγος, ούτε συζήτηση να μην κάνει τη δεύτερη δόση.

Η οποία απεδείχθη η χαριστική βολή.

Για όσους γλίτωσαν και από τη 2η, έχει φροντίσει ο αρχιεκτελεστής και για 3η.

Την …«αναμνηστική». Πόσο όμορφα τα λένε…

Πνευμονικό οίδημα και μυοκαρδίτιδα έδειξε η νεκροψία.

Αναμένουμε τις εργαστηριακές.

Ξέρουμε.

Καμία σχέση με το εμβόλιο. Το εμβόλιο ήταν για το καλό του.

Απλά, ήρθε η ώρα του.

Στα 45 του…

Νίκος Ποντίκας – Δημήτρης Αντωνιάδης

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

Scroll to top
x