ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗΣ: “Ο συγκεκριμένος ντροπιάζει το νομικό επάγγελμα”… ΕΛΑ ΤΩΡΑ, “ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ” ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΩ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ !!

Πιστεύω ότι έχει γίνει πλέον απολύτως αντιληπτό ότι έχει δοθεί κεντρική εντολή να κλιμακωθούν οι επιθέσεις εναντίον μου. Άλλοι εκτελούν την εντολή αυτοί ως κοινοί εντολοδόχοι, άλλοι απλώς διότι θέλουν να γίνουν αρεστοί στο σύστημα. Η κατάληξη και των μεν και των δε θα είναι ίδια. Καταδίκες στα ποινικά και τα πολιτικά δικαστήρια.

Ένας ακόμα “αυτόχειρας” στην επιχείρηση αυτή στοχοποίησής μου είναι ο Ιωάννης Καραμιχάλης, δικηγόρος από την Ρόδο.

Ο “κύριος” αυτός με έπιασε στο στόμα του, σχολιάζοντας στην γνωστή ομάδα των πρακτόρων.

Δίνει “οδηγίες” σε πράκτορα για το πώς μπορεί να κινηθεί “εναντίον” μου. Του “εξηγεί” ότι δεν μπορεί να υποβάλει μήνυση, εκτός και αν είναι ένα από τα θύματα, μπερδεύοντας την μήνυση με την έγκληση, και του “συστήνει” να υποβάλει μηνυτήρια αναφορά. Μπορεί, του λέει, να υποβάλει και αναφορά στον Δικηγορικό Σύλλογο που ανήκω για να με διαγράψουν, διότι “ο συγκεκριμένος ντροπιάζει το νομικό επάγγελμα”. Επίσης, τον “συμβουλεύει”, μπορεί να κάνει “επιστολή” στους ιατρικούς συλλόγους αναφέροντας τα περί “πρωτοκόλλων θανάτου” διότι τους κατηγορεί για ανθρωποκτονίες από πρόθεση κατά συρροή”.

Μάλιστα.

Άκου, λοιπόν, ελεεινέ υβριστή.

Οι ιατρικοί σύλλογοι, πιστεύεις, δεν γνωρίζουν τις καταγγελίες μου; 14 μήνες καταγγέλλω δεκάδες νοσοκομεία για βασανισμούς και δολοφονίες ασθενών. Δεν το γνωρίζουν αυτό; Τι λες; Ότι όχι απλώς καταγγέλλω δημόσια νοσοκομεία και συγκεκριμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία, τα οποία αποκαλώ κολαστήρια, Νταχάου και Άουσβιτς, για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου, δημοσιεύοντας ταυτόχρονα και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία από επώνυμες καταγγελίες δεκάδων ασθενών και συγγενών ασθενών από όλη τη χώρα, οπτικοακουστικό υλικό, στοιχεία από ιατρικούς φακέλους και νεκροψίες/νεκροτομές, αλλά έχω καταθέσει και μήνυση 4.311 σελίδων στις 19 Ιουλίου στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, οι 2.500 σελίδες της οποίας περιγράφουν την εφαρμογή αυτού ακριβώς του πρωτοκόλλου του θανάτου με τις 14 παραμέτρους του, δεν το γνωρίζουν οι ιατρικοί σύλλογοι, αλλά και η κυβέρνηση, ο Δικηγορικός Σύλλογος στον οποίο ανήκω, και η Δικαιοσύνη;

Δεν το ξέρεις ότι με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών γνωριζόμαστε πολύ καλά; Ότι προσπάθησε να πετύχει την άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον μου και την διαγραφή μου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, αλλά έσπασε τα μούτρα του; Και δεν κατηγορώ συλλήβδην, ανόητε υβριστή, τους ιατρικούς συλλόγους για ανθρωποκτονίες από πρόθεση κατά συρροή, αλλά συγκεκριμένες μικρές ομάδες ιατρών και νοσηλευτών στα δεκάδες νοσοκομεία που καταγγέλλω από την αρχή της ψευδοπανδημίας, της οποίας εσύ βεβαίως είσαι “θιασώτης”, όπως και των “καλών”, “αποτελεσματικών” και “ασφαλών” εμβολίων.

Δεν το ξέρεις, επίσης, ότι κανένας εισαγγελέας δεν τόλμησε ποτέ να διατάξει ούτε μία προκαταρκτική εξέταση εναντίον μου, έστω για το απλό πλημμέλημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, και ότι αντιθέτως είμαι εγώ που επιτίθεμαι από την πρώτη στιγμή στην Δικαιοσύνη, αλλά και πάλι όχι συλλήβδην εναντίον όλων των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών (γιατί η μεγάλη πλειοψηφία τους, όπως και των γιατρών, είναι έντιμοι και ικανοί άνθρωποι), αλλά σε αυτούς που έχουν τα ηνία της, δηλαδή ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, οι διευθύνοντες τις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελίες, και οι συγκεκριμένοι εισαγγελείς που εμπόδιζαν τη διενέργεια νεκροψιών, και αυτούς που διατηρούσαν τις παράνομες κατακρατήσεις ασθενών που ήθελαν να υπογράψουν  και να λάβουν εξιτήριο από τα νοσοκομεία, αλλά αυτά συμπεριφέρονταν ως φυλακές, και τους οποίους άλλωστε έχω επίσης μηνύσει για τη συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση;

Το ξέρεις γιατί δεν τόλμησε κανένας να με αγγίξει, έτσι δεν είναι; Γιατί όλες τις καταγγελίες μου τις συνοδεύω πάντα από αποδεικτικό υλικό που τις τεκμηριώνει και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Είναι αυτό το αποδεικτικό υλικό που απουσιάζει από το συκοφαντικό και υβριστικό σχόλιό σου, στο οποίο περιορίζεσαι στο να δίνεις “συμβουλές” πώς να κινηθεί ο πράκτορας εναντίον μου και να πετάξεις σκέτη λάσπη.

Να δώσω και εγώ λοιπόν με τη σειρά μου μία συμβουλή σε σένα, “συνάδελφε”. Άρχισε να μαζεύεις από τώρα “στοιχεία” για να αποδείξεις το περιεχόμενο του σχολίου σου.

Για το καλό σου το λέω. Για να μη τρέχεις τελευταία στιγμή.

Θα σου χρειαστούν πολύ σύντομα…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ

H KATAΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ…

Scroll to top
x