ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ…

Είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ άλλο με την ομάδα των πρακτόρων, μέχρι την καρατόμησή τους, αλλά μου έστειλαν μία ανάρτηση που είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Γιατί είναι σαν να βλέπεις την εικόνα όλων αυτών που πίστεψαν ότι στην υπόθεση του Ευαγγελισμού έπιασαν τον ταύρο από τα κέρατα, να έχουν πιάσει πράγματι τον ταύρο, αλλά όχι από τα κέρατα.

Τι είχα γράψει χθες σε μία από τις αναρτήσεις για την Άννα Ψυχογυιού:

Υ.Γ. Και δείτε πώς τους πάω και πάλι εκεί που θέλω, εκεί που ήμασταν πάντα.

Επειδή δεν τους βγαίνει η “παρότρυνση” προς Αντιγόνη να μην διασωληνωθεί (και πού είστε ακόμα…), και επειδή γενικά σπάνε τα μούτρα τους με το σχέδιό τους εναντίον μου, το γυρνάνε σιγά σιγά στο ότι “ναι, δεν την παρότρυνε ευθέως, αλλά η Αντιγόνη είχε παρασυρθεί από τις καταγγελίες του Αντωνιάδη τόσους μήνες και φοβόταν να διασωληνωθεί”.
Οπότε, μάγκες μου, πάμε πάλι πίσω στις καταγγελίες. Αυτές, ντε, που δεν αμφισβητήθηκαν όλους αυτούς τους μήνες, ούτε από την κυβέρνηση, ούτε από τα νοσοκομεία, ούτε από τα ΜΜΕ, ούτε από την Δικαιοσύνη, από κανέναν. Και πάμε και στη μήνυση στη ΓΑΔΑ. Εκεί που υπάρχουν όλες οι δημόσιες αυτές καταγγελίες με όλα τα στοιχεία που τις αποδεικνύουν, τα οποία άλλωστε πάντα δημοσιοποιούσα.
Στα ίδια πάμε πάλι.
Μία τρύπα στο νερό κάνατε.
Πάλι απέναντί σας θα βρίσκομαι. Μέχρι το τέλος. Και όπου θα βρίσκω το πρωτόκολλο του θανάτου, πάλι εκεί θα είμαι.
Απέναντί σας.
Ανόητοι…
Και να που κάποιες ώρες μετά βγαίνει το μέλος της ομάδας με το προφίλ “George Zakos” με το …μισό πρόσωπο, ο οποίος βεβαίως συμμετέχει κανονικότατα στην εργολαβία της ομάδας, και το πάει εκεί που έγραφα χθες.
Πόσο προβλέψιμοι.
Πόσο ανόητοι.
Δεν τους έκατσε η ιστορία με εμένα να εμποδίζω την διασωλήνωση της Αντιγόνης Πανταζή, και τώρα απολαύστε τους. Σου λέει (γιατί τους προετοίμασα από χθες), θα έχει και άλλα μηνύματα αυτός, π.χ. με την Αντιγόνη να ζητά επιτακτικά από τους δικούς της να πουν όχι στην διασωλήνωση, και όχι το ανάποδο, οπότε πάει αυτό, μας τελείωσε. Ας πούμε αυτό. Δεν μας μένει και τίποτα άλλο άλλωστε.
Ασχολούμαι με την ανάρτηση αυτή, για να απαντήσω μια και καλή στο νέο και τελευταίο παραμυθάκι τους, στην απέλπιδα δηλαδή προσπάθειά τους να σώσουν το σχέδιο εξόντωσής μου, και να μη χρειαστεί να επανέλθω, και να παραπέμπω εδώ, μιας και το post προσφέρεται και ο τυπάκος προσπάθησε να κρατήσει σοβαρό ύφος, ασχέτως αν από κάτω τα πρακτοράκια οργίασαν.
Πάμε, λοιπόν, να διασκεδάσουμε.
Μία ερώτηση για τον Νίκο Αντωνιάδη
Σε ακούω.
Επαναλαμβάνεις συχνά τώρα τελευταία ότι ΔΕΝ είσαι γενικώς ενάντια στις διασωληνώσεις (και κάποια κακά παιδιά σε παρεξήγησαν!), αντιθέτως θεωρείς πως υπάρχουν περιπτώσεις που η διασωλήνωση επιβάλλεται να γίνει, ως έσχατο μέσο για να σωθεί η ζωή του ασθενούς. Σωστά;
Σωστότατα. Ξέρεις πού τα χαλάμε μόνο, αρχηγέ; Σε αυτό το “τώρα τελευταία”. Γιατί είσαι ψευτάκος; Αφού ξέρεις ότι αυτό το αυτονόητο το λέω από την πρώτη στιγμή. Και το έχω ξεκαθαρίσει όχι μία αλλά πολλές φορές. Έχω παρομοιάσει μάλιστα την διασωλήνωση με το όπλο ενός αστυνομικού ή ενός πολίτη που κατέχει νόμιμη άδεια. Αν το όπλο χρησιμοποιηθεί σωστά και νόμιμα, όταν π.χ. αυτός που το χρησιμοποιεί είναι σε άμυνα, μπορεί να σώσει ζωές. Με το ίδιο όπλο όμως μπορείς δολοφονήσεις έναν άνθρωπο ή να διαπράξεις μία ληστεία.
Έτσι και η διασωλήνωση. Αν επιβάλλεται ιατρικώς, μπορεί να σώσει μία ζωή. Φυσικά. Και όχι μόνο στην εποχή του κόβιντ, George μου. Πάντα. Ποτέ δεν δαιμονοποίησα την διασωλήνωση. Αυτές οι δαιμονοποιήσεις γίνονται μόνο από την άλλη πλευρά. Από αυτήν που έχεις και εσύ αναλάβει εργολαβικά να υποστηρίζεις. Η δαιμονοποίηση του πυρετού, του βήχα, της δύσπνοιας. Ε; Όλα αυτά που είναι σαν να μας προέκυψαν ξαφνικά από τον Μάρτιο του 2020 και μετά, στην κοβιντοποίηση και των τσιμέντων στα νοσοκομεία και έξω από αυτά. Και όταν λέμε, George, ότι μία διασωλήνωση επιβάλλεται ιατρικώς δεν εννοούμε να ξέρουμε μόνο το οξυγόνο, αλλά όλες αυτές τις τιμές που μαζί με την εικόνα της ακτινογραφίας ή της αξονικής δίνουν την συνολική εικόνα του ασθενούς, η οποία καθιστά μονόδρομο τη διασωλήνωση για τη σωτηρία του ασθενούς. Είναι, George, όλες αυτές οι τιμές τις οποίες οι γιατροί στα νοσοκομεία όταν τους ρωτάνε οι ασθενείς και οι συγγενείς τους, δεν τους τις λένε, γιατί “δεν είναι γιατροί για να ρωτάνε”, “και να τους πουν δεν θα καταλάβουν”, “γιατί δεν έχουν σημασία αυτά”, γιατί αν ρωτάνε τους αμφισβητούν, και τέτοια χαριτωμένα.
Εσύ, αν σου έλεγαν ότι πρέπει να διασωληνωθείς στα καλά του καθουμένου, δεν θα τα ρώταγες όλα αυτά; Ή θα σε ικανοποιούσαν οι απαντήσεις αυτές;
Ρητορικό το ερώτημα, George. Ρητορικό…
Ας υποθέσουμε ότι είμαι μία τέτοια περίπτωση. Ας υποθέσουμε ότι νοσηλεύομαι με covid και είμαι μία από τις περιπτώσεις αυτές – που παραδέχθηκες ότι υπάρχουν – στις οποίες πρέπει να γίνει διασωλήνωση, διαφορετικά θα πεθάνω!
Ας υποθέσουμε επίσης ότι είμαι φανατικός θαυμαστής σου. Μήνες τώρα σε παρακολουθώ καθημερινά και κρέμομαι από κάθε σου λέξη. Ως εκ τούτου είμαι πολύ καχύποπτος με τους γιατρούς και δεν τους εμπιστεύομαι, μιας και με έχεις ενημερώσει πολλάκις ότι ανάμεσά τους υπάρχουν ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ που θέλουν να με διασωληνώσουν ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.
Αν μάλιστα υποθέσουμε επιπλέον ότι βρίσκομαι σε ένα από τα νοσοκομεία που έχεις κατονομάσει ως «κολαστήρια», η φοβία μου και η καχυποψία μου προς τους γιατρούς θα είναι ακόμα μεγαλύτερη! Θα τρέμω μη με δολοφονήσουν διασωληνώνοντάς με, όπως σε τόσες και τόσες περιπτώσεις που έχει καταγγείλει ο δικηγόρος που εμπιστεύομαι απόλυτα.
ΔΕΝ φοβάμαι τον covid διότι με έχεις διαβεβαιώσει ότι ο covid δεν σκοτώνει ΚΑΝΕΝΑΝ.
Συνεπώς, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πεθάνω από τον covid“.
Τι βλέπω εδώ, George; Πάλι ψεματάκια; Πήρες μία ανάρτηση με τα στοιχεία από ιατρικό φακέλο που αποδείκνυαν ότι ούτε τον ασθενή εκεί τον σκότωσε ο κόβιντ, και το ανήγαγες σε δήθεν απόλυτη θέση μου ότι ο κόβιντ δεν σκοτώνει κανέναν;
Κοίτα να δεις πώς έχει το πράγμα τώρα. Θα σε πάω με τα δικά σου, όπως κάνω πάντα.
Είσαι, λες, φανατικός θαυμαστής μου, με παρακολουθείς καθημερινά και κρέμεσαι από κάθε μου λέξη. Ωραία. Άρα λοιπόν, ψευτάκο, ξέρεις ότι ένα βασικό στοιχείο του πρωτοκόλλου του θανάτου που περιγράφω όλους αυτούς τους μήνες που εσύ με παρακολουθείς καθημερινά, είναι η θετικοποίηση των ασθενών, κυρίως αυτών με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Η έκθεσή τους στον κόβιντ. Έτσι δεν είναι, φανατικέ θαυμαστή μου; Και τι λέω για την έκθεση αυτή; Ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που εκτίθενται στον κόβιντ κινδυνεύουν όπως θα κινδύνευαν τα προηγούμενα χρόνια αν τους εξέθεταν με τον ίδιο τρόπο που περιγράφω στον ιό της γρίπης. Θα κινδύνευε η ζωή τους και θα μπορούσε να τους σκοτώσει η γρίπη όπως θα μπορούσε να τους σκοτώσει τώρα ο κόβιντ. Ως φανατικός θαυμαστής μου που είσαι στο παράδειγμά σου, με το οποίο νόμιζες ότι τράβηξες τα χέρια σου από εκεί που είχες πιάσει τον ταύρο, νομίζοντας ότι ήταν τα κέρατά του, αλλά πάλι στα ίδια έπεσες, θα ήξερες λοιπόν ότι αυτό που λέω από την πρώτη στιγμή είναι ότι ο κόβιντ δεν είναι φονικός στον βαθμό που μας τον παρουσιάζει η εγκληματική οργάνωση. Και ότι επειδή δεν είναι φονικός, σκοτώνει η εγκληματική οργάνωση για τον κόβιντ και χρεώνει τους φόνους σε αυτόν. Δεν παύει όμως να είναι και αυτός ένας αναπνευστικός ιός, ώστε αν εκθέσεις έναν άνθρωπο με σοβαρά υποκείμενα σε αυτόν, όπως έγινε σε άπειρες περιπτώσεις στα κολαστήρια, μπορεί να βλάψεις σοβαρά την υγεία του ή και να τον σκοτώσεις.
Για φανατικός θαυμαστής δεν σε βλέπω και πολύ ενημερωμένο, George…
Kατά τα λοιπά, ναι, σωστά τα γράφεις. Αυτά καταγγέλλω επί 15 μήνες, χωρίς όμως ποτέ να αμφισβητήσει κανείς ούτε μία λέξη από αυτές που και εσύ ως φανατικός θαυμαστής μου κρέμεσαι, παρακολουθώντας με καθημερινά, ούτε από τα δεκάδες νοσοκομεία, ούτε από την κυβέρνηση, ούτε από τα Μ.Μ.Ε., ούτε από την Δικαιοσύνη, αλλά ούτε και από εσάς τους συστηματικούς επί εργολαβία υβριστές και συκοφάντες μου. Είναι όλες αυτές οι καταγγελίες που συγκέντρωσα στις 2.500 σελίδες από τις 4.311 της μήνυσής μου που κατέθεσα στην Γ.Α.Δ.Α. στις 19 Ιουλίου, George.
Ανόητε George…
Θεωρώ λοιπόν, ενώ ταλαιπωρούμαι σε ένα κρεβάτι κάποιου «κολαστηρίου» όπως τα αποκαλείς, ότι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ περίπτωση να μην καταφέρω να βγω ζωντανός από εδώ είναι να με ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ οι γιατροί.
Γνωρίζω επίσης ότι ο τρόπος που συνηθίζουν να το κάνουν αυτό οι γιατροί, είναι κατά κύριο λόγο με τη διασωλήνωση!
ΕΣΥ μου τα έμαθες αυτά. Έτσι δεν είναι;
Έρχεται λοιπόν ο γιατρός να μου πει ότι πρέπει να διασωληνωθώ.
Υπενθυμίζω ότι είμαι μία από αυτές τις περιπτώσεις – που παραδέχθηκες ότι υπάρχουν – όπου η διασωλήνωση ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, διαφορετικά ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ
Ώπα, “κατά κύριο λόγο” με τη διασωλήνωση; Επειδή το σχέδιο του ταύρου με τα κέρατα και τον Ευαγγελισμό έχει διασωλήνωση, George; Μην ξεχνιέσαι. Είπες ότι είσαι φανατικός θαυμαστής μου. Άρα γνωρίζεις ότι ΔΕΝ είναι μόνο η διασωλήνωση με την οποία εξοντώνουν ασθενείς. 14 στοιχεία έχει το πρωτόκολλο του θανάτου, George, φανατικέ θαυμαστή. Στο τέλος θα στα υπενθυμίσω, γιατί ένα θεματάκι  με τη μνήμη σου φαίνεται πως το έχεις.
Γιατί δεν διαβάζεις ΞΑΝΑ (ΚΑΙ ως “φανατικός θαυμαστής” ΚΑΙ ως George) τη χθεσινή ας πούμε ανάρτησή μου με τα παραδείγματα δολοφονιών που αναφέρω, χωρίς ΠΟΤΕ ένα έστω από τα νοσοκομεία στα οποία διαπράχθηκαν οι φόνοι αυτοί, να αντιδράσει, ή έστω ένας γιατρός ή διευθυντής κλινικής ή M.E.Θ. σε αυτά;
Θυμήσου τι έγραφα χθες…
Βλέπεις πουθενά διασωλήνωση στους φόνους αυτούς; Ε, George; Αν εξαιρέσεις βεβαίως τον Νίκο Λυμπερόπουλο, όπου εκεί στον Πύργο απεδείχθη από τη νεκροψία ότι η διασωλήνωση δεν έγινε ποτέ, και την διασωλήνωση στον Γιώργο Βαρασιά, η οποία και πάλι από τη νεκροψία απεδείχθη ότι έγινε ενώ ήταν εγκεφαλικά νεκρός επειδή ήταν σκόπιμα πλήρως αφυδατωμένος;
Ε, George;
Για πες λοιπόν.
Εσύ στη θέση μου, θα δεχόσουν;
Μήπως, λοιπόν, μετά από όλα αυτά, την απάντηση θα πρέπει να τη δώσεις εσύ, George;
Ανόητε George…;
Εγώ ευθύνομαι για την ανασφάλεια που αισθάνονται οι “φανατικοί θαυμαστές” μου, όπως εσύ, George, ανόητε George, ή αυτά που έχω αποδείξει και κανένας δεν τα έχει αμφισβητήσει, που γίνονται στα κολαστήρια;
Αν εσύ, George, πρέπει να πάρεις μία βάρκα για να περάσεις απέναντι για να σωθείς, φταίω εγώ αν έχω αποδείξει ότι σε άπειρες περιπτώσεις οι βάρκες είναι τρύπιες και υπάρχει κίνδυνος να πνιγείς;
Ώστε όλο το θέμα, George, είναι αν οι καταγγελίες μου και τα στοιχεία που δημοσιεύω επί 15 μήνες, χωρίς καμία αμφισβήτηση από κανέναν, για τις τρύπιες βάρκες, είναι αληθείς ή όχι.
Ώστε, George, γυρνάμε εκεί που ήμασταν στην αρχή. Γιατί αν ας πούμε αμφισβητούσες έστω μία καταγγελία από αυτές που έχω δημοσιεύσει, ή έστω ένα από τα αποδεικτικά στοιχεία με τα οποία πάντα τις συνοδεύω, να το συζητάγαμε.
Μέχρι να το κάνεις όμως αυτό (λέμε τώρα…), άστο ρε συ George. Δεν σώζεται. Είπαμε. Μία τρύπα στο νερό κάνατε όλοι, και τώρα απλά την κάνετε μεγαλύτερη και γελοιοποιείστε ακόμη περισσότερο…
Έλα να σου θυμήσω τώρα και τα 14 στοιχεία του πρωτοκόλλου του θανάτου, γιατί όπως είπαμε, αν και είσαι …φανατικός θαυμαστής μου και κρέμεσαι από κάθε μου λέξη, φαίνεται πως σου έχουν ξεφύγει πολλές λέξεις.
Σελίδες ολόκληρες…
Πριν από αυτό όμως, έλα να δούμε όλοι πόσο χάρηκαν οι φίλοι σου τα πρακτοράκια στην ομάδα των εργολάβων με τις ανοησίες που έγραψες. Έλα, γιατί είναι πολύ διασκεδαστικό.
Εννοείται ότι πρώτος από όλους είναι ο Δημητράκης. Κοκκίνησαν τα χεράκια του από το χειροκρότημα…
Άχου το μωρέ, σαν μικρό παιδάκι χαίρεται…
Μετά, ο άλλος George, ο μαϊμουδιάρης. Είναι δυνατόν να έλειπε αυτός;
Πολύ το χάρηκε και αυτός. “Έγραψες” σου λέει. Και φουσκώνεις και εσύ σαν το παγώνι.
Σίγουρα “έγραψες”, George.
Τι έγραψες, βέβαια, είναι το θέμα…
Να και ένας καινούργιος. Από παντού ξεφυτρώνουν τα πρακτοράκια με τα απίστευτα προφίλ.
Ναι, ναι, καλή ερώτηση, πρακτοράκι.
Μόνο που για να μου την κάνει την ερώτηση αυτή ο εισαγγελέας, αναγκαία προϋπόθεση είναι να με καλέσει, ξέρεις. Και αυτό ακόμα να το κάνει.
Βλέπεις, ο εισαγγελέας δεν είναι ηλίθιος σαν και σας. Ξέρει για τον ταύρο. Οπότε δεν θα την πατήσει και αυτός.
Ώστε, πρακτοράκι, πάλι εγώ θα πάω σε αυτόν, και όχι το ανάποδο. Όπως συμβαίνει 15 μήνες τώρα…
Εντάξει;
Τι έχουμε μετά;
Α, ναι.
Ναι, ναι. Είναι αυτός ο απερίγραπτος τύπος, που μαζεύει στοιχεία, λέει, και ζητά νομικές συμβουλές για να υποβάλει …αναφορά στον εισαγγελέα εναντίον μου, και κάπου εκεί, στην ανάρτηση εκείνη, είχε μπει και ο άλλος ο δικηγόρος από την Ρόδο, που αφού τον έβγαλα στη σέντρα, εξαφανίστηκε.
Συστηματικός, βεβαίως, και αυτός υβριστής και συκοφάντης, ο Παναγιωτάκης.
Ναι, εσένα περίμενε ο εισαγγελέας 15 μήνες τώρα, Παναγιωτάκη. Γι αυτό καθυστερεί.
Γιατί τον άφησες έτσι τόσους μήνες;
Το βρήκε υπέροχο το κείμενό σου, George, ο Παναγιωτάκης, και πιστεύει ότι σε δέκα σειρές απέδειξες ότι εκτός από απατεώνας είμαι και δολοφόνος. Εγώ το …σούργελο, επιπλέον. Θέλει να μείνει στο “απατεώνας” και “δολοφόνος”, αλλά δεν τον αφήνει το μένος του και με υποβιβάζει από δολοφόνο σε σούργελο.
Πόσο ανόητοι είστε πια;
Για να δούμε, Παναγιωτάκη, λες να μπει στην ουσία ο εισαγγελέας; Ε, δεν χρειάζεται να προσπαθήσει και πολύ πια. Τα απέδειξε όλα το φιλαράκι σου ο George. Θα του πάει το “υπέροχο κείμενο” και όλα θα τελειώσουν για μένα.
Μα πραγματικά. Πόσο ανόητοι, πόσο λίγοι είστε…
Μετά;
Ναι, αυτός.
Τι έγινε ρε παιδιά; Σύναξη έχετε; Οι Γιώργηδες;
Εντάξει, συμφωνεί και αυτός με τον Παναγιωτάκη πιο πάνω, ότι εσύ, George, τον έχεις πιάσει κανονικότατα τον ταύρο από τα κέρατα. Με …καθάρισες με το post αυτό. Ρωτά και απαντά μόνος του (το έχουν αυτό οι …ιδιοφυίες), ότι δεν χρειάζεται να γίνει κάτι άλλο (περιμένω να το δω όμως…) μετά από αυτό τον …κόλαφο, για να αποδειχθεί ότι εγώ το …δίποδο (γιατί, αυτός έχει τρία πόδια…;) με το όνομα Αντωνιάδης, είμαι για ζουρλομανδύα και πίσω από τα σίδερα.
Ε, άντε, George, μετά από αυτούς τους διθυράμβους για το post σου, ένα πράγμα σου μένει. Να καλέσεις τον εισαγγελέα και να του πεις ότι τον έπιασες τον ταύρο.
Απλά, επειδή είσαι φανατικός θαυμαστής και θέλω κάτι και εγώ να κάνω για σένα, μία φιλική προειδοποίηση. Από μεσσία σε θαυμαστή.
Ο εισαγγελέας ξέρει τι έχεις πιάσει. Και θα στο πει.
Και θα σου πει να πας από κει που ήρθες.
Όχι τίποτα άλλο.
Για να μη στεναχωρηθείς στο λέω…
Ε, τι; Να μην τελειώσω με τον Δημητράκη; “Φαντάσου λέει να σου απαντήσει”, γράφει με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, ο Δημητράκης, από τα υπόγεια εκεί που σέρνεται.
Όχι, λέει ο άλλος, γνωστός και αυτός συκοφάντης, ο Γιάννης Κατηφόρης, ο οποίος έχει πάρει την …κατηφόρα και σταματημό δεν έχει και αυτός. “Θα απαντήσει με μήνυση”.
Δεν χρειάζεται άλλη μήνυση, Γιαννάκη. Ό,τι ήταν να κάνω με σας, το έχω κάνει.
Την φαντασία του Δημητράκη πραγματικότητα έκανα μόνο…
Ε, Δημητράκη;
Έλα τώρα, George. Το πρωτόκολλο του θανάτου.
Διάβασέ το ξανά.
Να είσαι τουλάχιστον διαβασμένος την επόμενη φορά…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ LIVE ΑΠΟ ΤΟ … ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 22:30 !

Ούτε που να το σκεφτείτε…

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Παραμονές…

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ;

Scroll to top
x