Ο ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΟΧΕΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Πολλοί αναρωτηθήκατε στο τελευταίο live ποιος είναι αυτός ο νευρολόγος από την Πάτρα, ο Γεράσιμος Γραμματικόπουλος, στον οποίο αναφέρθηκα με ομολογουμένως άκομψο τρόπο. Δεν έφτασα όμως ούτε τυχαία ούτε αδικαιολόγητα στην αναφορά μου αυτή.
Ο “κύριος” αυτός, από τους φανατικότερους προπαγανδιστές της “πανδημίας” και των εμβολίων, χυδαιολογεί σε βάρος μου μήνες τώρα. Το τελευταίο διάστημα έχει βεβαίως πιάσει στο στόμα του και τον Δημήτρη Ποντίκα.
Μέχρι να στείλω από εκεί που ήρθε το “Μεγάλο Πρόβατο Είσαι Έλληνα”, είχε βρει και εκεί βήμα για τις χυδαιότητές του.
Ο τελευταίος οχετός του ήταν στις 2 Σεπτεμβρίου:
“Κατά συρροή δολοφόνοι”, “βιοτρομοκράτες”, μερικές από τις βρωμιές τις οποίες ξερνά όλο αυτό το διάστημα, ενταγμένος και αυτός στη συστηματική επιχείρηση στοχοποίησής μου.
Φυσικά, καταχάρηκε και αυτός που έκανα αναφορά στο πρόσωπό του και μπήκε στο “ίδιο τσουβάλι με τον Άδωνι Γεωργιάδη”, και ίσως αυτό να είναι και το μοναδικό λάθος που κάνω:
Αλλά όπως έχουμε πει, τίποτα δεν μπορεί να μένει αναπάντητο, κανένας οχετός δεν μπορεί να παραμένει ατιμώρητος.
Είχε αρχίσει να επιτίθεται εναντίον μου από το προηγούμενο έτος. Στα screen shots βλέπετε τι έγραφε για μένα τον Δεκέμβριο. Η πλάκα είναι ότι δεν αναφέρει στους “φίλους” του τι έγραφε τότε για μένα, και προκάλεσαν ήδη από τότε την αντίδρασή μου, και αναφέρεται με υπονοούμενα σε “Δεκεμβριανά”, σαν να είχα εγώ απρόκλητα αναφερθεί στο άτομό του και όχι ότι απαντούσα στις χυδαίες ύβρεις και συκοφαντίες του σε βάρος μου.
Από τότε δεν σταμάτησε να χυδαιολογεί.
Τι είχε γράψει τότε;
Το “βδέλυγμα που δηλώνει δικηγόρος”, το “πρωτοπαλίκαρο των ΨΕΚΑδων”, ο “αρχιΨΕΚΑΣ”, το “τρομερό λαγωνικό της ΨΕΚΑΣ πάνω από τη δυσωδία της δικής του σκατίλας”.
Και κατέληξε στον οχετό του Δεκεμβρίου με το “πλιάτσικο της μνήμης του ανθρώπου που κάνει το βδέλυγμα”.
Επρόκειτο για τον Χρήστο Καρτάλη, ο ιατρικός φάκελος του οποίου στη συνέχεια, από την Δράμα και την Αλεξανδρούπολη, απέδειξε ότι ο Χρήστος έπρεπε να είχε πάρει εξιτήριο από την
Αλεξανδρούπολη, αφού είχε ξεπεράσει την πνευμονία, αλλά παρέμεινε νοσηλευόμενος για να φορτωθεί με μικρόβια και να καταλήξει, χωρίς μάλιστα να βρούμε στον φάκελο αυτό ούτε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο νευρολόγος δεν έχει να πει τίποτα όλο αυτό το διάστημα για τις δολοφονίες ανθρώπων που έχω δημόσια αποδείξει ότι διαπράχθηκαν, με στοιχεία από ιατρικούς φακέλους και νεκροψίες, τίποτα για όλες αυτές τις διασωληνώσεις που ματαιώθηκαν ή διακόπηκαν και όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι σήμερα στα σπίτια τους, τίποτα για όλους αυτούς που κρατούντο παράνομα στα νοσοκομεία και έλαβαν εξιτήριο ή έφυγαν από τα κολαστήρια και χωρίς αυτό, και σήμερα είναι και αυτοί στα σπίτια τους, τίποτα για όλους αυτούς που έγιναν ως “δια μαγείας” καλά, ενώ ήταν “βαριά” σύμφωνα με τους “αγωνιστές” συναδέλφους τους, μετά από δικές μου παρεμβάσεις, τίποτα για τις ‘αρνητικοποιήσεις” δήθεν θετικών στον ιό ασθενών, τίποτα για όλους αυτούς που εγχειρίστηκαν την τελευταία στιγμή, αφού ήταν παρατημένοι στο όνομα της “πανδημίας”, ακόμα και παιδιά, και το μόνο που κάνει είναι να βρίζει, να συκοφαντεί και να χυδαιολογεί. Γιατί ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ μπορούν να με αντιμετωπίσουν, και πλέον και τον Δημήτρη, η συνεργασία μου με τον οποίο τους έχει τρομοκρατήσει.
Αυτά.
Στην black list και αυτός…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

ΕΤΟΙΜΗ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ…

Scroll to top
x