ΑΘΛΙΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΪ 100,3 ΒΑΣΙΛΗ ΧΙΩΤΗ !! ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ Κ Α Ι ΕΣΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ !!

Ο Βασίλης Χιώτης, διευθυντής ειδήσεων του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ 100,3 του Γιάννη Αλαφούζου, με έπιασε στο στόμα του και αυτός, σε ραδιοφωνική εκπομπή – οχετό εναντίον μου της 23ης Αυγούστου, για την οποία με ενημέρωσαν πριν λίγη ώρα, στέλνοντάς μου το σχετικό link.
 
Το βίντεο με το επίμαχο απόσπασμα έχει ανέβει στο youtube με τον τίτλο “ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ” !!!
 
 
ΟΥΤΕ αυτός βέβαια τόλμησε να αναφέρει το όνομά μου (θα το κάνει κανείς αυτό ποτέ;), αλλά με φωτογράφισε, χωρίς να αφήνει περιθώρια, όπως ακριβώς έκανε χθες ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Θριασίου, Μανώλης Βαρδαβάκης.
 
Του οποίου τα αίσχη προέβαλε, εκτός από το MEGA, και ο ΑΝΤ1, όπως με ενημέρωσαν. Σε μία επιχείρηση στοχοποίησής μου, η οποία αρχίζει και λαμβάνει πρωτοφανείς διαστάσεις.
 
Κύριε Χρυσυχοΐδη, όλα καλά; Το επόμενο βήμα είναι οι σφαίρες.
 
Το καταλαβαίνεις, έτσι δεν είναι;
 
Ο Βασίλης Χιώτης μίλησε για την “ενημέρωση που είχε από υγειονομική περιφέρεια” για τον “απατεώνα” δικηγόρο, ο οποίος, μας λέει ο συκοφάντης δημοσιογράφος, έχει “εντοπιστεί”.
 
Και εκεί έρχεται η πρωτοφανής, ακόμη και για τα συστημικά Μ.Μ.Ε., συκοφαντία:
 
Αναφέρεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ σε μένα, αφού μιλάει για τον δικηγόρο που “άνοιξε ένα site στο οποίο έχει κάτι βίντεο” και που “για να τα δεις τα βίντεο, πρέπει να πληρώσεις 15 ευρώ συνδρομή”.
 
Διαβάστε τι ακριβώς είπε:
 
“Έχουν εντοπίσει έναν δικηγόρο, ο οποίος όχι μόνο τους καθοδηγεί, αλλά έχει στήσει κανονική μπίζνα, τους καθοδηγεί μέσω facebook, του μπλόκαραν το facebook, άνοιξε ένα site, στο οποίο έχει κάτι βίντεο, για να τα δεις πρέπει να πληρώσεις 15 ευρώ συνδρομή. Δηλαδή, τώρα πρόσεξε (λέει στον συνομιλητή του, ο οποίος σχολιάζει “και κοροϊδεύει τον κόσμο και ‘κονομάει”), 1000 άνθρωποι να μπουν εκεί, έχει βγάλει 15.000 ευρώ, και τι 1000, μόνο να δεις τις φόρμες… (εννοώντας ότι είναι χιλιάδες οι φόρμες, και επομένως τα χρήματα περισσότερα)”.
 
Ο άθλιος συκοφάντης ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι ο δικηγόρος στον οποίο αναφέρεται είναι ο Δήμος Θανασούλας, τις συγκεκριμένες πρακτικές του οποίου, και τις συγκεκριμένες φόρμες με τους λόγους υγείας, έχω ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ, επισημαίνοντας ότι οι υγειονομικοί καθοδηγούνται να επικαλεστούν έως και ανύπαρκτους λόγους υγείας.
 
Είναι ο ίδιος δικηγόρος που παρασύρει χιλιάδες υγειονομικούς σε δεκάδες νοσοκομεία να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ενώ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι οι προσφυγές αυτές ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ θα απορριφθούν, αφού όπως από την ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ έχω εξηγήσει στον κόσμο, το ΣτΕ και όλα τα διοικητικά δικαστήρια θα επικαλούνται σταθερά τα άρθρα 21 και 26 του Συντάγματος και της Σύμβασης του Οβιέδο αντίστοιχα, περί της προστασίας της δημόσιας υγείας, μέχρι την οριστική αποδόμηση του “κινδύνου” της δημόσιας υγείας από τον “θανατηφόρο” ιό.
 
Έτσι έχουν απορριφθεί όλες οι σχετικές αιτήσεις και προσφυγές μέχρι σήμερα (και θα απορριφθούν και οι επόμενες), έτσι απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα των πυροσβεστών της ΕΜΑΚ, έτσι απορρίφθηκαν και τα αιτήματα για το πάγωμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για τους υγειονομικούς από το ΣτΕ.
 
Ο Βασίλης Χιώτης ΓΝΩΡΙΖΕΙ πολύ καλά ότι ΔΕΝ είμαι εγώ ο δικηγόρος που εκπροσωπεί όλους αυτούς τους υγειονομικούς στην απαράδεκτη αυτή διαδικασία της υποβολής αιτημάτων εξαίρεσης, στα οποία αιτήματα αναφέρονται έως και ανύπαρκτοι λόγοι υγείας.
 
Είναι όμως προφανές ότι ΔΕΝ τον ενδιαφέρει ο Δήμος Θανασούλας, ούτε αυτόν ούτε τον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο είναι διευθυντής, αλλά ο ξεκάθαρος στόχος τους είναι η δική μου αποδόμηση, διαπόμπευση και η στοχοποίησή μου ,
 
γιατί ΕΓΩ είμαι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ κίνδυνος για την εγκληματική οργάνωση, ενώ όλες αυτές οι κινήσεις με τις εξαιρέσεις και οι προσφυγές στα διοικητικά δικαστήρια, βούτυρο στο ψωμί του συστήματος είναι.
 
Πίστεψε ότι αυτή εδώ είναι μία καλή ευκαιρία να μου ρίξει, από την ασφάλεια του σταθμού του (έτσι νομίζει), λάσπη.
 
Τόσο η υγειονομική περιφέρεια στην οποία αναφέρεται, χωρίς να την κατονομάζει, όσο και οι επιτροπές, στις οποίες επίσης αναφέρεται, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ βεβαίως ΠΟΙΟΣ είναι ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους υγειονομικούς σε αυτές τις “φόρμες”, και όχι μόνο.
 
Ο Βασίλης Χιώτης όμως, παραδίδοντας μαθήματα …έντιμης δημοσιογραφίας, αναφέρεται σε μένα και στο site του καναλιού, παραμυθιάζοντας τους ακροατές του.
 
Κατελήφθη μάλιστα από …”ιερή αγανάκτηση” για τη συνδρομή που χρειάζεται να πληρώσει κάποιος για να δει τα βίντεο, και έκανε και τους …υπολογισμούς του.
 
Πού ακριβώς είναι το πρόβλημα, μέντορα της δημοσιογραφίας;
Κοινωνικό αγαθό είναι τα …βίντεό μου, ώστε προκαλεί την …αγανάκτησή σου να πληρώνει κάποιος, επειδή αυτός το επέλεξε και κανείς, βεβαίως, δεν τον υποχρέωσε, συνδρομή για να τα δει;
 
Αν θέλεις, να στα στείλω δωρεάν.
 
Θα τα παίξετε εκεί στον ΣΚΑΪ…;
 
Ή μήπως τα χρήματα αυτά, εκεί στους υπολογισμούς που έκανες, τα …έκλεψα από σένα ή το αφεντικό σου τον Αλαφούζο;
 
Αν είναι έτσι, δώστε μου έναν αριθμό λογαριασμού να σας τα επιστρέψω…
 
Την τύχη του Καμπουράκη και του Ευαγγελάτου θα έχεις και εσύ.
 
Άλλωστε, δεν διαφέρετε, όπως δεν διαφέρεις και από τους πράκτορες του facebook και του διαδικτύου, οι οποίοι έχουν αναλάβει εργολαβικά την στοχοποίησή μου.
 
Η μόνη διαφορά σου από αυτούς, είναι ότι αυτοί λασπολογούν καλυπτόμενοι από την ανωνυμία που τους εξασφαλίζει το facebook. Ενώ εσύ φανερά.
 
Ώστε σύντομα, πολύ σύντομα, αφού όπως ίσως γνωρίζεις, οι αγωγές στην δια του τύπου διαδικασία στο Πολυμελές Πρωτοδικείο προσδιορίζονται κατά προτεραιότητα, θα δώσεις λόγο για τη λάσπη που έριξες στο πρόσωπό μου.
 
Να δούμε τι εξηγήσεις θα δώσετε…
 
Υ.Γ.1. Στους υπολογισμούς που έκανες στην εκπομπή σου, αφού ενδιαφέρεσαι για τα οικονομικά μου, μπορείς να προσθέσεις και την αποζημίωση που θα μου καταβάλετε εσύ και ο σταθμός σου.
 
Το ποσό θα το διαβάσετε στην απόφαση που θα εκδοθεί…
 
Υ.Γ.2. Δημήτρη, όπως τα είπαμε.
 
Κλιμάκωση αυτοί, κλιμάκωση και εμείς.
 
Είσαι έτοιμος;
Υ.Γ.3. Οι αστείοι της υπόθεσης είναι τα γνωστά άθλια πρακτοράκια του Αλβανού παιδεραστή. Ενώ  δεν έχουν αφήσει λέξη από τις δημοσιεύσεις μου που να μην έχουν διαβάσει, μαζί με τα χιλιάδες σχόλια (ΑΥΤΟ σημαίνει εργολαβία), ούτε λεπτό από τα βίντεο που να μην έχουν δει, έσπευσαν να προβάλουν τις βρωμιές του Χιώτη, ενώ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ποιος είναι ο δικηγόρος στον οποίο στην πραγματικότητα αναφέρεται ο διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ 100.3, και ότι έχω καταδικάσει ΚΑΙ τις συγκεκριμένες πρακτικές του.
Πιστοί όμως στην αποστολή που έχουν εργολαβικά αναλάβει, δεν θα διστάσουν να επικαλεστούν και τον ίδιο τον Διάβολο προκειμένου να ενισχύσουν τη λάσπη τους εναντίον μου. Εδώ οι γελοίοι, έφτασαν στο σημείο να χρησιμοποιήσουν το εμετικό βίντεο του ψυχικά διαταραγμένου Παναγιωτόπουλου εναντίον μου. Και εναντίον του Δημήτρη. Ο Ρασπούστης μάλιστα το τερμάτισε, καταγγέλλοντας τα …”πρακτοράκια” (ναι, ο ρασπούστης μίλησε για πράκτορες…), ότι κατέβασαν το βίντεο του (προσέξτε) “κυρίου Αποστολόπουλου”, αλλά αυτός, επειδή είναι …μεγάλη γάτα, το κράτησε για να το βλέπουν οι ίδιοι και οι ίδιοι μεταξύ τους στον βόθρο τους. Ο “κύριος Αποστολόπουλος”, λοιπόν, τον οποίο ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ, τον χλεύαζε αυτός ο ίδιος ο ρασπούστης και όλη η παρέα των πρακτόρων, μαζί με τον παιδεραστή Αλβανό “Δημήτρη Παπαντωνίου”, για τις γραφικότητές του. Αλλά αν είναι να χτυπήσουν εμένα, ο ψεκασμένος και γελοίος …συνταγματάρχης Αποστολόπουλος, γίνεται ο …σοβαρός και αξιότιμος “κύριος Αποστολόπουλος”.
Α, ρε πρακτοράκια.
Θέλει η που@@να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει, έτσι…;

Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΕΤΡΑΕΙ ΩΡΕΣ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΤΙΔΗ !! 😂😂😂

ΣΚΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ

ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…

BΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ…

Scroll to top
x