ΑΡΓΥΡΗΣ ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ, «ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ COVID» ΣΤΟ ΡΙΟ: «Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ»… ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ !!

Προς Αργύρη Τζουβελέκη, «υπεύθυνο κλινικής covid» στο Πανεπιστημιακό του Ρίου:

Θα έχετε την ευκαιρία να ηρωοποιηθείτε !!

Να κατατροπώσετε τον γραφικό δικηγόρο !!

Ο πρώτος που θα το κάνει !!

https://www.thebest.gr/article/631523-patra-nosise-diasolinothike-oi-giatroi-ton-esosan-alla-amfisbitei-pos-eiche-koronoio

Θα κληθείτε από την Εισαγγελία Αθηνών να δώσετε εξηγήσεις για τα περί του «γνωστού ΓΡΑΦΙΚΟΥ δικηγόρου».

Τις ίδιες εξηγήσεις θα δώσετε και στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Στην εκδίκαση της αγωγής μου εναντίον σας στην ειδική δια του τύπου διαδικασία.

Θα μιλήσουμε για τους «αρνητές του ίδιου του ιού», και από πότε ένας ασθενής που ζητάει επιβεβαίωση της θετικότητάς του στον ιό με μοριακό τεστ, γίνεται αρνητής του ιού.

Χωρίς να γνωρίζω τι έχει γίνει με το σημείωμα που διαβάζω στο δημοσίευμα, για το οποίο η ίδια η οικογένεια δεν έχει την παραμικρή ιδέα, όπως με ενημερώνει, η απλή λογική λέει ότι όποιος αρνείται την ύπαρξη του ιού, δεν ζητάει μοριακό τεστ για να διαπιστωθεί αν έχει τον …ανύπαρκτο ιό, έτσι δεν είναι γιατράρα;

Θα μιλήσουμε όμως και για τα εμβόλια, στα οποία αναφέρθηκες, και τι απάντηση έχεις να δώσεις ΕΣΥ, γιατράρα, στο εξώδικο-κόλαφο των …γραφικών γενετιστών, μοριακών βιολόγων και των υπόλοιπων επιστημόνων που απέδειξαν τον φονικό μηχανισμό των εμβολίων. Θα μιλήσουμε και για τα άμεσα τρομακτικά αποτελέσματα των εμβολίων.

Θα μιλήσουμε όμως και για το νοσοκομείο σου, γιατράρα. Για την …άρτια δολοφονία του Γιώργου Βαρασιά, με την αφυδάτωση, την ανακοπή και την εγκεφαλική νέκρωση που του προκαλέσατε σκόπιμα εκεί στις κλινικές σας.

Θα μιλήσουμε και για άλλες πολλές αποσηληνώσεις, και στο κολαστήριο που δουλεύεις, και σε όλα τα άλλα.

Θα μάθεις, με δυο λόγια, γιατράρα, ότι όταν πετάς λάσπη, πιστεύοντας ότι πιάνοντας εμένα στο στόμα σου, καημένε, πιάνεις τον ταύρο από τα κέρατα, αυτό έχει συνέπειες.

Με τις συνέπειες αυτές θα ζήσεις στα δικαστήρια για πολλά χρόνια…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ

H KATAΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ…

Scroll to top
x