Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΟΥ – Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ !!! ΠΑΡΑΔΟΧΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΟΤΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (FAKE NEWS) ΗΤΑΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ !!!

Η οργάνωση είναι σε πανικό! Βλέπει με απόγνωση το τσουνάμι των αποκαλύψεων να την συντρίβει και το τέλος να πλησιάζει, και κάνει τη μία κίνηση πανικού μετά την άλλη!

Χθες διαβάσατε για το απίστευτο σόου Ευαγγελάτου και ιατροδικαστή Λέοντα στο δελτίο της προπαγάνδας, στο οποίο θα γίνουν σπέσιαλ αφιερώσεις.

https://nikosantoniadis.tv/2021/09/25/απιστευτα-πραγματα-με-νικο-ευαγγελατ/

Σήμερα διαβάζουμε για νέα απίστευτα πράγματα. Έπρεπε να περάσει 1,5 χρόνος για να παραδεχθεί η οργάνωση αυτό που καταγγέλλω όλο αυτό το διάστημα για το αδίκημα του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα περί διασποράς ψευδών ειδήσεων (fake news)!

Όσοι με ακολουθείτε και με παρακολουθείτε τον 1,5 αυτό χρόνο (και δεν είστε και λίγοι…), γνωρίζετε τις δημόσιες (πάντα) τοποθετήσεις μου για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και ότι αυτό ΔΕΝ στοιχειοθείται όταν, μεταξύ άλλων, αντικείμενο των fake news είναι, η δημόσια υγεία.

Μάλιστα είχα δημοσιοποιήσει και τον διάλογό μου με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, στην πρώτη και τελευταία (γιατί κατάλαβα…) συνάντησή μου μαζί της, όταν της είπα ότι παρανόμως η Εισαγγελία διατάσσει προκαταρκτικές εξετάσεις και ασκεί διώξεις για το αδίκημα αυτό για δημοσιεύματα με αντικείμενο τον κορωνοϊό, και η απάντησή της ήταν «γνώμη σας».

Τώρα με τη θέση σε διαβούλευση της αλλαγής της διάταξης με την προσθήκη και της δημόσιας υγείας στα αντικείμενα του 191 Π.Κ., έρχεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης να δικαιώσει απόλυτα τη «γνώμη» μου, να καταδικάσει τους εισαγγελείς που παραβίαζαν τη διάταξη επί 1,5 χρόνο, για να ασκούν τρομοκρατία και να φιμώνουν τις φωνές που αντιτίθεντο στην απάτη (πλην της δικής μου βεβαίως…), και να τινάξει στον αέρα χιλιάδες ποινικές διαδικασίες σε όλη τη χώρα !!

Και βεβαίως, με την αλλαγή αυτή θα ανοίξει ο δρόμος για να κυνηγήσω τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ fake news για την απάτη !!

Ευαγγελάτε, ακούς;

Εσύ, Μάνδρου;

Μη συνεχίσω. Θαγράφω μέχρι το βράδυ…

Σπέσιαλ αφιερώματα και στην απίστευτη αυτή παραδοχή, μαζί με αυτά για Ευαγγελάτο-Κοντολέοντα.

Την ίδια ώρα που τα σαστισμένα πρακτοράκια του διαδικτύου πετάνε τη μία ανοησία μετά την άλλη.

Ας του εξηγήσει κάποιος από τα άλλα πρακτοράκια εκεί, που παριστάνει τώρα και τον …νομικό, ότι αναδρομικά ισχύει μόνο ο επιεικέστερος νόμος…

Όσο πλησιάζουμε στο τέλος, τόσο θα αυξάνονται οι κινήσεις πανικού της οργάνωσης.

Κινήσεις που πετυχαίνουν βεβαίως το αντίθετο από αυτό που επιδιώκουν.

Γιατί ο πανικός, ως γνωστόν, είναι κακός σύμβουλος…

Ώστε το τέλος που με τρόμο βλέπουν να έρχεται,

έρχεται όλο και πιο κοντά…

Υ.Γ. Η λεζάντα στη φωτογραφία θα μπορούσε να είναι ,

«κυρία Παπαγεωργακοπούλου, θυμάστε που σας τα έλεγα;»…

Εμ…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

ΕΤΟΙΜΗ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ…

Scroll to top
x