ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΝΤΙΚΑ – ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ !! “ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ !! ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟ !! ΑΛΛΙΩΣ, ΔΙΑΚΟΨΤΕ Τ Ω Ρ Α ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ !! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !!”

Η πλατφόρμα συμμετοχής στην εξώδικη κίνηση προς τους αποδέκτες της εξωδίκου αναφοράς-καταγγελίας-πρόσκλησης-δήλωσης των επιστημόνων για τα εμβόλια θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Παρασκευή το βράδυ στις 21:00.
Η επίδοση θα γίνει την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.
Υπενθυμίζουμε ότι η δική σας εξώδικη αναφορά απευθύνεται ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ στους εργοδότες σας, αλλά στους πέντε αποδέκτες της εξωδίκου αναφοράς των επιστημόνων, με τα αιτήματα των οποίων συντάσσεστε, δηλαδή στους Κυριάκο Μητσοτάκη, Θανάση Πλεύρη (αντί του Βασίλη Κικίλια), Παναγιώτη Πρεζεράκο, Μαρία Θεοδωρίδου και Έφη Βαγενά.
Οι αμέσως επόμενες κινήσεις σας θα ανακοινωθούν μετά την δημοσιοποίηση της επίδοσης του ομαδικού εξωδίκου.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ
____________________
Πριν συμπληρώσετε τη φόρμα, παρακολουθήστε το παράδειγμα συμπλήρωσης:
Αν είστε εκπρόσωποι ομάδων, παρακολουθήστε πώς να κατεβάσετε το excel:
Αν είστε εκπρόσωποι, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε πως θα συμπληρώσετε το excel.
Κατεβάστε το αρχείο από google drive:
Συμπληρώστε τη φόρμα [Bλέπε παραπάνω]
Στο τέλος θα πρέπει να εμφανιστεί το μήνυμα «Σας ευχαριστούμε (με το ονοματεπώνυμό σας) – Η φόρμα σας στάλθηκε».
Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την υποβολή, μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση pontikas.antoniadis@gmail.com
________________
-Στο εξώδικο συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, και φοιτητές. Όχι άνεργοι, συνταξιούχοι και μαθητές.
-Οι εκπρόσωποι ομάδων πρέπει να αφιερώσουν τον αναγκαίο χρόνο για την προετοιμασία του excel και να προτιμήσουν τη χρήση υπολογιστή, να συμπληρώνουν δε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.
-Όσοι συμπληρώνετε τη φόρμα μεμονωμένα, συμπληρώνετε μόνο τα στοιχεία που είναι υποχρεωτικά.
_________________
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ
Την 5.8.2021 σας επιδόθηκε η κάτωθι εξώδικη αναφορά/καταγγελία/πρόσκληση/δήλωση:
[Στο κείμενο του εξωδίκου σας θα ενσωματωθεί εδώ το επιδοθέν κείμενο των επιστημόνων με τα πέντε αποδεικτικά επιδόσεως]
Η διορία που σας ετέθη κατά τα άνω να απαντήσετε και να ανατρέψετε τα τρομακτικά συμπεράσματα του επιστημονικού κειμένου, όχι γενικόλογα και αφοριστικά, αλλά βάσει αντίστοιχων ιατρικών δεδομένων, στοιχείων, μελετών και βιβιλιογραφίας, έχει προ πολλού παρέλθει.
Κατέστη απολύτως ξεκάθαρο σε σας, ότι η παρέλευση της ως άνω ταχθείσης διορίας, θα συνιστούσε σιωπηρή αποδοχή του περιεχομένου της εξωδίκου καταγγελίας και πλήρη ομολογία της επιστημονικής ορθότητάς του.
Δεν υπήρξε καμία αντίδραση από σας !
Πρόκειται όμως για την υγεία και τη ζωή μας !!
Εσείς, μας λέτε ότι τα εμβόλια είναι καλά, μας προφυλάσσουν από τον ιό και είναι απολύτως ασφαλή.
Αυτοί, αντιθέτως, μας λένε ότι τα εμβόλια, ούτε καλά είναι, ούτε μας προφυλάσσουν από τον ιό, και, το κυριότερο, ότι εκθέτουν την υγεία και τη ζωή μας σε πολύ μεγάλο κίνδυνο.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ !!
Ενώ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ απλώς ,
αλλά ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΕ, αμέσως ή εμμέσως, ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ !!
Αμέσως, δια της απειλής της αναστολής της εργασίας μας ή της απόλυσής μας, εμμέσως, δια πολλαπλών άλλων υποχρεωτικοτήτων, όπως της επιβολής μας σε διαγνωστικά τεστ, ενώ, εκτός της εν γένει αναξιοπιστίας των τεστ αυτών, στο ανωτέρω κείμενο που σας επιδόθηκε γίνεται απολύτως ξεκάθαρο ότι ΚΑΙ οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό, ώστε η υποβολή μας σε διαγνωστικά τεστ έχει αμιγώς ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
Μετά ταύτα, είναι Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ να απευθυνθούμε σε σας, συντασσόμενοι με τα ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ που συνέταξαν το ανωτέρω επιστημονικό κείμενο, το οποίο σας επιδόθηκε με τη μορφή της αναφοράς/καταγγελίας/πρόσκλησης/δήλωσης, αιτούμενοι ΤΑ ΑΥΤΑ, τάσσοντας την ΑΥΤΗ ΔΙΟΡΙΑ των δύο εργασίμων ημερών, αρχομένης από της επιδόσεως της παρούσης:
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ !!
ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟ !!
ΑΛΛΙΩΣ, ΔΙΑΚΟΨΤΕ Τ Ω Ρ Α ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ !!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !!

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

ΕΤΟΙΜΗ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ…

Scroll to top
x