Τα κατάλοιπα της λάσπης και της παραπληροφόρησης… DIKASTIKO.GR: ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΣΚΑΪ – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ – ΜΑΝΔΡΟΥ

-“Με ταρίφα τουλάχιστον 15 ευρώ ανά άτομο για πρόσβαση σε «κλειστές σελίδες» στο Διαδίκτυο που δίνουν οδηγίες για αρνήσεις ιατρικών υπηρεσιών και καθοδηγούν νομικά τους αντιεμβολιαστές , ξεκινά η βιομηχανία του αντεμβολιαστικού κινήματος στην Ελλάδα για να στήσει ακόμα και ομαδικές αγωγές με τεράστια κέρδη για συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία”.
*Η γνωστή βρωμιά ΣΚΑΪ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ-Μάνδρου.
[Μιας και το έφερε η κουβέντα, όσοι δεν είστε ακόμα συνδρομητές στο nikosantoniadis.tv, πληρώστε σήμερα την ταρίφα των 15 ευρώ και διαβάστε τις νέες οδηγίες μου για αρνήσεις ιατρικών υπηρεσιών. Εναλλακτικά μπορείτε να παραγγείλετε τις οδηγίες στο τμήμα πωλήσεων του site. Θα σας σταλούν με ταχυδρομικό περιστέρι. Χωρίς πιστωτικές κάρτες. Πληρώνετε απευθείας το περιστέρι”.
-“Ηδη, τουλάχιστον στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες εισαγγελίες, σκληροί και φανατικοί αντιεμβολιαστές, ενθαρρυμένοι από δικηγόρους, έχουν δημιουργήσει μια απίστευτη βιομηχανία μηνύσεων κατά γιατρών, νοσηλευτών, υπευθύνων της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, ακόμη και εισαγγελέων.
*Ακόμα είμαστε στους πολλούς (“από δικηγόρους”), πλησιάζουμε όμως, όπως ακριβώς είναι και το δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ.
-“Ήδη η Εισαγγελία της Αθήνας διερευνά το γεγονός ότι κάποιοι φανατικοί αντιεμβολιαστές που διαθέτουν δίκτυο ενημέρωσης στα σόσιαλ μίντια με χιλιάδες ακολούθους, έχουν φθάσει στο σημείο όχι μόνο να παροτρύνουν πολίτες να αρνούνται τον εμβολιασμό και τις ιατρικές υπηρεσίες, αλλά να αμφισβητούν ευθέως θανάτους ηλικιωμένων από κορονοϊό και να κυνηγούν δικαστικά γιατρούς και νοσηλευτές!”.
*Είναι οι γνωστές …μακάβριες απατεωνίστικες πρακτικές. Βλέπετε και το θαυμαστικό. Καθώς σε ένα νομικό site όπως το dikastiko.gr τους κάνει μεγάλη εντύπωση (“έχουν φτάσει στο σημείο”) που κάποιοι αμφισβητούν ευθέως (τι, εμμέσως;) θανάτους ηλικιωμένων από κορωνοϊό και να κυνηγούν δικαστικά γιατρούς και νοσηλευτές.
-Και το σοκ που υπέστη το dikastiko.gr γίνεται ακόμη μεγαλύτερο:
“Ειδικά στην Αθήνα έχουν υπάρξει τρία περιστατικά θανάτων υπερηλίκων σε νοσοκομεία του λεκανοπεδίου, ύστερα από νοσηλεία για κορονοϊό, για τους οποίους συγκεκριμένοι δικηγόροι προχώρησαν σε σειρά νομικών ενεργειών αμφισβητώντας ότι πέθαναν από κορονοιό.
Έφτασαν στο σημείο να αιτηθούν την εκταφή των πτωμάτων, αμφισβητώντας ιατρικά πιστοποιητικά θανάτου και ιατρικούς φακέλους πλήρεις ως προς την αιτία του θανάτου των ηλικιωμένων!”
*Πω πω, σε ποιο σημείο έφτασαν! Να αιτηθούν εκταφή πτωμάτων αμφισβητώντας (άκουσον-άκουσον) ιατρικά πιστοποιητικά θανάτου και ιατρικούς φακέλους πλήρεις!
Φοβερό!
Πράγματι!
Και ακόμα πιο φοβερό το ερευνητικό δαιμόνιο του dikastiko.gr! Πήγαν, είδαν τους φακέλους, διαπίστωσαν ότι αυτοί είναι πλήρεις, βεβαιώθηκαν ότι τα πιστοποιητικά θανάτου ήταν σωστά, και μετά εξαπέλυσαν κεραυνούς σε αυτούς που έφτασαν στο σημείο να τα αμφισβητούν όλα αυτά! Τι, έτσι θα τα έγραφαν; Δικαστικό ρεπορτάζ, όχι αστεία.
-Και οι πολλοί (“συγκεκριμένοι δικηγόροι”) γίνονται …ένας:
“Η Εισαγγελία της Αθήνας αρνήθηκε την εκταφή, αλλά ο δικηγόρος προσέφυγε στο δικαστικό συμβούλιο και εκδόθηκαν δύο βουλεύματα (!!!) από τα αρμόδια δικαστικά συμβούλια, που έκριναν ότι, παρά την ύπαρξη των ιατρικών φακέλων, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να σωθούν αυτοί οι άνθρωποι, παρά την επιστήμη, παρά τις βεβαιώσεις της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, πρέπει να γίνει η εκταφή”.
Όλα πιστή αντιγραφή από τις βρωμιές της Μάνδρου. Να και οι κατηγορίες κατά των δικαστικών συμβουλίων, τα οποία δεν ήξεραν να ρωτήσουν την Μάνδρου και το dikastiko.gr, που τα ξέρουν καλύτερα., και παρά, παρά, παρά, είπαν ότι πρέπει να γίνει η εκταφή.
Πού να μας πούνε ποια είναι αυτά τα βουλεύματα και τι λένε. Τσιμουδιά. Εδώ μας έβγαλαν τον 67χρονο Στάθη Χειμαριό υπερήλικα…
Τσιμουδιά, βεβαίως, για τις δύο …ντουζίνες νεκροτομές που έχουν γίνει και τι έδειξαν αυτές.
Τσιμουδιά, βεβαίως, για τις επί 16 μήνες τώρα δημόσιες καταγγελίες του “δικηγόρου”.
Τσιμουδιά, βεβαίως, για τη μήνυση της 19ης Ιουλίου στην Γ.Α.Δ.Α. του “δικηγόρου” για τα πρωτόκολλα της απάτης και του θανάτου΄.
Τσιμουδιά, βεβαίως, για την εξώδικη αναφορά/καταγγελία της 5ης Αυγούστου των επιστημόνων για τα εμβόλια, την οποία υπογράφει ο “δικηγόρος”.
Ο δικηγόρος χωρίς ονοματεπώνυμο.
Τσιμουδιά για όλα.
Ενώ τα ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
Για δείτε λίγο εδώ πώς σκόρπισα τη λάσπη του συγκροτήματος του Αλαφούζου…
Πολύ φοβάμαι για εσάς εκεί στο dikastiko.gr, ότι αυτό ΔΕΝ θα είναι το τελευταίο σας “ρεπορτάζ” για το θέμα. Θα υπάρξει ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ.
Σε αυτό όμως θα είστε ΕΣΕΙΣ το θέμα…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΟΥΙΖ !

Ναι…

LIVE ΣΤΙΣ 21:00 !

Scroll to top
x