ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΜΑΤΙΝΑΣ ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Σήμερα το πρωί με ενημέρωσαν για τον οχετό εναντίον μου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Σήμερα”, από τους παρουσιαστές Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, και την γνωστή και μη εξαιρετέα Ματίνα Παγώνη.

Αμέσως έκανα δύο δημοσιεύσεις στον λογαριασμό της Μαριάννας στο facebook, προαναγγέλλοντας την μήνυσή μου στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Στεφάνου.

Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

https://www.facebook.com/marianna.roupaliotiantoniadi/posts/2923190457936124

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΤΙΝΑΣ ΠΑΓΩΝΗ :

Γιατί “πρέπει να έρθω αντιμέτωπος με τον νόμο”.

Γιατί “δεν μπορώ να δικηγορώ και να κυκλοφορώ ελεύθερος”.
Γιατί συμμετέχω σε “κύκλωμα”.
Έλα τώρα, Ματίνα Παγώνη, να δούμε ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ !!
Και ποιος πραγματικά συμμετέχει, όχι σε “κύκλωμα” αλλά σε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !!
Και ποιος πραγματικά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ !!
Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ :
Και δεν τελειώσαμε.
Στη μήνυση δεν είναι μόνο η Ματίνα Παγώνη.
Στην επόμενη δημοσίευση το ελεεινό ντουέτο Οικονόμου – Αναστασοπούλου. Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν μίλησε. Ξέρει. Το είδατε. Γνωριζόμαστε χρόνια άλλωστε. Για αυτό παρακαλώ ΔΕΝ θέλω υβριστικά σχόλια για τον Άρη. Έχω μάθει να τιμώ τις φιλίες χρόνων. Σήμερα απείχε, απέχω και εγώ.
Φυσικά, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ΔΕΝ θα κινήσει την αυτόφωρη διαδικασία.
Να μην την εκθέσω όμως για ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ;;
Αυτά όμως με την αυτόφωρη διαδικασία. Γιατί η δικογραφία θα σχηματιστεί. Και θα προχωρήσει. Και θα προστεθεί στον τεράστιο όγκο που τους έχει καταπλακώσει.
Η Ματίνα Παγώνη άλλωστε κατέχει περίοπτη θέση στην ΜΗΝΥΣΗ που κατέθεσα στην Γ.Α.Δ.Α.
Οι ιστορίες με τις φριχτές παρενέργειες από τα εμβόλια δεν μου επέτρεψαν να ολοκληρώσω την αγωγή μου κατά του Άδωνι Γεωργιάδη.
[Διαβάστε για τον θλιβερό υπουργό εδώ]
Δεν πειράζει. Να μην πηγαίνουμε δύο φορές στην Ευελπίδων…
Μείνετε συντονισμένοι“.
Θυμίζω το χαστούκι στους συκοφάντες, στην “άμυνά” μου στην υπόθεση “Αντιγόνη Πανταζή”:
Στη συνέχεια πέρασα στην αντεπίθεση:
ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ;;

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ;;
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΚΥΡΙΕ ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ;;
Και εσείς πιστέψατε ότι πιάσατε τον ταύρο από τα κέρατα ;;
Αμ δε…
ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ,
ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ,
Κ Α Ι ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ,
που συμμετέχουν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ βεβαίως στο οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης εναντίον μου ,
ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ,
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΡΓΙΑΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗ :
Και έπεται συνέχεια…
Στη συνέχεια μετέβην στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Στεφάνου, όπου κατέθεσα την υπ’ αριθμ. πρωτ. 1016/92/21/105/6.9.2021 μήνυσή μου κατά των Ματίνας Παγώνη, Δημήτρη Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου για την από κοινού συκοφαντική σε βάρος μου δυσφήμηση (άρθρα 363-362 Π.Κ.).
Ακολούθησε η σχετική ανάρτηση:
-ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΤΙΝΑΣ ΠΑΓΩΝΗ
-ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ & ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ,
-ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΟΙΚΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
-ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Το σχέδιο της κυβέρνησης, στοχοποίησης και ηθικής εξόντωσής μου, όχι απλά πέφτει στο κενό ,
αλλά οι τιμητές – συκοφάντες γίνονται υπόλογοι – κατηγορούμενοι & εναγόμενοι.
Πίστεψαν ότι έπιασαν τον ταύρο από τα κέρατα ,
πίστεψαν ότι θα μπορούν πλέον να διασωληνώνουν ελεύθερα χωρίς ιατρικές προϋποθέσεις ,
όπως πράττουν 15 μήνες τώρα ,
μεγάλος δε αριθμός τέτοιων διασωληνώσεων βρίσκεται στη μήνυσή μου της 19ης Ιουλίου στο Οργανωμένο Έγκλημα ,
και χωρίς τον φόβο τον δικό μου ,
και όχι μόνο για τις διασωληνώσεις…
Πόσο λίγο γνωρίζατε την περίπτωση της Αντιγόνης Πανταζή.
Και, κυρίως, πόσο λίγο ακόμα φαίνεται πως γνωρίζετε εμένα…”
*********************************************
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ:

Προς: κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

-Δια του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Στεφάνου-

ΜΗΝΥΣΗ & ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΦΩΡΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Νικολάου Αντωνιάδη, δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ.  Δ.Σ.Α.  17494, κατοίκου Σταμάτας Δήμου Διονύσου Αττικής, οδός Πιπεροπούλου & Ματρώζου αρ. 2.

ΚΑΤΑ

1. Ματίνας Παγώνη, ιατρού, προέδρου Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (Ε.Ι.Ν.Α.Π.), κατοίκου Αθηνών, οδός Θεμιστοκλέους αρ. 34 & Ακαδημίας.

2. Δημητρίου Οικονόμου, δημοσιογράφου, συμπαρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ «Σήμερα», κατοίκου Νέου Φαλήρου Αττικής, οδός Εθνάρχου Μακαρίου & Φαληρέως αρ.

3. Μαρίας Αναστασοπούλου, δημοσιογράφου, συμπαρουσιάστριας της τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ «Σήμερα», κατοίκου Νέου Φαλήρου Αττικής, οδός Εθνάρχου Μακαρίου & Φαληρέως αρ. 2.

 

Αξιόποινη πράξη: Συκοφαντική δυσφήμηση (άρθρα 362-363 Π.Κ.).

κ. Εισαγγελέα,

Σήμερα, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ», ο οποίος εκπέμπει σε πανελλαδική εμβέλεια, με παρουσιαστές τους δημοσιογράφους Δημήτριο Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, 2ο και 3η των μηνυομένων, συμμετείχε ως καλεσμένη της εκπομπής η ιατρός Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (Ε.Ι.Ν.Α.Π.), 1η μηνυομένη. Στην εκπομπή συμμετείχε και ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος όμως δεν συμμετείχε και στην εγκληματική σε βάρος μου συμπεριφορά των μηνυομένων.

Προσκομίζω σε CD το επίμαχο απόσπασμα της εκπομπής [Ποιόν Δικηγόρο φωτογραφίζουν ? …….Τους έχει γίνει Εφιάλτης …… – YouTube], το οποίο έχει λάβει ευρύτατη διάδοση και μέσω του Youtube (Σχετικό υπ’ αριθμ. 1).

Η Ματίνα Παγώνη πήρε σήμερα το πρωί την σκυτάλη από τους συμμετέχοντες στο οργανωμένο εναντίον μου σχέδιο των τελευταίων ημερών της κυβέρνησης, σχέδιο πρωτοφανούς στοχοποίησης και ηθικής εξόντωσής μου. Αφορμή και αντικείμενο των οργανωμένων σε βάρος μου συκοφαντικών επιθέσεων ήταν η νοσηλεία και ο θάνατος ασθενούς στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Η κυβέρνηση και οι συμμετέχοντες στο εναντίον μου σχέδιό της, πίστεψαν ότι η περίπτωση αυτή προσφερόταν για να με πλήξουν 15 μήνες μετά τις συνεχείς βαρύτατες δημόσιες καταγγελίες μου κατά της κυβέρνησης και των νοσοκομείων για τις δολοφονίες στα δημόσια νοσοκομεία, χρονικό διάστημα κατά το οποίο ουδείς (κυβέρνηση, νοσοκομεία, γιατροί, Μ.Μ.Ε. και πρωτίστως η Δικαιοσύνη), δεν τόλμησαν να αμφισβητήσουν ούτε μία λέξη από τις καταγγελίες μου αυτές, τις οποίες τεκμηρίωνα πάντα με επώνυμες καταγγελίες ασθενών ή των συγγενών τους και άλλες έγγραφες μαρτυρίες και στοιχεία, οπτικοακουστικό υλικό, στοιχεία από ιατρικούς φακέλους, στοιχεία από νεκροψίες/νεκροτομές.

Τους άφησα επί δύο μέρες να εκτίθενται και να πιάνονται ένας – ένας στη «φάκα», και το βράδυ της 3ης Σεπτεμβρίου δημοσίευσα δελτίο τύπου. Το χαστούκι στους εκτελεστές του σχεδίου ακούστηκε από άκρη σε άκρη, σε όλη τη χώρα (Σχετικό υπ’ αριθμ. 2).

Αυτή ήταν η «άμυνά μου».

Και μετά άρχισε η επίθεσή μου.

Σε ζωντανή μετάδοση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook, και εν συνεχεία με δημοσιεύσεις στο facebook και στα sites makeleio.gr και nikosantoniadis.tv, προανήγγειλα τις νομικές δράσεις μου στην υπόθεση «Αντιγόνη Πανταζή». Καθιστώντας το νοσοκομείο και τους γιατρούς, τον εισαγγελέα υπηρεσίας που έδωσε την εντολή για την διασωλήνωση της ασθενούς, και την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ποινικά ελεγχόμενους, οι οποίοι πρέπει να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για πράξεις και παραλείψεις τους, όπως εκτίθενται κατ’ αρχήν στις δημοσιεύσεις μου και στη συνέχεια θα λάβουν και επίσημο χαρακτήρα με υπόμνημά μου στον χειριζόμενο την υπόθεση εισαγγελέα Γεώργιο Νούλα (Σχετικό υπ’ αριθμ. 3).

Στη σημερινή εκπομπή, οι μηνυόμενοι, με τον έναν να δίνει «πάσα» στον άλλον, και όλοι μαζί να συμφωνούν, ισχυρίστηκαν για εμένα ότι «δεν μπορώ να δικηγορώ και να κυκλοφορώ ελεύθερος» και ότι «κανονικά πρέπει να έρθω αντιμέτωπος με τον νόμο». Συμφώνησαν ότι εγώ «βγάζω λεφτά» από αυτήν την ιστορία, με τον 2ο μηνυόμενο να μην αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης του ισχυρισμού του, με την «ρητορική» ερώτησή του «ε, τι, από αγάπη το κάνει;», με τους 1η και 3η να συμφωνούν, ενώ η Ματίνα Παγώνη έφτασε στο σημείο να κάνει αναφορά σε «κύκλωμα» στο οποίο συμμετέχω.

Σημειωτέον ότι καίτοι δεν με κατονόμασαν, ήταν απολύτως ξεκάθαρο ότι αναφέρονταν σε εμένα, αφού αντικείμενο της συκοφαντικής επίθεσης σε βάρος μου ήταν η νοσηλεία και ο θάνατος της Αντιγόνης Πανταζή και η δική μου σχετική «εμπλοκή», γεγονός που έχει λάβει ευρύτατη δημοσιότητα (όπως ήταν και ο σκοπός, άλλωστε, των οργανωτών και συμμετεχόντων στο σχέδιο: η δημόσια διαπόμπευση και στοχοποίησή μου, και η δια αυτών ηθική εξόντωσή μου). Η δε 3η μηνυομένη έκανε αναφορά και στην σχετική δημοσίευση που έκανε και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στον λογαριασμό του στο twitter (Σχετικό υπ’ αριθμ. 4).

Ο συκοφαντικός δόλος ειδικά της 1ης μηνυομένης αποδεικνύεται και εκ του ότι, όπως προκύπτει από αυτά που ανέφερε, ήταν ήδη σε γνώση του γραπτού διαλόγου μου με την Αντιγόνη Πανταζή, τον οποίο εγώ δημοσιοποίησα, και επομένως σε γνώση του πραγματικού περιεχομένου της συμμετοχής μου στη νοσηλεία της μέχρι την διασωλήνωση («ο διάλογος αυτός έγινε με έναν μη γιατρό»…). Κατέστη δε προφανές ότι ο διάλογος αυτός, και επομένως όλο το περιεχόμενο του ως δελτίου τύπου της 3.9.2021, ήταν γνωστός και στους 2ο και 3η των μηνυομένων, άλλως θα ανέμενε κανείς την εύλογη δημοσιογραφική ερώτηση «σε ποιον διάλογο αναφέρεστε». Τους ήταν γνωστός.

Άπαντες δε οι μηνυόμενοι τελούν σε πλήρη γνώση της νομικής δράσης μου από τον Μάιο του 2020, την οποία δράση και τις βαρύτατες καταγγελίες μου ούτε αυτοί βεβαίως τόλμησαν ποτέ να αμφισβητήσουν. Όπως γνωρίζουν και το γεγονός της κατάθεσης της μήνυσής μου την 19η Ιουλίου 2021 στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, η οποία στρέφεται ΚΑΙ κατά της 1ης μηνυομένης, ΚΑΙ κατά του τηλεοπτικού σταθμού στον οποίο εργάζονται οι 2ος και 3η των μηνυομένων. Μήνυση η οποία αριθμεί 4.311 σελίδες, οι 2.500 εκ των οποίων περιγράφουν το πρωτόκολλο του θανάτου που εφαρμόστηκε στα δημόσια νοσοκομεία, και στο οποίο πρωτόκολλο περίοπτη θέση έχουν βεβαίως και οι άνευ ιατρικών προϋποθέσεων διασωληνώσεις ασθενών στα νοσοκομεία αυτά (προσκομίζω το κείμενο της μήνυσης, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία από την Γ.Α.Δ.Α. με αριθμό πρωτοκόλλου 1053/26-α/20.7.2021, σε μορφή doc, όπως κατατέθηκε και στο Οργανωμένο Έγκλημα, εντός του CD – σχετικού 1).

Απλά, πίστεψαν και αυτοί, οι μηνυόμενοι, ότι το σύστημα έπιασε επιτέλους τον ταύρο από τα κέρατα. Από εδώ και στο εξής, βεβαίως, όσοι εξακολουθήσουν και επιτίθενται συκοφαντικά σε βάρος μου, όπως οι εδώ μηνυόμενοι, ενώ είναι σε γνώση τους πλέον η απάντησή μου – χαστούκι στους οργανωτές του σχεδίου εναντίον μου, και πέραν της δεδομένης γνώσης τους για τη νομική δράση μου, θα έχουν ακόμα χειρότερη τύχη στα ποινικά και πολιτικά δικαστήρια.

 

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Μηνύω την Ματίνα Παγώνη, τον Δημήτριο Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου για την από κοινού κατά τα άνω συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος μου, κατ’ άρθρα 363-362 Π.Κ., ζητώ την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους και την κατά νόμο παραπομπή τους στο αρμόδιο δικαστήριο.

Αιτούμαι την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος τους.

Δηλώνω ότι παρίσταμαι ως πολιτικώς ενάγων προς υποστήριξη της κατηγορίας. Προσκομίζω το προβλεπόμενο e-Παράβολο με κωδικό 401022389951 1105 0017, με το αποδεικτικό πληρωμής του στην τράπεζα Eurobank (Σχετικό υπ’ αριθμ. 5).

Αθήνα, 6 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Μηνυτής Δικηγόρος

 

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

Scroll to top
x