ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ “ΑΜΥΝΑ” !! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ ΕΠΙ 14 ΜΗΝΕΣ !! ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ – ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ !! ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗ – ΓΙΑ “ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΚΘΕΣΗ”

-Μετά από μήνες ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΛΥΨΗΣ της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
-Μετά από μήνες ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΛΥΨΗΣ των ΦΡΙΧΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ στα δημόσια κολαστήρια
-Μετά από μήνες ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΛΥΨΗΣ των συνεπειών των ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ στην ΥΓΕΙΑ και τη ΖΩΗ των πολιτών
-Μετά από 95 ΜΕΡΕΣ από τον θάνατο της Άννας Ψυχογυιού, με το πτώμα της να παραμένει στο νεκροτομείο του “ΑΤΤΙΚΟΝ”
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ,
η ΕΝΟΧΗ Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ,
άκουσε τους προπαγανδιστές των εμβολίων που απαιτούσαν την παρέμβασή της για τον θάνατο της Αντιγόνης Πανταζή, και διέταξε προκαταρκτική εξέταση, η οποία ανατέθηκε στον εισαγγελέα
Γιώργο Νούλη.
Αλλά προσέξτε πώς ενοχοποιείται από την αρχή η Εισαγγελία (όπως τουλάχιστον διαβάζουμε στο ρεπορτάζ των “έγκυρων” συστημικών Μ.Μ.Ε.):
“Από την εισαγγελία διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση η οποία ΔΕΝ αφορά τους γιατρούς του νοσοκομείου οι οποίοι κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για την εκτέλεση του καθήκοντός τους, ζητώντας ακόμη και εισαγγελική παραγγελία για να διασωληνωθεί η ασθενής.
Η έρευνα αφορά σε όλα τα πρόσωπα εκείνα που απέτρεψαν ή εμπόδισαν τους γιατρούς από την έγκαιρη διασωλήνωση της ασθενούς.
Τα διερευνώμενα αδικήματα είναι θανατηφόρος έκθεση, ηθική αυτουργία στο αδίκημα αυτό καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών”.
Σε μένα προφανώς πάει η …θανατηφόρος έκθεση.
Και στον Δημήτρη…
Ώστε ΕΡΩΤΑΤΑΙ (για αρχή) η καλή μας προϊσταμένη, η οποία για 95η μέρα σήμερα ΑΡΝΕΙΤΑΙ την νεκροψία στην Άννα Ψυχογυιού:
-Πώς το γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει τίποτα το ποινικά κολάσιμο στη συμπεριφορά των γιατρών; Έχετε μελετήσει τον ιατρικό φάκελο της Αντιγόνης Πανταζή; Έχετε βγάλει πόρισμα; Πώς; Κάνατε νεκροψία στη σορό της και δεν το γνωρίζουμε; Τους αθωώσατε από πριν; Πώς;
ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ κυρία προϊσταμένη !!
Για ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ !!
Και ελάτε τώρα όλοι να παρακολουθήσετε πώς η επίθεση στο σύστημα είναι ΑΠΕΙΡΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ όταν “αμύνεσαι” απέναντί του.
Ελάτε να δείτε πώς είναι όταν το σύστημα κάνει ΧΑΡΑΚΙΡΙ.
Ελάτε να παρακολουθήσετε την ΣΥΝΤΡΙΒΗ του συστήματος.
Για αρχή, κάντε τον κόπο να δείτε το χθεσινό live στον λογαριασμό του Δημήτρη Ποντίκα.
Κρατήστε αυτό με τα κέρατα…
Και κάτι ακόμα εδώ, στα …προκαταρκτικά της κατά μέτωπο επίθεσης στο σύστημα.
Διαβάζουμε στα δημοσιεύματα σε σε ΟΛΑ τα συστημικά Μ.Μ.Ε., τα οποία οργιάζουν παρέα με τους προπαγανδιστές του εμβολίου στο διαδίκτυο (εδώ ενδεικτικά από το Πρώτο Θέμα):
Η διασωλήνωση θεωρείται μονόδρομος όταν ο κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα πέφτει κάτω από 80%-75% και ανάλογα με τη συνολική εικόνα και τα προβλήματα κάθε οργανισμού. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, το οξυγόνο της έπεσε τόσο χαμηλά που η διασωλήνωση κρίθηκε αναγκαία“.
Αυτό.
Χωρίς σχόλια.
Κρατήστε το.
Παρακολουθείστε ξανά το χθεσινό live.
Και ετοιμαστείτε για τη συνέχεια…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

Scroll to top
x