ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΑΤΕ !! ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ !! ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ !! ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ !! ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΠΕΛΑΤΑΓΩΓΩΝ, ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΩΝ “ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ”, ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !! ΕΣΠΑΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ !! KAI TOYΣ EMEINΕ Η …ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Ι.Κ.Ε. ΠΟΥ …ΕΧΩ ΣΥΣΤΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ …ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ …ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ !! ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΔΙΩΞΗ: ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΠΕΤΣΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !!

Πρώτα ήταν η υπόθεση του Ευαγγελισμού.

Έσπασαν τα μούτρα τους.

Μετά ήταν οι …εκταφές, έριξαν τον προβολέα πάνω μου, αναπόφευκτα τον έριξαν, οι ανόητοι, και στις νεκροτομές, και έσπασαν ξανά τα μούτρα τους, τρέχοντας και δεν φτάνοντας για να τα μαζέψουν, βάζοντας Ευαγγελάτους και Λέοντες να κάνουν το άσπρο μαύρο στην ιατροδικαστική επιστήμη και τη λογική για να “δικαιολογήσουν” τις αιτίες θανάτου που βρίσκουμε στις νεκροτομές αντί του κορωνοϊού.

Τώρα πίστεψαν ότι έπιασαν ξανά τον ταύρο από τα κέρατα, και αυτή τη φορά ήταν σίγουροι ότι δεν έκαναν το ίδιο λάθος με τις προηγούμενες φορές, να αστοχήσουν δηλαδή και να πιάσουν τον ταύρο από το άλλο ζεύγος που έχει χαμηλότερα από τα κέρατα (…), και άρχισαν να πετάνε απίστευτη λάσπη, με αφορμή την παραγγελία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στον διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Βασίλη Παπακώστα, να διερευνηθεί ο ρόλος αυτών ακριβώς των ομάδων που εγώ ο ίδιος επί μήνες καταγγέλλω.

https://nikosantoniadis.tv/2021/09/28/%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%bf/

Και άρχισαν να …αυτοκτονούν ο ένας μετά τον άλλον στους τηλεοπτικούς σταθμούς, στις συστημικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και στις κυριακάτικες εφημερίδες. Χωρίς ποτέ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από αυτούς, να τολμήσει να αναφέρει το όνομά μου.

Εδώ πια ο προβολέας δεν έπεσε απλώς πάνω μου, αλλά έκανε γνωστή τη δράση μου σε όλη την Ελλάδα, και σε αυτούς που δεν τη γνώριζαν !

Έτσι, π.χ., η Real News σε ένα ομολογουμένως πολύ προσεκτικό δημοσίευμά της την Κυριακή (αλήθεια, κ. Χατζηνικολάου, τώρα πιστεύω ότι με έχετε μάθει πια, έτσι;), είχε φωτογραφία και από τη μήνυσή μου της 19ης Ιουλίου στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος για την συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση (!), και η μόνη “αστοχία” ήταν ότι είμαι …εγώ ο μηνυτής υπό διερεύνηση από τους …μηνυθέντες ! Προσπαθούν και αυτοί, αλλά μέσα σε πιο προσεκτικό πλαίσιο.

https://nikosantoniadis.tv/2021/09/26/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%bf%ce%b9%cf%81%ce%b1%ce%b9%ce%bf-%ce%bb%ce%b1%ce%b8%ce%bf%cf%83-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc-%ce%bc-%ce%b5/

Αυτοί που πραγματικά ξεπέρασαν κάθε όριο αλητείας είναι οι “δημοσιογράφοι” του συγκροτήματος του Γιάννη Αλαφούζου. Αυτοί άλλωστε πρωτοστατούν από την πρώτη στιγμή που ετέθη σε εφαρμογή το αποτυχημένο σχέδιο της οργάνωσης εναντίον μου, της ηθικής και επαγγελματικής εξόντωσής μου.

Χθες ξεπέρασαν ακόμη και τον ίδιο τον ελεεινό εαυτό τους.

https://nikosantoniadis.tv/2021/09/28/%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%bf/

Σήμερα, διαβάζουμε στα διάφορα συστημικά sites για την ολοκλήρωση του ελέγχου από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Και ψάχνουν εναγωνίως τα τσιράκια και πρακτοράκια της κυβέρνησης να διαβάσουν και το δικό μου όνομα στη λίστα των δικογραφιών που σχηματίστηκαν και εστάλησαν στην Εισαγγελία για τα εγκλήματα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, της διέγερσης σε ανυπακοή και της απάτης. 

Πουθενά…

Και τι βρήκαν να γράψουν; 

Διαβάζουμε στο θλιβερό δημοσίευμα του thetoc.gr της Έλλης Στάη:

Δικηγόρος χρεώνει… 15 ευρώ για ψεκασμένα βίντεο…

…O δικηγόρος που χρεώνει 15 ευρώ το βίντεο

Ξεχωριστή δικογραφία έχει σχηματισθεί για δικηγόρο που τάσσεται κατά των μέτρων κορονοϊού και του εμβολιασμού, ο οποίος ζητάει ετήσια συνδρομή 15 ευρώ προκειμένου οι ακόλουθοι του, να παρακολουθούν τα βίντεο που αναρτά στο Youtube. Μάλιστα ο συγκεκριμένος έχει συστήσει… ΙΚΕ (Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία), το 2021, στην οποία εντάσσεται το ιστολόγιο και το κανάλι του στο youtube, αλλά τα έσοδά του θα μπορούν να ελεγχθούν στη δήλωση του επόμενου φορολογικού έτους”.

https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/entopistikan-oi-protes-4-istoselides-arniton-pou-diadidoun-fake-news-ellines-autoxthones-ithageneis-kai-ugetube/

Στο ίδιο μήκος κύματος, δηλαδή, στο οποίο κινήθηκαν οι πλαστογράφοι λασπολόγοι του ΣΚΑΪ.

Απλώς, στο site της Στάη η ετήσια συνδρομή των 15 € έγινε “15 € …το βίντεο”…

Το κατάλαβαν όλοι; Όλος ο απίστευτος βόθρος που ξεχείλισε για μένα, και όλα αυτά για φάμπρικες, διασπορά ψευδών ειδήσεων, διέγερση σε ανυπακοή, απάτη, κατέληξαν σε παταγώδη αποτυχία, και τους έμεινε η ανύπαρκτη στο όνομά μου Ι.Κ.Ε., και τα έσοδα από τα …ψεκασμένα βίντεο, τα οποία όμως …θα ελεγχθούν (οπότε μπορεί να είναι και όλα οκ!!) από του χρόνου με την υποβολή της φορολογικής δήλωσης του 2022 !!

Αυτό ήταν ;;

Τότε, για ποια δικογραφία γράφετε και λέτε, ανόητοι;

Για κάτι …φορολογικό που θα ελεγχθεί του …χρόνου ;; Και σχηματίστηκε δικογραφία να υπάρχει …καβάτζα για του χρόνου, σε περίπτωση που δεν δικαιολογηθούν τα έσοδα του 2021 ;;

Πόσο ηλίθιοι;

Το έχουμε πει.

Το λέμε ξανά.

Ισχυροί είναι, όχι έξυπνοι.

Και σαστισμένοι.

Πανικοβλημένοι.

Όλη η ιστορία δεν ήταν τι είναι αυτά τα βίντεο; Και οι άπειρες δημοσιεύσεις μου 1,5 χρόνο; Δημοσιεύσεις όχι σε ομάδες “ιθαγενών” με 10.000 ακόλουθους, αλλά σε δημόσιο προφίλ στο facebook με …150.000 ακόλουθους. Και στα sites; Στο δικό μου και στο banner μου στο makeleio.gr;

Αυτά δεν ήταν που “ελέγχονταν” όλες αυτές τις μέρες;;

Γιατί δεν λέτε τίποτα για τα βίντεο;

Τι είναι τα βίντεο αυτά, εκτός από …ψεκασμένα, κυρία Στάη;

Ψεκασμένα βίντεο τα άπειρα live μου στο facebook σε όλους τους λογαριασμούς; Ψεκασμένα βίντεο αυτά της φρίκης της Νίκαιας; Ψεκασμένα βίντεο αυτά με τις περιγραφές του τρόμου από την Ειρήνη Βραχάλη, τα αδέλφια Καραπιπέρη ή την Μαρία Ζαούστου;

Θέλετε να σας τα στείλω; Ή να σας δώσω κωδικό να μπείτε να τα δείτε, κυρία Στάη;

Τις δημοσιεύσεις μπορείτε να τις δείτε και χωρίς κωδικό…

Αλλά εδώ δεν τολμάτε να πείτε το όνομά μου, τα βίντεο θα πείτε τι είναι ;;

Χωνέψτε το !!

ΕΓΩ θα σας ελέγχω, ΠΟΤΕ εσείς εμένα !!

ΕΓΩ ζητώ τη διερεύνηση των εγκλημάτων σας ,

και ΟΧΙ εσείς της δικής μου ΝΟΜΙΜΗΣ δράσης, που μέσα από αυτή αποκαλύπτονται και αποδεικνύονται τα εγκλήματά σας αυτά !!

Και ο επίλογος…

Το τέλος του σχεδίου:

Οι έρευνες της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζονται για τις συγκεκριμένες 10 περιπτώσεις, αλλά και για άλλες που μπορεί να προκύψουν“.

Για άλλες που μπορεί να προκύψουν.

Αυτό ήταν…

Ό,τι ήταν να “προκύψει” για μένα, “προέκυψε”, συκοφάντες και πλαστογράφοι της αλήθειας. Και σχηματίστηκαν δικογραφίες για όλους τους άλλους εκτός από μένα, για τα εγκλήματα που διερυενήθηκαν

Ή νομίζετε ότι δεν τα γνώριζαν τα δικά μου, μήνες τώρα; Από τη Δίωξη περίμεναν;

Τα ήξεραν.

Και δεν έκαναν τίποτα.

Γιατί ξέρουν…

Απλά δόθηκε η ευκαιρία στα βοθροκάναλα, στις βοθροεφημερίδες και στα βοθροsites, να με συνδέσουν με τις έρευνες εναντίον όλων αυτών που πρώτος εγώ, επαναλαμβάνω, καταγγέλλω μήνες τώρα, και να πετάξουν λάσπη για λίγες έστω μέρες. Παρασύροντας και τα πληρωμένα πρακτοράκια του διαδικτύου, τα οποία σήκωσαν πολύ ψηλά το τείχος των …προσδοκιών τους για μένα, και τώρα πέφτουν το ένα μετά το άλλο από αυτό και σπάνε και αυτά τα θλιβερά μουτράκια τους.

Και τώρα η σειρά μου…

Και τώρα η σειρά μας…

Δημήτρη, πάμε !!

Συνεχίζουμε ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ !!

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Scroll to top
x