ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ – ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

[ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00 LIVE ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK- ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ – ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ -ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ]

Σήμερα ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση όλων των παραγγελιών. Εντοπίστηκαν τα προβλήματα με τις εκκρεμείς παραγγελίες, ώστε πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα σε κανέναν συνδρομητή πλέον.

Θυμίζω ότι υπάρχει ένα συγκλονιστικό βίντεο 42 λεπτών με την Μαρία Ζουίτσου, πλήρως εμβολιασμένης γυναίκας, η οποία περιγράφει τη φρίκη που βίωσε στο εμβολιαστικό κέντρο Βύρωνα και -κυρίως- στο νοσοκομείο “ΣΩΤΗΡΙΑ”.
Εκεί που έβλεπε να τρυπιούνται εμβολιασμένοι άνθρωποι, να αναισθητοποιούνται, να διασωληνώνονται επί τόπου, και ένας τύπος με κουστούμι και γραβάτα να καταγράφει σε ένα μπλοκάκι τις διασωληνώσεις.
TΩΡΑ είναι η ώρα να ανέβει το βίντεο αυτό. Λίγες ώρες πριν την επίδοση του εξωδίκου των χιλιάδων εργαζομένων στους πέντε αποδέκτες (Μητσοτάκη, Κικίλια, Πρεζεράκο, Θεοδωρίδου, Βαγενά) του ίδιου εξωδίκου των 106 σελίδων από τους επιστήμονες, και της κατάθεσης από μένα στην Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος στην Γ.Α.Δ.Α. της συμπληρωματικής μήνυσης για το πρωτόκολλο του μαζικού εμβολιασμού (θα σας μιλήσουμε για αυτά με τον Δημήτρη το βράδυ).
Το βάρος θα δοθεί τόσο στο πρωτόκολλο του θανάτου, με τα ίδια τα θύματα και τους συγγενείς των νεκρών να περιγράφουν το πρωτόκολλο του θανάτου ,
όσο και -κυρίως- στο πρωτόκολλο του μαζικού εμβολιασμού, με εμβολιασμένους θύματα της προπαγάνδας ή των εκβιασμών (“εμβολιάζεσαι ή τίθεσαι σε αναστολή / απολύεσαι ή δεν λειτουργείς το ιατρείο σου, το φαρμακείο σου” κ.λπ), και τους συγγενείς των νεκρών πια εμβολιασμένων. Με περιγραφές τρόμου, με φωτογραφίες, βίντεο, με στοιχεία από ιατρικούς φακέλους και νεκροψίες.
Θα μιλήσουν στην κάμερα γιατροί, μέσα και έξω από τα νοσοκομεία, και θα περιγράψουν το πρωτόκολλο του θανάτου που εφαρμόζεται επί 14 μήνες στα δημόσια κολαστήρια, τον δολοφονικό μηχανισμό των εμβολίων και τις φριχτές παρενέργειές τους, στο μη διαχειρίσιμο πλέον για την εγκληματική οργάνωση σκηνικό των άμεσων επιπτώσεων στην υγεία και τη ζωή των εμβολιασμών με τα τέσσερα δολοφονικά σκευάσματα.
ΤΩΡΑ είναι επίσης η ώρα να μιλήσουμε για την ταυτότητα των πρακτόρων του διαδικτύου…
Θα κάνω σχετικές ανακοινώσεις για το κανάλι, στο οποίο πλέον άμεσα θα υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής της συνδρομής και με όλους τους υπόλοιπους διαθέσιμους τρόπους.
θα ανέβουν επίσης και όλες οι live μεταδόσεις που έχουν γίνει στον λογαριασμό του Δημήτρη, όπως και άλλα πολύ σημαντικά βίντεο, κατηγοριοποιημένα ώστε να είναι πρακτικότερη η επισκόπηση και παρακολούθησή τους.
Κλιμακώνουν αυτοί την τρομοκρατία και τους εκβιασμούς;
Κλιμακώνουν αυτοί τις επιθέσεις τους εναντίον μου;
Κλιμακώνουν αυτοί της επιθέσεις εναντίον του Δημήτρη;
Κλιμακώνουμε και εμείς τις επιθέσεις εναντίον τους.
Και όχι μόνο για την απάτη της “πανδημίας”.
Θα βγάλουμε στοιχεία που καίνε το πολιτικό σύστημα.
Με το μαρτύριο της σταγόνας.
Όταν λέμε κλιμάκωση, το εννοούμε.
Σε όλα τα μέτωπα.
Εντός, εκτός και επί τα αυτά.
Πρώτα εδώ και στο κανάλι ,
και μετά στην Εισαγγελία.
Για να τα χειριστούν οι αντικαταστάτες των σημερινών επίορκων “λειτουργών” της Δικαιοσύνης.
Αυτοί που θα χειριστούν και τη μήνυσή μου της 19ης Ιουλίου, όπως θα συμπληρωθεί με το έγκλημα της μαζικής δολοφονίας του πληθυσμού με το πρωτόκολλο του μαζικού εμβολιασμού, οπότε και θα αρχίσει η πίεση στις ανακρίσεις, με τα πρώτα “χτυπήματα” να γίνονται στοχευμένα στο πλαίσιο της στρατηγικής μου.
Αυτά.
Προς το παρόν.
Ετοιμαστείτε…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

Scroll to top
x