adplus-dvertising

ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ» !! ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ !!

Έχουν πάθει ομαδική παράκρουση στην ομάδα του Αλβανού φυλακόβιου «Δημήτρη Παπαντωνίου».

Από την ώρα που άρχισα την αποκαθήλωση της ομάδας του Αλβανού αρχιπράκτορα, με τον Βασιλάκη τον …πειρατή, τον  προγραμματιστή, με το ψεύτικο προφίλ «Κωνσταντίνος Νικολάου Μαυρογιαλούρος», έπαθαν παράκρουση οι δύο φυλακόβιοι παιδεραστές. Ο Αλβανός και ο ρασπούστης («Rasputin Smith»).

Είχε προηγηθεί το γκρέμισμα της ομάδας «ΜΠΕΕ Μεγάλο Πρόβατο Είσαι Έλληνα», του  φίλου του Αλβανού, του άρχοντα πράκτορα με τις επιστημονικές ανησυχίες. Τότε είχε βγει ο Αλβανός, και με την λαοθάλασσα από κάτω των …πέντε πρακτόρων, έκλαιγε με μαύρο δάκρυ για τον «ΜΠΕΕ» που έμαθαν πολλά από αυτόν και άλλα τέτοια που θα τα ζήλευε και ο Φώσκολος.

Τώρα αρχίζουν να τους ζώνουν τα φίδια και σε αυτή την ομάδα των πρακτόρων. Βγήκε πριν λίγο ο ρασπούστης, ο οποίος δεν άντεξε και του βγήκε όλο το πρακτοριλίκι, πιο πριν όμως είχε βγει και ο Αλβανός.

Τσιμουδιά για τον πειρατή, τον προγραμματιστή τον Βασιλάκη. Ούτε λέξη. Τι να γράψει. Ξέρει. Απλά, παρακαλάει να μπλοφάρω τουλάχιστον γι αυτόν, τον ρασπούστη και την υπόλοιπη μικρή παρέα των βοθρολυμάτων.

Θίχτηκε ο Αλβανός, που έβγαλα τις πομπές του και το παρελθόν του στις φυλακές.

«Την κατηγορία της παιδεραστίας δεν θα την αφήσω έτσι», ψελίζει ο Αλβανός.

Ώπα, ρε μεγάλε! Δεν θα την αφήσεις έτσι; Ε, άντε! Κάνε κάτι! Κάνε μου μήνυση!

Είναι και πατέρας, λέει. Και σαν πατέρας έχει μείνει άναυδος με την κατηγορία αυτή.

Κάνε κάτι, λοιπόν! Σε περιμένω!

Κότα λυράτη είσαι όμως.  Τίποτα δεν θα κάνεις, παιδέρα.

Εν τω μεταξύ, ο γελοίος καταπίνει εντελώς την εμπορία ναρκωτικών. Αυτή η κατηγορία δεν σε αφήνει …άναυδο, Αλβανέ;

Το πρόβλημα με σένα όμως είναι, ότι είσαι από τους ελάχιστους εμπόρους που σνιφάρουν και οι ίδιοι. Πες αλήθεια τώρα. Φτιαγμένος έγραψες το κείμενο αυτό, έτσι δεν είναι; Δεν εξηγείται διαφορετικά.

Αναφέρεις τον Πόρο, αφήνοντας ένα μυστήριο να πλανάται, και καμαρώνεις σαν να έχεις πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα. Να μη σου πω τι έχεις πιάσει, έτσι Αλβανέ;

Γιατί την ιστορία του Πόρου με την κόντρα μου με τον επί πολλά έτη πελάτη μου και δήμαρχο Πόρου, εγώ την δημοσιοποίησα, ηλίθιε πράκτορα.

https://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/Ο-ΓΙΟΣ-ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ-ΥΠΕΚΛΕΠΤΕ-ΕΚΒΙΑΖΕ/

Εντάξει, βλάκα;

»Τι λέγεται για κάποιο γραφείο; Επ´ αυτόφωρο; Ισχύει;»

Ό,τι να ‘ναι, πρακτοράκο. Ό,τι να ‘ναι. Διάβασε το δημοσίευμα και ξαναμιλάμε.

Και πού ‘σαι; Είσαι Αλβανός, εντάξει, αλλά είσαι χρόνια στην Ελλάδα. Μη μας βγάζεις τα μάτια με αυτά τα «επ´αυτόφωρο» που πετάς. Λυπήσου μας…

Όσον αφορά στους συμπατριώτες σου τους Αλβανούς, βεβαίως και υπάρχουν ντόμπροι Αλβανοί. Άλλωστε, αφού δεν έχεις αφήσει δημοσίευση για δημοσίευση που να μην έχεις διαβάσει (ακόμη και τα χιλιάδες σχόλια) σαν καλός πράκτορας που είσαι (καλός, τρόπος του λέγειν…), γνωρίζεις ότι μεταξύ των άπειρων οικογενειών που έχω βοηθήσει (και εσύ ειδικά, το ξέρεις ότι τις έχω βοηθήσει και πώς τις έχω βοηθήσει), ήταν δέκα αλβανικές. Υπέροχες οικογένειες. Όπως έχω βοηθήσει μουσουλμάνους, Εβραίους, Ρομά, Πομάκους, έτσι Αλβανέ; Αυτό είναι όμως  κάτι που εσύ ποτέ δεν θα το καταλάβεις, γιατί είσαι ένας σκα@@ψυχος υπάνθρωπος. Και παιδεραστής. Και έμπορος ναρκωτικών.

Και όπως είπαμε, Αλβανέ.

Μην το αφήσεις έτσι.

Δεσμεύτηκες, άλλωστε, ενώπιον της λαοθάλασσας που …αφυπνίζεις.

Σε περιμένω.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Scroll to top
x