Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ – ΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΥΧΤΟΥΝ

Χθες με ενημέρωσαν ότι υπάρχει στο facebook ένας πολιτικάντης,  ονόματι Αντύπας Καρίπογλου, δικηγόρος από τη Δράμα, ο οποίος με έπιασε και αυτός στο στόμα του. Με τη γνωστή  φρασεολογία και “επιχειρηματολογία” που χρησιμοποιούν όλοι αυτοί που έχουν επιστρατευτεί, κυρίως το τελευταίο διάστημα, στον βρώμικο πόλεμο εναντίον μου.

Έψαξα να δω, και ρώτησα και μερικούς φίλους, ποιος διάολος είναι αυτό το νέο κουμάσι που προστέθηκε στη λίστα των λυσσασμένων σκυλιών που αλυχτούν ολημερίς και ολονυχτίς στους οχετούς του παρακράτους, στον πρωτοφανή οργανωμένο αυτό πόλεμο που δέχομαι, και ο οποίος τίποτα άλλο δεν δείχνει, βεβαίως, παρά τον τρόμο του συστήματος και του παρακράτους για μένα.

Είναι, λέει, δικηγόρος στη Δράμα και ήταν ιδρυτικό μέλος των Φιλελεύθερων και μέλος του προεδρείου τους σε όλη την διάρκεια λειτουργίας τους. Το 2009 ήταν, μαζί με τον Στέφανο Μάνο,   ιδρυτικό μέλος του πολιτικού κόμματος “Δράση”. Στις ωουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής της Δράσης στην Εκλογική Περιφέρεια της Δράμας. Στις εκλογές του Ιουνίου 2012 ήταν τρίτος στην στην εκλογική λίστα του εκλογικού συνασπισμού “δημιουργία, ξανά!” (συνεργασία Δράσης – δημιουργίας,ξανά! – Φιλελεύθερης Συμμαχίας)στην Β΄ Εκλογική Περιφέρεια Αθηνών. Στις 3 Ιουλίου 2012 εξελέγη πρόεδρος της Δράσης από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, διαδεχόμενος τον ιδρυτή του κόμματος Στέφανο Μάνο. Στις βουλευτικές εκλογές του 2015 ήταν έκτος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως βλέπετε, ένα …θηρίο της πολιτικής τα έβαλε μαζί μου.

Κάποτε τον είχαν περιλάβει και τα ΝΕΑ.

https://www.tanea.gr/2011/11/17/greece/i-genia-poy-stamatise-tin-proodo/

Ένας αποτυχημένος πολιτικάντης, δηλαδή, ο οποίος διψάει για εξουσία, παλεύει χρόνια για ένα κομματάκι από την πίτα της, και για να μπορέσει να αρπαχτεί από κάπου και διατηρήσει ζωντανά τα όνειρά του για πολιτική καριέρα, αφού μέχρι τώρα έχει σπάσει τα παχουλά μούτρα του, αρχικά προσπάθησε με κάθε τρόπο, και εξακολουθεί να προσπαθεί, καταβάλλοντας ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες, να γίνει αρεστός στο σύστημα, έχοντας σταθερά στις φωτογραφίες του προφίλ του στο facebook όλα τα κατά καιρούς σύμβολα της προπαγάνδας του κορωνοϊού.

Λέπτυνε την φάτσα του, κότσαρε και ένα “StayHome – it could save lives”, και η πρώτη εικόνα προφίλ ήταν έτοιμη για να τον θαυμάζει το facebook.

Και άντε να πούμε ότι στην αρχή είχε και αυτός, όπως οι περισσότεροι από εμάς, μηδέ εμού εξαιρουμένου, παραπλανηθεί.

Αλλά όχι. Συνέχισε ακάθεκτος ο υποτακτικός.

Εδώ αγρίεψε, όπως βλέπετε. Έχει ενταχθεί στην κίνηση εναντίον της “πανδημίας” και αρχίζει και τις …αθυροστομίες.

Υπηρετώντας σταθερά την απάτη, συνέχισε ακάθεκτος.

Δεν θα μπορούσε να λείπει το φίμωτρο από τα προφίλ του, οπότε μετά το “stay home” και το “StayTheFuckHolme”, όταν βγήκαμε από τα σπίτια μας άρχισε να προπαγανδίζει υπέρ της μάσκας.

Και όταν άρχισαν τα εμβόλια ήταν φυσικά από τους πρώτους που εντάχθηκαν στην εκστρατεία προπαγάνδας υπέρ του εμβολιασμού, και μας ενημερώνει και αυτός, λες και είχαμε καημό να το μάθουμε, ότι έχει εμβολιαστεί, και μάλιστα μας ενημερώνει και ποιο εμβόλιο έχει κάνει.

Έτσι όλοι ξέρουμε τώρα, και τον ευχαριστούμε που το μοιράζεται μαζί μας, ότι έχει κάνει το AstraZeneca.

“AstraZeneca inside”…

Και με αυτά που δημοσιεύει μας δείχνει να καταλάβουμε και τι άλλο έχει μέσα του, και κυρίως στο κεφάλι του.

Γιατί τώρα αποφάσισε να τερματίσει το γλείψιμο στο σύστημα, εκτοξεύοντας λάσπη εναντίον μου.

https://www.facebook.com/antypas.karipoglou/posts/10159262187338830

Διαβάζεις το εμετικό αυτό παραλήρημα και το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι το εμβόλιο. Ότι είναι παρενέργεια του AstraZeneca. Και σκέφτεσαι μήπως θα έπρεπε να τον βοηθήσουμε τον άνθρωπο, σκέφτεσαι την κίτρινη κάρτα, να ρωτήσεις τους ειδικούς με τους οποίους συνεργάζεσαι να ψάξουν τι μπορεί να φταίει, τι του έχει κάνει στο μυαλό το εμβόλιο.

Μετά όμως βλέπεις και τα μέρη που συχνάζει. Και διαπιστώνεις ότι που τον βρίσκεις που τον χάνεις σε μπυραρία είναι.

Συνέχεια εκεί είναι. Να είναι λοιπόν οι μπύρες; Να είναι το AstraZeneca που είναι περήφανος ότι το έχει μέσα του; Περήφανος όμως είναι και για τις μπύρες.

Όχι. Ένας αποτυχημένος πολιτικάντης είναι που όσες φορές επιχείρησε να κάνει κάτι έσπασε τα μούτρα του και είδε στην υπόθεση του κορωνοϊού την ευκαιρία να πετύχει ό,τι δεν πέτυχε ως γυρολόγος στα κατώτερα στρώματα του πολιτικού συστήματος. Με συνεχές γλείψιμο από την πρώτη στιγμή της “πανδημίας” αποφάσισε και αυτός τώρα να πετάξει τη λάσπη του σε εμένα, συγκεντρώνοντας από κάτω το κοινό των κορωνόπληκτων και των προπαγανδιστών της απάτης και των εμβολίων.

Τα 15ευρα έγινα “εικοσάρικα” για τον γλείφτη (εδώ μπορεί να ευθύνεται και ο …ζύθος), οι “οδηγίες για άρνηση ιατρικών πράξεων” κατά Μάνδρου & ΣΙΑ έγιναν “υποδείγματα μηνύσεων και εξωδίκων” και μετά ήρθε το παραλήρημα.

Όλοι αυτοί που δίνουν εικοσάρικα στον κάθε απατεώνα Αντωνιάδη για να τους δίνει υποδείγματα μηνύσεων και εξωδίκων, θα μπορούσαν να βάζουν ένα πεντάευρω στον λογαριασμό μου και να τους λέω κατευθείαν την απόφαση ότι είναι ντιπ μαλάκες και όλοι θα ήμασταν κερδισμένοι“.

…να βάζουν ένα πεντάευρω στον λογαριασμό μου και να τους λέω κατευθείαν την απόφαση ότι είναι ντιπ μαλάκες και όλοι θα ήμασταν κερδισμένοι…

Μη με ρωτάτε εμένα τι γράφει. Αν θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό του ανθρώπου, καλύτερα να ρωτήσετε στην AstraZeneca ή στο Dore Zithos. Αυτοί σίγουρα θα ξέρουν καλύτερα.

1000 likes και καρδούλες από κάτω, από το ενθουσιασμένο από τον παραληρηματικό λόγο του φωστήρα της δικηγορίας και της πολιτικής, αλλά μόλις πέντε σχόλια. Και σκέφτεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Αλλά το αφήνεις. Δεν έχει νόημα.

Και πας να διαβάσεις τα …άπειρα αυτά σχόλια.

Ο δεύτερος, ο χαχανούλης φωτογράφος, ακόμα πρέπει να χαχανίζει. Θα του κοπεί σύντομα βέβαια το χάχανο, όπως και του ίδιου του υβριστή πολιτικάντη της συμφοράς.

Όπως και του διακοσμητή, που είπε να μη χρησιμοποιήσει το “απατεώνας” του φίλου του, και έγραψε για “κρεττινισμό” (προσθέτοντας και ένα “τ”, καθώς ίσως ήταν μαζί με τον άλλον υβριστή στο Dore Zithos όταν σχολίαζε…).

Όσο πλησιάζουμε στο τέλος, το οποίο με νύχια και με δόντια η εγκληματική κυβέρνηση προσπαθεί να αποτρέψει, τόσο θα αυξάνονται οι επιθέσεις και η λάσπη στο πρόσωπό μου. Την ίδια ώρα που σε εξέλιξη είναι και το αντίστοιχο οργανωμένο σχέδιο εναντίον του Δημήτρη Ποντίκα, τον οποίο εσχάτως το σύστημα και τα τσιράκια του επιχειρούν να πλήξουν στην επαγγελματική δράση του. Και όσο η δράση αυτή αποκτά διεθνή αναγνώριση και οι μετοχές της εταιρείας του εκτοξεύονται στο πεδίο της έρευνας, τόσο περισσότερο λυσσάνε οι αρουραίοι του συστήματος εναντίον του. Από την ώρα που ο Δημήτρης και εγώ ενωθήκαμε στον αγώνα ενάντια στην απάτη, οι επιθέσεις του κράτους και του παρακράτους, πότε εναντίον του ενός και πότε εναντίον του άλλου, με στόχο τη διάσπαση του δίδυμου του τρόμου για το σύστημα, και πότε εναντίον και των δυο μας, ξέφυγαν από κάθε έλεγχο και όριο.

Ό,τι και αν κάνουν όμως, όσο και αν προσπαθούν και όσους και αν επιστρατεύσουν στον βρώμικο πόλεμο εναντίον μας, το τέλος που τόσο πολύ τρέμουν θα έρθει. Γιατί δεν είμαστε μόνοι μας. Μαζί μας έχουμε εκατομμύρια Έλληνες. Ένα τεράστιο κοινό μακριά από πολιτικές, κόμματα και ιδεολογίες, ιδεοληψίες και θρησκευτικές προκαταλήψεις, συμφέροντα και εξαρτήσεις, λέσχες και στοές.

Γιατί η κοινή μας δράση δεν είναι πολιτική και ούτε θα γίνει ποτέ. Είναι μία δράση που έχει ως πυρήνα της τον Άνθρωπο και τίποτα άλλο.

Έχουμε λοιπόν μαζί μας εκατομμύρια Έλληνες, αποφασισμένους να τους τελειώσουν.

Και να τους τελειώσουν μια και καλή.

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ

H KATAΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ…

Scroll to top
x