adplus-dvertising

ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ – ΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ…

Έχει δικηγορικό γραφείο στην Θεσσαλονίκη, ο Μιχαλάκης ο Βλάχος.
Και τα κάνει …όλα, όπως διαβάζουμε.
ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ & ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΠΕΙΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ & ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ & ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ, ΓΑΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ, ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΔΙΚΑΙΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΜΙΣΘΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ & ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ)“.
Δεν έχει αφήσει και τίποτα.
Όλα τα κάνει.
Ένα είναι σίγουρο.
Θα του χρειαστεί η “πλούσια δικαστηριακή πείρα” στο ποινικό δίκαιο.
Για το Πολυμελές Πρωτοδικείο, στη δια του τύπου αγωγή μου, δεν ξέρω πόση πείρα έχει, αλλά εντάξει. Θα τα βολέψει, υποθέτω.
Όχι τίποτα άλλο.
Να του λυθεί και η απορία “για ποιο λόγο βοηθά την κυβέρνηση η ύπαρξη και η δράση τέτοιων απατεώνων”, όπως είμαι εγώ, ο …επικίνδυνος “συνάδελφός του”…
Το σχόλιό του είναι σε ανάρτηση γνωστού χυδαίου υβριστή και ελεεινού συκοφάντη, επί εργολαβία προπαγανδιστή του “θανατηφόρου” ιού και της φοβερής και τρομερής “πανδημίας”, και βεβαίως των “καλών” και “ασφαλών” εμβολίων, ο οποίος με έπιασε ξανά σήμερα στο στόμα του, όπως και όλη η γνωστή ομάδα των πρακτόρων. Όλοι λύσσαξαν με την απελευθέρωση του Γιώργου Υφαντή και έχει ξεχειλίσει ο βόθρος τους.
Πρόκειται για αυτό το παλιόμουτρο:
Είναι ο Γιώργος Ιεροδιάκονος.
Και αυτή είναι η ανάρτησή του. Θαυμάστε προπαγάνδα. Αλλά και πόσο τελικά γελοίος είναι.
Τι να σχολιάσεις. Την προπαγάνδα για τον …θανατηφόρο ιό που θα τον διέσπειρε ο Γιώργος Υφαντής; Το …βαρύ περιστατικό όπως ο ίδιος το περιγράφει, σαν ήταν βαρύ έμφραγμα ή εγκεφαλικό;
Διαβάστε και την …άρον-άρον μεταφορά του στον Πολύγυρο. Και μετά τη μεταφορά του στο ΑΧΕΠΑ, επειδή στον Πολύγυρο …δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι επειδή …είχε κορωνοϊό. Εσπευσμένα, λέει ο κατ’ επάγγελμα προπαγανδιστής της κυβέρνησης και συστηματικός συκοφάντης και υβριστής μου, μεταφέρεται στο ΑΧΕΠΑ.
Εκεί, λέει ο Ιεροδιάκονος, αρχίζει η ιλαροτραγωδία. Βλέπετε τι γράφει. Και δεν καταλαβαίνει ο ηλίθιος, γιατί όλοι αυτοί ηλίθιοι είναι κατά βάση, ότι ένα τόσο βαρύ περιστατικό που περιγράφει, δεν θα είχε επιζήσει χωρίς ιατρική περίθαλψη τόσες μέρες. Και δεν καταλαβαίνει ακόμα ο ηλίθιος, ότι αν δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του, όπως λέει, δεν θα μπορούσε να κατέβει σήμερα όλους τους ορόφους, να πηδήξει την κλειδωμένη καγκελόπορτα και να φύγει.
Και δείτε την εξήγηση που δίνει γιατί τον κρατούσαν μέσα. “Μέχρι να δούνε τι θα γίνει”. Πέντε μέρες …έβλεπαν τι θα γίνει…
Ηλίθιε…
Ούτε η ομάδα του Αλβανού δεν τα γράφει αυτά. Ακόμα και αυτοί είναι πιο προσεκτικοί. Δεν γελοιοποιούνται έτσι.
Αυτά συμβαίνουν όμως όταν στα γεράματα υπηρετείς το σύστημα το οποίο δήθεν πολεμάς.
Με αυτόν, απλά θα έχουμε συνέχεια στην ποινική διαδικασία που είναι ήδη σε εξέλιξη σε βάρος του για προηγούμενα χυδαία κείμενά του. Στη μήνυση της 12ης Δεκεμβρίου, σε αυτήν που είναι και η ομάδα των πρακτόρων του παιδεραστή Αλβανού.
Με τον “συνάδελφο”, τώρα θα κάνουμε την αρχή…

Τελευταίες Ειδήσεις

Ούτε από εδώ ούτε από εκεί…

Scroll to top
x