Ή αύριο ή ποτέ… ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…

Το κείμενο του εξωδίκου αιτήματος που θα επιδοθεί σε λίγες ώρες στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Ένα εξώδικο που το απευθύνει ο γιος. Ο Στράτος.
Για λογαριασμό της μάνας του.
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚO ΑΙΤΗΜΑ
Με επιφύλαξη δικαιωμάτων
Ευστρατίου Ψυχογυιού του Γεωργίου, κατοίκου …
ΠΡΟΣ
Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κάτοικο Αθηνών, πρώην Σχολή Ευελπίδων – Κτίριο 16.
Αριθμός δικογραφίας: Αριθμός πρωτοκόλλου 1016/92/50-α/10.6.2021 / Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου.
___________________________________________
Το εξώδικο αυτό αίτημα έρχεται απευθείας από τον ουρανό. Απευθείας από τη ΜΑΝΑ ΜΟΥ.
Με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ.
Για εσάς.
Γιατί ΕΣΕΙΣ και η Εισαγγελία που διευθύνετε, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, είστε ΥΠΕΥΘΥΝΗ που παραμένει ΑΤΑΦΗ. Άταφη ΕΚΑΤΟ ΜΕΡΕΣ. Στο νεκροτομείο του νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ».
ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ. Γιατί ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΣΣΕΤΕ ΤΗ ΝΕΚΡΟΨΙΑ που περιμένει για να δικαιωθεί.
ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ. Γιατί το κάνετε ΣΚΟΠΙΜΑ. Για να χαθούν στοιχεία.
Στον Μιχάλη Βραχάλη που της έκανε παρέα στο νεκροθάλαμο κάνατε το ίδιο. Την τελευταία στιγμή το σώμα του έδωσε την απόδειξη. Την αιτία του θανάτου του. Μαντέψτε. Δεν ήταν ο κόβιντ.
Ήταν ο έντερο. Το νεκρό έντερο. Αυτό που οι «γιατροί» στο «ΑΤΤΙΚΟΝ» διαβεβαίωναν την κόρη και τη χήρα ότι ήταν καλά. Αλλά δεν ήταν. Και το ήξεραν. Και κατηγορούσαν τον κόβιντ. Αυτός όμως ήταν αθώος. Ένοχοι ήταν οι «γιατροί».
Όταν σκοτεινιάζει ο ουρανός πάνω από την Εισαγγελία, δεν είναι σύννεφα, κυρία προϊσταμένη. Είναι η ψυχή της μάνας μου. Τριγυρίζει πάνω από το κτίριο 16 και το στοιχειώνει. Είναι η μάνα μου που είχε «πολύ κόβιντ», αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν αρνητική είκοσι μέρες, τότε που «γιατροί» μας γέμιζαν με τα ψέματά τους.
Και ξέρετε κάτι; Μαζί της εκεί που βρίσκεται είναι και οι άλλες ψυχές που χάθηκαν στα κολαστήρια.
Μία από αυτές είναι του πατρός Χαράλαμπου. Ξέρετε. Που έλεγαν οι «γιατροί» στην Λιβαδειά ότι «στραβοκοιμήθηκε» όταν αυτός σφάδαζε από τον πόνο. Αλλά είχε ρήξη κοιλιακής αορτής. Και πέθαινε. Και αυτοί το ήξεραν. Μαντέψτε πώς αποδείχθηκε. Με νεκροψία. Οι «γιατροί» τα είχαν ρίξει στον κόβιντ. Ξανά.
Μαζί της είναι και ο Γιώργος Βαρασιάς. Ξέρετε. Που έπρεπε να είναι «στεγνός» γιατί «έτσι πρέπει» να είναι οι ασθενείς με κόβιντ. Και είχαν πει οι «γιατροί» στο Ρίο όταν έπαθε ανακοπή, ότι τον διασωλήνωσαν εγκαίρως και δεν έπαθε βλάβη ο εγκέφαλος. Μαντέψτε. Ήταν εγκεφαλικά νεκρός. Τον διασωλήνωσαν εγκεφαλικά νεκρό οι «γιατροί». Ήταν σκόπιμα αφυδατωμένος. Αυτό προκάλεσε την ανακοπή. Και την εγκεφαλική νέκρωση.
Πώς τα βρήκαν αυτά;
Μαντέψτε.
Με νεκροψία.
Σαν και αυτή που εμποδίζει η Εισαγγελία σας.
Μαζί της είναι και ο Δημήτρης Κασσάρ. Ξέρετε. Είχαν πει τα κανάλια που τα καλύπτετε, ότι πέθανε από κόβιντ. Και αυτός. Αλλά τον σκότωσαν στο «Γεννηματάς». Γιατί το θύμα των «γιατρών» εκεί έμεινε στη Μ.Ε.Θ. χωρίς πλάσμα ενώ είχε μόλις 2,7 λευκωματίνες, και του έδιναν μόλις 20 κ.ε. φαγητό τη μέρα αντί για το ελάχιστο των 60. Πέθανε με λευκωματίνες 1 και τουμπανιασμένος από την ασιτία.
Μαζί της είναι και ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ξέρετε. Που δεν διασωληνώθηκε ποτέ. Που πέθανε στις 10:01 ενώ οι «γιατροί» στον Πύργο είχαν πει ότι πέθανε 9:15.
Πώς μάθαμε ότι δεν διασωληνώθηκε ποτέ; Αλλά ότι το ψέμα αυτό το είπαν στη μάνα και στη χήρα για να αποτρέψουν την μεταφορά του, και όταν η μεταφορά θα γινόταν ακόμα και με τον Νίκο διασωληνωμένο, τους είπαν ότι πέθανε; Ενώ ζούσε;
Πέθανε μετά. Οι «γιατροί» το ήξεραν από πριν.
Μαντέψτε πώς το μάθαμε για την διασωλήνωση που δεν έγινε ποτέ.
Ναι.
Με νεκροψία.
Σαν αυτή που εμποδίζετε εσείς.
Μαζί της είναι ο Κώστας Αβραμίδης. Ξέρετε. Που έλεγαν οι «γιατροί» ότι ένα τραυματάκι επιφανειακό είχε ενός εκατοστού, και δεν είχε και μικρόβια, και αυτοί ήξεραν ότι είχε υπερμεγέθες εσωτερικό τραύμα και τον κατέτρωγε το acinetobacter, ξέρετε, από τα χειρότερα μικρόβια, το οποίο είχαν βρει οι «γιατροί» μέρες πριν και το άφηναν να κάνει τη «δουλειά» του.
Είναι πολύ μεγάλη παρέα εκεί πάνω. Σας παρακολουθούν όλοι. Τα μάτια της ψυχής τους εσάς κοιτάνε. Και βλέπουν τι κάνετε.
Και περιμένουν. Αν δεν «συγκινηθείτε» ούτε με αυτό εδώ. Και δεν αντιδράσετε. Και δεν πράξετε. Ώστε η δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου, η οποία ενώ παραδόθηκε χέρι με χέρι στον εισαγγελέα, με αριθμό πρωτοκόλλου 1016/92/50-α/10.6.2021, λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα της (εσείς τι λέτε, καλώς δεν χαρακτηρίστηκε κατεπείγουσα;), αίφνης έχασε τον χαρακτήρα αυτό, και τώρα παραμένει αχρέωτη στα άδυτα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, να χρεωθεί άμεσα σε εισαγγελέα και να διαταχθεί η νεκροψία στη ΜΑΝΑ ΜΟΥ.
Χιλιάδες νεκροί και ζωντανοί περιμένουν.
Θα την αφήσετε να ταφεί; Χωρίς νεκροψία;
Να την πάρω και να την νεκροτομήσω εγώ δεν μπορώ. Είμαι όμηρός σας.
Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΣΑΣ.
Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΣΑΣ.
Ή τώρα ή ποτέ…
Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα στην κ. Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κάτοικο Αθηνών, πρώην Σχολή Ευελπίδων – Κτίριο 16, προς γνώση της και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.
Αθήνα, 8 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

Τελευταίες Ειδήσεις

32…

Οδηγός ο Αρχαίοι Έλληνες…

Περί βόθρων…

Με τη βοήθεια της Παναγίας…

Scroll to top
x