Ο ΑΘΛΙΟΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ… ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΛΑΣΠΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ, ΜΑΝΩΛΗ ΒΑΡΔΑΒΑΚΗ

Έχει γίνει ξεκάθαρο το τελευταίο διάστημα, αρχικά από τη δράση των πρακτόρων του διαδικτύου, ότι έχει δοθεί η εντολή από την εγκληματική οργάνωση να μου γίνουν επιθέσεις στο πεδίο της νομικής δράσης μου στα νοσοκομεία και του πρωτοκόλλου του θανάτου. Και τώρα γίνεται φανερό ότι οι επιθέσεις αυτές κλιμακώνονται. Αυτό δηλαδή που επί 14 μήνες ούτε οι εισαγγελείς ούτε οι δικηγορικοί σύλλογοι ούτε η κυβέρνηση ούτε και τα νοσοκομεία, τόλμησαν ποτέ να κάνουν, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορούσαν, και εξακολουθούν να μη μπορούν, να με αντιμετωπίσουν. Γιατί πολύ απλά όλες οι καταγγελίες μου, χωρίς καμία εξαίρεση, είναι απολύτως αληθείς και πλήρως τεκμηριωμένες.

Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι δεν αρκούσε η δράση των πρακτόρων. Οι επιθέσεις έπρεπε να λάβουν επισημότερο χαρακτήρα. Θεσμικότερο.

Αυτό είχε γίνει άλλωστε και με τα μεγάλα Μ.Μ.Ε. Μετά την αποτυχία των πρακτόρων του facebook και του διαδικτύου εν γένει να με αντιμετωπίσουν, η οργάνωση έβαλε τα “μεγάλα” μέσα. Τα συστημικά δηλαδή Μ.Μ.Ε. και το βαρύ πυροβολικό των δημοσιογράφων. Δέχθηκα επίθεση από τον Νίκο Ευαγγελάτο, τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Με δύο μηνύσεις και την κίνηση αυτόφωρης διαδικασίας για τους πρώτους δύο, και ένα εξώδικο για τον τρίτο, η προσπάθεια αυτή γρήγορα έπεσε στο κενό και οι επιθέσεις κόπηκαν μαχαίρι.

Είχε προηγηθεί, θυμίζω, η αξιοθρήνητη απόπειρα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Γιώργου Πατούλη να διωχθώ πειθαρχικά και να καταδικαστώ από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Το αποτέλεσμα ήταν Ιατρικός Σύλλογος και Γιώργος Πατούλης να σπάσουν τα μούτρα τους και να βρεθούν και με την πλάτη στον τοίχο, υπόλογοι σε ποινικό και αστικό επίπεδο για την εγκληματική σε βάρος μου συμπεριφορά τους.

Σήμερα, λοιπόν, συνέβη κάτι απίστευτο. Βγήκε ο ανεκδιήγητος πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Θριασίου, ο νοσηλευτής Μανώλης Βαρδαβάκης, ο οποίος θεώρησε ότι θα προσφέρει χρήσιμες υπηρεσίες στους διώκτες μου, κατηγορώντας και στοχοποιώντας εμένα ακριβώς σε αυτό το πεδίο των καταγγελιών μου κατά των νοσοκομείων. Ειλικρινά δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του και αν έχει επίγνωση τι έκανε στον εαυτό του, αλλά αυτά που ξεστόμισε ήταν αισχρά ψέματα και διαψεύδονταν και από το ίδιο το ρεπορτάζ του MEGA.

Παρακολουθείστε το βίντεο από το 13:47 και ελάτε να συνεχίσουμε με τον άθλιο αυτό τύπο:

https://www.megatv.com/etvshows/475198/mega-gegonota-kentriko-deltio-eidiseon-29-08-21/?fbclid=IwAR3WBhQWEmRQxh8VjADorLMx4XbPa1nqCRUTcEDXCDXKjO0g_magizcHfwM

Τι έχει συμβεί; Μία ομάδα των απίθανων αυτών “θεματοφυλάκων” εισέβαλε στο Θριάσιο το Σάββατο το βράδυ και προπηλάκισε γιατρούς και νοσηλευτές. Είναι γνωστή η θέση μου για τους “θεματοφύλακες”, όπως γνωστές είναι και οι επιθέσεις τους εναντίον μου. Είναι γνωστή η αντίθεσή μου σε κάθε μορφή βίας. Είναι γνωστό ότι πολεμάω πάντα το σύστημα με τα δικά του όπλα και πάντα με νόμιμο τρόπο, αξιοποιώντας τη νομοθεσία με αιχμή δόρατος το ποινικό δίκαιο. Έχοντας απέναντί μου δεκάδες νοσοκομεία, χειρίστηκα αμέτρητες νοσηλείες χωρίς ποτέ να συμβεί το παραμικρό που να εκφεύγει της νομιμότητας, από κανέναν ασθενή ή συγγενείς νοσηλευομένων, ήμουν απολύτως αντίθετος σε οποιαδήποτε μορφή βίας και έχω αποκλείσει πολύ κόσμο από τους διάφορους κατά καιρούς λογαριασμούς στο facebook, όταν δημοσίευαν εμπρηστικά σχόλια, ακόμη και όταν πρότειναν να γίνουν συγκεντρώσεις έξω από τα νοσοκομεία σε όλες αυτές τις περιπτώσεις παρανόμων κατακρατήσεων ασθενών, όταν εγώ έδινα νομικές μάχες για να λάβουν εξιτήριο.

Ακόμη και στο τελευταίο θρίλερ με τον Γιώργο Υφαντή, το οποίο παρακολούθησαν χιλιάδες άνθρωποι, ήταν ξεκάθαρο ότι πήγαινα με το γράμμα του νόμου και έδωσα το πράσινο φως στον Γιώργο να φύγει από το ΑΧΕΠΑ μόνο όταν βγήκε το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ, αυτό ήταν “αμφίβολο”, δηλαδή αρνητικό, ώστε δεν υφίστατο πλέον κανένας νόμιμος λόγος που να τον εμπόδιζε να φύγει από το νοσοκομείο.

Και έφυγε.

Βγήκε, λοιπόν, ο απίθανος αυτός νοσηλευτής, και ξεστόμισε τα αδιανόητα.

Φυσικά ΟΥΤΕ αυτός ο θρασύδειλος δεν τόλμησε να πει το όνομά μου. Τόσος φόβος πια, βρε παιδιά; Τόσος; Αλλά την ψευτιά και την συκοφαντία να την πετάξετε, έτσι; Εκεί δεν φοβάστε; Γιατί μπορεί να μην τόλμησε να ψελλίσει το όνομά μου, αλλά με φωτογράφισε κανονικότατα αναφερόμενος σε μένα, και μάλιστα δύο φορές, ως τον “δικηγόρο των φυλακισμένων χρυσαυγιτών”.

Ξαναζεσταμένη σούπα, προεδράρα μου; Τα ίδια; Πάλι; Με τη Χρυσή Αυγή;

Και αν ήταν μόνο αυτό, να πάει στην ευχή. Ούτε ο πρώτος από τη συνομοταξία αυτή είναι που αναφέρεται στην προ εξαετίας εκπροσώπηση των “φυλακισμένων χρυσαυγιτών” (ακόμη και αν σαφώς υπονοεί ότι εξακολουθώ και είμαι δικηγόρος τους), ούτε ο τελευταίος. Κατά καιρούς, όταν εξαντλούνται τα “επιχειρήματά” τους, θυμούνται την Χρυσή Αυγή.

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Αφού με φωτογράφισε κανονικότατα, ο άθλιος αυτός τύπος προχώρησε στα ψέματα, στη λάσπη, στη συκοφαντία και στη στοχοποίησή μου.

Ενώ ακόμη και από το ρεπορτάζ του MEGA ήταν ξεκάθαρο ότι τα άτομα αυτά που εισέβαλαν στο Θριάσιο ανήκουν στους γραφικούς (αλλά και επικίνδυνους) “θεματοφύλακες”, αυτός με κατηγόρησε ότι εγώ ήμουν πίσω από την εισβολή αυτή. Είπε, χωρίς να ντρέπεται για τα ψέματα που ξεστόμιζε, ότι “είχε προηγηθεί η συκοφαντική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστού δικηγόρου των φυλακισμένων χρυσαυγιτών, ο οποίος κατηγορούσε στη δημοσίευση τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των κλινικών κόβιντ του νοσοκομείου ότι δήθεν σκόπιμα μολύνουν ασθενείς με κόβιντ με σκοπό να τους κάνουν κακό και χαρακτήρισε τους συναδέλφους ο συγκεκριμένος, επαναλαμβάνω δικηγόρος των φυλακισμένων χρυσαυγιτών, ως δολοφόνους, ψεύτες και απατεώνες“.

Πραγματικά δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος όχι μόνο δεν προσέφερε καμία υπηρεσία στους εντολείς του (γιατί μόνος του να βγήκε και να είπε αυτές τις ψευτιές, αποκλείεται), αλλά “αυτοκτόνησε” και νομικά. Ποινικά και αστικά. Με την πλάτη στον τοίχο και αυτός, όπως όλοι όσοι προηγήθηκαν στις συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον μου.

Συνδέει ξεκάθαρα την “ανάρτηση που προηγήθηκε” με την εισβολή στο Θριάσιο. Και επομένως και με τους εισβολείς. Ότι εγώ παρακίνησα τα άτομα αυτά να εισβάλουν στο Θριάσιο.

Και το ερώτημα στο οποίο θα κληθεί τώρα να απαντήσει ο ΨΕΥΤΗΣ είναι ΠΟΙΑ είναι αυτή η ανάρτηση που προηγήθηκε της εισβολής. Γιατί εγώ για το Θριάσιο, τελευταία φορά έκανα δημοσίευση πριν από αρκετούς μήνες…

Λοιπόν, ΨΕΥΤΗ; Ποια είναι η “ανάρτηση που προηγήθηκε”;

Θέλει η οργάνωση οπωσδήποτε να μου φορτώσει πράξεις βίας και βρήκαν εσένα να το κάνεις;

Σοβαρά;

Εσένα;

Με τόσο κραυγαλέα ψέματα;

Από εκεί και πέρα, ναι, έχω κατηγορήσει τεκμηριωμένα όμως, και με αδιαμφισβήτητα στοιχεία, δεκάδες νοσοκομεία ότι, ναι, δολοφονούν ανθρώπους εφαρμόζοντας πρωτόκολλο θανάτου. Δεν τα έμαθες προεδράρα; 19 Ιουλίου κατέθεσα και τη μεγάλη μήνυση, στις 2.500 σελίδες της οποίας περιγράφεται ακριβώς αυτό το πρωτόκολλο του θανάτου. Και ναι, έχω χαρακτηρίσει γιατρούς και νοσηλευτές, ΚΑΙ δολοφόνους, ΚΑΙ ψεύτες, ΚΑΙ απατεώνες. Αυτά τα καταγγέλλω δημόσια 14 μήνες, αυτά αποδεικνύω και στη μήνυσή μου. Το πρώτο δε στοιχείο του πρωτοκόλλου του θανάτου είναι αυτό ακριβώς που είπες ότι καταγγέλλω, η θετικοποίηση των ασθενών (“σκόπιμη μόλυνσή” τους, όπως επί λέξει το είπες εσύ), αλλά όχι στο ιστορικό πλαίσιο στο οποίο εν γνώσει σου ψευδώς το ενέταξες για να μου φορτώσεις, ψεύτη, την απαράδεκτη και καταδικαστέα εισβολή των “θεματοφυλάκων” στο Θριάσιο, αλλά στο πλαίσιο της ευρύτερης νομικής δράσης μου απέναντι στα δεκάδες νοσοκομεία, η οποία εκτίθεται αναλυτικά και με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στο κείμενο της μήνυσής μου της 19ης Ιουλίου στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στην Γ.Α.Δ.Α.

Και τώρα, ήρθε η ώρα να μάθεις και εσύ ότι τα ψέματα, η λάσπη (γιατί και με αυτό το “δικηγόρος των φυλακισμένων χρυσαυγιτών”, υπονοείς ότι είμαι χρυσαυγίτης και εγώ, ακροδεξιός, φασίστας και ναζιστής, έτσι δεν είναι, πρόεδρε…;), οι συκοφαντίες και η στοχοποίηση ανθρώπων, πληρώνονται…

Προς το παρόν σου αφιερώνω τα 14 στοιχεία του πρωτοκόλλου του θανάτου, όπως εκτίθενται στις σελίδες του εισαγωγικού κειμένου στη μήνυσή μου, το οποίο κάνει πλέον μεταφρασμένο τον γύρο του κόσμου. Με όλα τα στοιχεία των φριχτών εγκλημάτων στα δημόσια κολαστήρια:

“Το απεχθέστερο, φριχτότερο και απολύτως αναγκαίο για την εγκληματική οργάνωση, προκειμένου να εφαρμόσει τα άλλα δύο, είναι αυτό του θανάτου, με τα ακόλουθα στοιχεία/παραμέτρους:

 1. -Η σκόπιμη έκθεση των πολιτών, που είχαν την ατυχία να εισαχθούν στα κολαστήρια-Νταχάου των δημοσίων νοσοκομείων, στον SARS-CoV-2, ή στους ιούς της γρίπης που βαφτίστηκαν SARS-CoV-2, πρωτίστως των ασθενών με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Έγινε πραγματική σφαγή των ασθενών με υποκείμενα νοσήματα. Άλλωστε, σύμφωνα και με τα στοιχεία του ιδίου του Ε.Ο.Δ.Υ.,  96,4 % των θανάτων πρόκειται για ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα.

     Πρόκειται για την αποδεδειγμένη και με έγγραφες παραδοχές των ιδίων των μελών της οργάνωσης, θετικοποίηση των ασθενών, τόσο στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων και στους χώρους «υπόπτων κρουσμάτων», όσο και δια της μεταφοράς των ασθενών απευθείας στις κλινικές «Covid-19», χωρίς διάγνωση.

Εδώ, βεβαίως, περιλαμβάνονται και όλες οι περιπτώσεων ψευδών βεβαιώσεων, περί δήθεν θετικών στον SARSCoV-2 αποτελεσμάτων, ή με ψευδείς «διαγνώσεις» εν γένει, όπως αυτές με μόνο «δεδομένο» για τη «διάγνωση», τις απεικονιστικές εξετάσεις.

 1. -Η αφυδάτωση, η οποία οδήγησε χιλιάδες ασθενείς στην κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματός τους, στη βλάβη στα νεφρά, στις ανακοπές, στις εγκεφαλικές βλάβες, και εν τέλει στον θάνατο.
 2. -Η ασιτία. Τα σώματα ανθρώπων, τόσο αυτών που επέζησαν, όσο και αυτών που κατέληξαν στον τάφο, παρέπεμπαν σε εικόνες της κατοχής, στρατοπέδων συγκεντρώσεως ή αφρικανικών χωρών.
 3. -Η έκθεση των νοσηλευομένων στις κλινικές Covid-19, αλλά και προ της μεταφοράς τους σε αυτές, σε εχθρικές, πρωτίστως για πάσχοντες από πάσης φύσης πνευμονίες, συνθήκες.
 4. -Η εφαρμογή ουροκαθετήρων στην πλειοψηφία των ασθενών, δήθεν για την προστασία τους (να μη ζαλιστούν και πέσουν), στην πραγματικότητα, όμως, προκειμένου να αποκτήσουν πολύ γρήγορα τη ψυχολογία του κατάκοιτου και ανήμπορου, στο έλεος των νοσοκομείων, ασθενή, ενώ τα νοσοκομεία «εξασφάλιζαν» ταυτόχρονα στους ασθενείς ουρολοιμώξεις, οι οποίες συνέβαλαν και αυτές στη διαδικασία εξόντωσης των ασθενών.
 5. -Ο συνεχής βομβαρδισμός των πνευμόνων των νοσηλευομένων με οξυγόνο, ο οποίος, σε συνδυασμό με την σκόπιμη παράλειψη εφαρμογής παραδοσιακών μεθόδων αερισμού, δήθεν για την αποφυγή «διασποράς του ιού», και πρωτίστως με τη στέρηση νερού, και την αφυδάτωση που προκαλείτο από αυτήν, και την ασιτία, οδηγούσαν τους ασθενείς στην κατάρρευση και εν τέλει στον θάνατο.
 6. -Το bullying στους ασθενείς. Η εγκατάλειψή τους. Πάρα πολλές φορές εγκαταλείπονταν γυμνοί, μέσα στις ακαθαρσίες τους, ή τους έδεναν, χωρίς να υφίσταται επιτακτική ανάγκη, ενώ πολλές φορές, πάλι, στους ασθενείς που αντιδρούσαν, χρησιμοποιείτο ως απειλή ακόμη και η διασωλήνωση.
 7. -Η διακοπή των αναγκαίων για την επιβίωση των ασθενών αγωγών, για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν πριν την εισαγωγή τους στα κολαστήρια. Είναι η προαναφερθείσα σφαγή των ασθενών με υποκείμενα νοσήματα.
 8. -Η άνευ ιατρικών προϋποθέσεων διασωληνώσεις. Οι διασωληνώσεις εκτός Μ.Ε.Θ. και η, ομολογημένη, καταδικαστική για τους ασθενείς παραμονή τους στη διασωλήνωση εκτός Μ.Ε.Θ. Ο πολύ μεγάλος αριθμός διασωληνώσεων που έγιναν από ιατρούς που δεν ήταν αναισθησιολόγοι/εντατικολόγοι, ενώ μόνο ιατροί αυτής της ειδικότητας νομιμοποιούνται να διενεργούν διασωληνώσεις, ή ακόμη και νοσηλευτές ή τραυματιοφορείς.
 9. -Η διακοπή της επικοινωνίας των ασθενών με τις οικογένειές τους, είτε με το πρόσχημα του κινδύνου του ιού, είτε και χωρίς προσχήματα, ώστε έχασαν την αναγκαία ψυχολογική στήριξη. Η οργάνωση ξέρει πολύ καλά ότι η ψυχολογία των ασθενών παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαδικασία νοσηλείας και ανάρρωσης. Και τη χτύπησαν ανελέητα. Κινητά «χάθηκαν» ή απομακρύνθηκαν από τους ασθενείς. Ή τα έκλεισε το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

Δεν «έπρεπε» να υπάρχει η επικοινωνία με τους συγγενείς, ώστε να εφαρμόζεται ανετότερα το πρωτόκολλο μέσα στο σκοτάδι της πληροφόρησης, η οποία και όταν υπήρχε, είναι άπειρες οι καταγγελίες των συγγενών για την απαράδεκτη, αγενή, ελλιπέστατη έως ανύπαρκτη, και αντιφατική συμπεριφορά των γιατρών στις δήθεν ενημερώσεις.

«Γιατρός είσαι και ρωτάς;», «και να σου πω, θα καταλάβεις;», «δεν έχουν σημασία αυτά» κ.λπ., είναι μερικά από τα «κλισέ» των απαντήσεων του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού στους συγγενείς των θυμάτων, ακόμα και στα ίδια, όταν «τολμούσαν» να ρωτήσουν για την κατάστασή τους και την αντιμετώπισή τους από τα νοσοκομεία.

Φυσικά, όπως εξηγούσα πάντα στους συγγενείς των θυμάτων, η συμπεριφορά αυτή των γιατρών δεν οφειλόταν σε κάποιον …ιό αγένειας που χτύπησε ξαφνικά τα νοσοκομεία, ούτε στον ίδιο τον…ιό (αν και σε αυτόν απέδιδαν σχεδόν τα …πάντα που συνέβαιναν στα νοσοκομεία, άλλοτε πετυχαίνοντας να παραπλανούν τους ασθενείς και τους συγγενείς τους, άλλοτε απλά εξοργίζοντάς τους), αλλά στην πλήρη άγνοιά τους για την πραγματική κατάσταση των ασθενών, αφού αυτοί το πρωτόκολλο του θανάτου εφάρμοζαν, ανεξαρτήτως της κατάστασης των ασθενών.  

Στην επίθεση στη ψυχολογία των ασθενών σημαντικό ρόλο βεβαίως έπαιξαν και οι υπόλοιπες κατά τα άνω παράμετροι, το bullying, η εγκατάλειψη μέσα στις ακαθαρσίες, η γύμνια, το δέσιμο, η σαδιστική συμπεριφορά γιατρών και νοσηλευτών στους ασθενείς που διψούσαν και πεινούσαν, πίνοντας νερό ή τρώγοντας μπροστά τους, ή τοποθετώντας το φαγητό σε σημείο που δεν είχαν πρόσβαση ή το φαγητό ήταν άθλιο και δεν τρωγόταν ή τα συστατικά του έβλαπταν την υγεία των ασθενών.

Φυσικά, υπήρχε και το φανερό πρωτόκολλο του Ε.Ο.Δ.Υ. (τα ως άνω «προσχήματα»), σύμφωνα με το οποίο απαγορευόταν στους συγγενείς των ασθενών να επισκέπτονται τους ανθρώπους τους στα κολαστήρια, στις κλινικές και στις ΜΕΘ, δήθεν λόγω του «κινδύνου» του ιού. Οι ίδιοι όμως οι γιατροί και νοσηλευτές έχουν συλληφθεί άπειρες φορές να κυκλοφορούν μέσα στις ίδιες κλινικές και στις ΜΕΘ Covid-19 χωρίς ούτε καν μάσκα, και υπάρχουν έγγραφες σχετικές μαρτυρίες και αποδεικτικό υλικό στη ΜΗΝΥΣΗ, απόδειξη και αυτή η συμπεριφορά της απάτης και της γνώσης από πλευράς των γιατρών της πραγματικής σοβαρότητας και επικινδυνότητας του SARSCoV-2. Ενός, δηλαδή, στην πραγματικότητα, απλού αναπνευστικού ιού, όπως η κοινή γρίπη. Αλλά και στους ίδιους τους συγγενείς, όταν τους απέκλειαν τη δυνατότητα να δούνε για ελάχιστα λεπτά τον άνθρωπό τους για να του τονώσουν τη ψυχολογία, κατά την αποχώρησή τους, τους παρέδιδαν με γυμνά χέρια, τα ρούχα του ασθενή με τον … «μαύρο θάνατο», τα πυρηνικά απόβλητα δηλαδή, για να τα πλύνουν στο σπίτι, αντιμετωπίζοντας τον ιό, σχεδόν ούτε ως κοινή γρίπη.

Άλλωστε αυτή η αντιφατική εικόνα του μέσα και του έξω από τα κολαστήρια, είναι και αυτή απόδειξη της απάτης:

Χωρίς μάσκα ή με απλές προφυλάξεις, πάνω από τον ζωντανό «κοβιντά», όπως πολύ καλά γνωρίζω ότι οι ίδιοι οι δολοφόνοι αποκαλούν τους ασθενείς με Covid-19, αλλά όταν πεθαίνει ο «κοβιντάς», καταλήγει σε σακούλα σε σφραγισμένο φέρετρο, το οποίο μεταφέρουν αστροναύτες, για να το βάλουν σε τάφο ειδικού σκοπού, μακριά από τους άλλους, μη τυχόν κολλήσει ο νεκρός από Covid-19 τον διπλανό νεκρό από τροχαίο και χρειαστεί ο τελευταίος να νοσηλευτεί, να διασωληνωθεί και πεθάνει …δεύτερη φορά.

Το στοιχείο όμως αυτό της απάτης ήταν αναγκαίο για την εγκληματική οργάνωση στη διαδικασία τρομοκράτησης των πολιτών, με την αναγκαία συνέργεια των ΜΜΕ, προκειμένου να τους πείσουν για τη φονικότητα του ιού.

 1. -Η άνευ πραγματικού λόγου παράταση των νοσηλειών, ώστε να προσβληθούν με μαθηματική ακρίβεια οι ασθενείς με ενδονοσοκομειακά μικρόβια, οι οποίες και είναι σε πάρα πολλές περιπτώσεις και η πραγματική αιτία θανάτου των ασθενών, όπως άλλωστε αποδεικνύεται και στις νεκροψίες-νεκροτομές που πετυχαίνω, μετά από σφοδρή μάχη με την εγκληματική οργάνωση και τους συνεργούς της στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες και στις Εισαγγελίες, να διενεργούνται σε σορούς ανθρώπων που πέθαναν με/από «Covid-19». Μικροβιακές λοιμώξεις, οι οποίες «εξαφανίστηκαν» και αυτές, όπως «εξαφανίστηκε» και η γρίπη. Μικροβιακές λοιμώξεις, στις οποίες η Ελλάδα, από πρωταθλήτρια που ήταν, κατέληξε ουραγός. Για να τις «επανεμφανίζω» εγώ στις νεκροψίες και στους ιατρικούς φακέλους.
 2. Η παράταση αυτή γινόταν είτε το αποδεχόταν, εξαπατημένος, ο ασθενής, είτε του επιβαλλόταν. Όπως αποδεικνύεται στη συνέχεια της ΜΗΝΥΣΗΣ, υπήρξαν πάρα πολλές περιπτώσεις όπου ασθενείς ζητούσαν εξιτήριο και τα νοσοκομεία αρνούντο να τα δώσουν.

Ανατράπηκαν συμπεριφορές και πρακτικές ολόκληρων δεκαετιών. Στην προ ΑΠΑΤΗΣ εποχή, ασθενείς που ζητούσαν να παραμείνουν προληπτικά στα νοσοκομεία, εκδιώχνονταν κακήν κακώς, επί ΑΠΑΤΗΣ ασθενείς ζητάνε εξιτήρια και κατακρατούνται παράνομα.

Οι παράνομες αυτές κατακρατήσεις διαπράχθηκαν, αφενός, στην καλύτερη για τους ασθενείς περίπτωση, για να μην αδειάζουν οι κλινικές Covid-19 και «χαλάει» η εικόνα του τρόμου των γεμάτων κλινικών, αφετέρου, στη χειρότερη περίπτωση, διότι τα νοσοκομεία είχαν σκοπό να εφαρμόσουν το πρωτόκολλο του θανάτου στους ασθενείς αυτούς και δεν «έπρεπε» να φύγουν.

 1. μη αντιμετώπιση σοβαρών τραυματισμών ή άλλων προβλημάτων, που προκλήθηκαν σκόπιμα ή μη μέσα στα κολαστήρια, και οι γιατροί-δολοφόνοι δεν τα αντιμετώπισαν, προκειμένου να επιτευχθεί ή διευκολυνθεί η διαδικασία εξόντωσης των ασθενών. Εγκεφαλικά, ανακοπές, εσωτερικά τραύματα, κομμένες αρτηρίες, όλα αυτά εξυπηρετούσαν την εφαρμογή του πρωτοκόλλου.
 2. σκόπιμη παράλειψη της εγκληματικής οργάνωσης να προμηθευτεί φάρμακα και αγωγές, οι οποίες αν χορηγούντο στους ασθενείς στα πρώτα στάδια της νόσου, θα απέτρεπαν τις νοσηλείες στις Μ.Ε.Θ., τις διασωληνώσεις και τον θάνατό τους.

Και επειδή, όπως συνέβη με τις συμπεριφορές των διευθυντών και των μελών της οργάνωσης, και των συνεργών της, οι οποίες πολύ γρήγορα κατέστησαν ξεκάθαρο, ότι ο ιός δεν είχε την επικινδυνότητα που ισχυρίζονταν ότι έχει, με την παραβίαση των μέτρων από τους ίδιους, ενώ η παραβίαση αυτή τους εξέθετε, υποτίθεται, σε θανάσιμο κίνδυνο, έτσι και με το φάρμακο, με την ασφάλεια που τους παρείχε η κάλυψη της εγκληματικής οργάνωσης από τα Μ.Μ.Ε. και τη Δικαιοσύνη, δημοσιοποίησαν οι ίδιοι περιπτώσεις χορήγησης φαρμάκων σε «ημέτερους» της οργάνωσης, όπου οι θετικοί στον ιό αυτοί «ημέτεροι» θεραπεύτηκαν ταχύτατα.

Υπάρχουν και δύο «παράπλευρες» παράμετροι του πρωτοκόλλου του θανάτου.

Αυτές αφορούν, αφενός στους χιλιάδες αυτούς ανθρώπους, τα σοβαρά προβλήματα υγείας των δεν αντιμετωπίστηκαν, αναγκαία, ακόμη και προγραμματισμένα χειρουργεία, αναβλήθηκαν επ’ αόριστον ή ματαιώθηκαν, στο όνομα της «πανδημίας».

Αφετέρου, είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην κατάθλιψη, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που αυτοκτόνησαν, από τον εγκλεισμό τους ή, κυρίως, την οικονομική κατάρρευσή τους, η οποία επήλθε, είτε δια της καταστροφής της επιχείρησής τους, είτε δια της απόλυσής τους. Οι «παράπλευρες» αυτές συνέπειες της εφαρμογής των δύο πρωτοκόλλων, ήταν «αναγκαίες», διότι αυτά «πρέπει» να συμβαίνουν όταν αντιμετωπίζουμε μία «τρομερή πανδημία».

     Όλοι αυτοί, όπως και το σύνολο του πληθυσμού, είναι θύματα του εγκλήματος του άρθρου 322 Ποινικού Κώδικα, του ενός από τα δύο βασικά εγκλήματα της οργάνωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη”.

 

Αν ξέρεις Αγγλικά, διάβασέ το και μεταφρασμένο…

 

“The most heinous, horrible and absolutely necessary for the criminal organization, in order to implement the other two, is the one of death, with the following elements/parameters:

 1. The deliberate exposure of citizens to SARS-CoV-2, or to the influenza viruses dubbed SARS-CoV-2, who had the misfortune to be admitted to the Dachau purgatories of public hospitals, primarily of patients with serious underlying diseases.

It has been a real massacre of patients with underlying diseases. Moreover, according to the figures of the National Public Health Organization (NPHO), 96.4 % of deaths are people with underlying diseases.

This is the organization’s members’ proven and documented admission of responsibility, that they labeled patients as Covid-positive, both in hospital outpatient clinics and  spaces for ‘suspected cases’, and through the transfer of patients directly to ‘Covid-19’ clinics without prior diagnosis.

This, of course, includes all the cases of false testimonies of alleged SARS-CoV-2 positive results, or false “diagnoses” in general, such as those with imaging tests as sole “data” for the “diagnosis”.

 1. Dehydration, which led to the collapse of the immune system of thousands of patients’, kidney damage, heart attacks, brain damage, and ultimately death.
 2. Starvation. The bodies of people, who survived as well as those who ended up in the grave, evoked images of military occupation, concentration camps or African underdeveloped countries.

4 -The exposure to hostile conditions, of the patients in the Covid-19 clinics, before and after their transfer in the alleged clinics, especially those suffering from any type of pneumonia.

 1. The application of urinary catheters to the majority of patients, ostensibly for their protection (to prevent them from becoming dizzy and falling), but in reality in order to quickly acquire the psychology of a bedridden and helpless patient at the mercy of the hospitals, while the hospitals were at the same time ‘ensuring’ that patients had urinary tract infections, which also contributed to the process of exterminating them.

6 –The constant bombardment of the lungs of hospitalized patients with oxygen, which, combined with the deliberate omission of traditional ventilation methods, ostensibly to avoid ‘spreading the virus’, primarily forcing water deprivation, and the dehydration caused by it, along with starvation, led to the patients’ collapse and eventual death.

 1. Abandoning and bullying the patients. Too often they were left without clothes, in their own feces, or unnecessarily tied up, and sometimes patients who protested, were even threatened with intubation.

8 –The interruption of necessary treatments for patients with serious health problems before their admission to the purgatories. It is the aforementioned slaughter of patients with underlying diseases.

 1. Intubations without any underlying medical conditions. The intubations outside the ICU and the admitted condemnatory act of having the patients intubated outside the ICU. The very large number of intubations performed by doctors that were not anesthesiologists/intrathesiologists, whereas only doctors of this specialty are legalized to perform intubations, or even nurses or paramedics.
 2. The interruption of communication between patients and their families, either under the pretext of the risk of the virus, or even without pretexts, so that they would lose the necessary psychological support. The organization is well aware that the psychology of a patients plays a crucial role in the hospitalization and recovery process. And they hit it mercilessly. Mobile phones were “lost” or taken away from patients. Or turned off by nursing staff.

Communication was prohibited with the relatives, so that the protocol could be easily executed under the lack of information, which, when it was present, there were countless complaints from relatives about the unacceptable, rude, incomplete to non-existent, and inconsistent behavior of the doctors in the supposed patients’ updates.

“Do you have a doctor’s license to ask?”, “Even if told you, you think you would understand?”, “these things don’t matter”, etc., are some of the “cliché” responses of the medical staff to the relatives of the victims, and even to the victims themselves, when they “dared” to ask about their situation and their treatment in the hospitals.

Of course, as I always explained to the victims’ relatives, this behavior was not due to some …virus of rudeness that suddenly hit the hospitals, nor to the …virus itself (although they attributed almost… everything that happened in the hospitals to Sars-CoV-2, sometimes succeeding in misleading patients and their relatives, or  sometimes simply infuriating them), but due to their complete ignorance of the real health state of the patients, since they applied the protocol of death, regardless of the patients’ condition.

Moreover, the aforementioned parameters, the bullying, the abandonment in their own feces, leaving them naked, binding them, the sadistic behavior of doctors and nurses towards patients when they were thirsty and hungry, drinking water or eating in front of them, or placing the food where they didn’t have access, or the food being awful and inedible, or its ingredients used were harmful to the patients’ health, also played an important role in the deterioration of the patients’ health.

There was also the overt protocol of the N.P.H.O. (the aforementioned “pretexts”), whereby relatives of patients were prohibited from visiting their people in the purgatories, clinics and ICUs, ostensibly due to the “danger” of the virus. But the doctors and nurses have been caught countless of times walking around in the same clinics and Covid-19 ICUs without even wearing a mask. The written testimonies and evidence against the doctors and nurses that are catalogued to this effect in the LAWSUIT, is the proof of their fraudulent behavior, and their knowledge on the real severity of SARS-CoV-2. In reality, it is a simple respiratory virus, such as the common flu. But even the relatives themselves, when they were denied access to their loved ones even for a few minutes to boost their spirits, on their departure, they were given the patient’s clothes carrying the … ‘black death’  or otherwise called nuclear waste, with bare hands, to be washed at home, treating the virus almost as a common flu.

Besides, this contradictory image of what was happening inside and outside of the purgatories is also proof of the fraud:

Without a mask or simple precautions, over the living “covidman”, as I know very well the patients with Covid-19 were called by their killers, but when the “covidman” dies, he ends up in a plastic bag in a sealed coffin, which is carried by astronauts, to be placed in a special purpose grave, away from the others, in case the Covid-19 dead man transfers the virus to the next dead man from a car accident and the latter has to be hospitalized, intubated and die… a second time.

But this element of deception was necessary for the criminal organization because it was used in the process of reigning terror over the citizens, with the necessary complicity of the media, in order to convince them of the deadliness of the virus.

 1. The unnecessary prolongation of hospital stays, so that patients are mathematically infected with intra-hospital microbes, which in many cases are the real cause of death, as is also proven by the performed autopsies and necropsies that I managed to arrange, after a fierce legal fight with the criminal organization and its accomplices in the forensic services and the Public Prosecutor’s Offices, to carry out on the bodies of people who died with/by ‘Covid-19’. Microbial infections, which also “disappeared”, just as the flu “disappeared”. Microbial infections, in which Greece, ended up as the runner-up when as a country was a champion. So that I could manage to make them ‘reappear’ in autopsies and medical records.
 2. This prolongation of the hospital stay, was either accepted by the deceived or imposed on. As is shown in the remainder of the LAWSUIT, there were too many cases where patients asked for discharge and hospitals refused to give it.

Decades of attitudes and practices were overturned. In the pre-fraud era, patients who asked to stay in hospitals as a precautionary measure were badly evicted; in today’s fraud era, patients are asking to be discharged and are being illegally detained.

These illegal detentions were perpetrated, on the one hand, at best for patients, to be kept in Covid-19 clinics so that they would not empty and “spoil” the image of the horror of full clinics, and on the other hand, at worst, because the hospitals intended to apply the death protocol on these patients so they “should” not leave.

 1. The failure to treat serious injuries or other problems, intentionally or unintentionally caused in the purgatories, which the murderer-doctors did not treat in order to achieve or facilitate the process of extermination of the patients. Strokes, cardiac arrests, internal injuries, severed arteries, all served to implement the protocol.

14 –The criminal organization’s deliberate failure to procure medicine and treatments that, if administered to patients in the early stages of the disease, would have prevented hospitalizations in ICUs, intubations and death.

And because, as was the case with the behavior of the directors and members of the organization, and its accomplices, who very quickly made it clear that the severity of the virus was not what they claimed it to be, with their own breach of the measures that, supposedly, put them in mortal danger, as well as with the drug, under the cover provided by the media and the justice system, they themselves publicized cases of the drug administration to the organization’s “priviledged members”, where these Covid-19-positive ‘priviledged’ were rapidly cured.

There are two ‘side’ aspects to the death protocol.

These concern on one hand, the thousands of people whose serious health problems were not treated, necessary and even planned surgeries were postponed indefinitely or cancelled in the name of the ‘pandemic’.

On the other hand, we have all these people who were driven to depression, and many of them committed suicide, either due to the confinement or, above all, by their financial collapse, which was brought, either by the destruction of their business or by their dismissal. These ‘collateral’ consequences of the two protocols application were ‘necessary’, because this is what ‘must’ happen when faced with a ‘terrible pandemic’.

            All of them, as well as the entire population, are victims of the crime of Article 322 of the Criminal Code, one of the two main crimes of the Kyriakos Mitsotakis organization”

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

ΕΤΟΙΜΗ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ…

Scroll to top
x