ΝΕΑ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ” ΑΛΗΤΕΙΑ – ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ OPEN !! “ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ” !! ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ;; ΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΩΣΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ “ΑΠΤΟΗΤΟΙ”, ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ, ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ !!

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN ζήλεψε τις αλητείες του ΣΚΑΪ, και σήμερα επιχείρησε και αυτός να με συνδέσει με την έρευνα της Δίωξης και τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν, εν γνώσει τους ότι δεν υπάρχει βεβαίως για μένα, και ούτε θα μπορούσε να υπάρχει, δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων, διέγερση σε ανυπακοή και απάτη.

https://nikosantoniadis.tv/2021/09/28/%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%cf%89%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%b5-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%83-%ce%ba%ce%b1/

Αυτοί δεν αρκέστηκαν στο site, όπως έκανε ο ΣΚΑΪ.

https://nikosantoniadis.tv/2021/09/28/%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%bf/

Αυτοί έκαναν πιο …προχωρημένο “ρεπορτάζ”. Είχαν απόσπασμα από ένα από τα live που έχω κάνει στο facebook και προφανώς βρήκαν στο διαδικτυακό κανάλι (να τους ευχαριστήσω κιόλας για τη συνδρομή…), αφού τα βίντεο δεν υπάρχουν πια στο facebook μετά το κλείσιμο όλων των λογαριασμών. Κλείσιμο, βεβαίως, που δεν έχει καμία σχέση με τη Δίωξη, αλλά είναι αποκλειστικά ενέργεια των συνεργών της εγκληματικής οργάνωσης στις Η.Π.Α., στο Δουβλίνο και εδώ.

Βέβαια, είχαν θολώσει το πλάνο, οι εκατοντάδες χιλιάδες όμως των τηλεθεατών σε όλη τη χώρα που με γνωρίζουν, αναγνώρισαν αμέσως εμένα. Άλλωστε, η αναφορά στα “Νταχάου”, τα “Άουσβιτς” και τα “κολαστήρια” των δημοσίων νοσοκομείων, δεν άφηνε περιθώρια παρεξηγήσεων.

 

 

Όπως χθες με τον ΣΚΑΪ, έτσι και σήμερα με το OPEN, το πλάνο έπαιζε την ώρα του “ρεπορτάζ” για τις δικογραφίες που σχημάτισε η Δίωξη, ώστε ο τηλεθεατής να συνδέσει τις δικογραφίες αυτές με μένα. 

Απτόητοι οι αρνητές του διαδικτύου συνεχίζουν να δημοσιεύουν τις μηνύσεις τους σε βάρος γιατρών, ενώ συγκρίνουν τα δημόσια νοσοκομεία με τα κολαστήρια των ΝΑΖΙ“.

“Απτόητοι συνεχίζουν”: Είναι προφανές ότι γίνεται αναφορά σε αυτούς που περιλαμβάνονται  στις δικογραφίες, οι οποίοι …απτόητοι συνεχίζουν.

Τι “συνεχίζουν”;

Να δημοσιεύουν τις μηνύσεις τους σε βάρος γιατρών, ενώ συγκρίνουν τα δημόσια νοσοκομεία με τα κολαστήρια των ΝΑΖΙ.

Ό,τι να ‘ναι, βεβαίως, αφού τις τελευταίες μέρες δεν έκανα δημοσίευση για τα κολαστήρια. Απλά δεν έτυχε… Και δεν είναι δικές μου “μηνύσεις σε βάρος γιατρών”.  Αλλά πώς θα γίνει η σύνδεση με τις μηνύσεις κατά εκπαιδευτικών, αστυνομικών και λοιπών δημοσίων λειτουργών από τη φάμπρικα που “καθάρισε ” η Δίωξη, ή τα …”πρόστιμα” που επέβαλαν σε αστυνομικούς, με μένα;

Είναι αμέτρητες δημόσιες καταγγελίες επί 1,5 χρόνο για το πρωτόκολλο του θανάτου που εφαρμόζεται στα ‘Αουσβιτς και Νταχάου. Και είναι μηνύσεις συγγενών νεκρών με αιτήματα για νεκροτομές.

Αυτοί όμως, για να κάνουν το “ρεπορτάζ” που “έπρεπε”, έπαιξαν πλάνο από παλαιότερο live μου, παραλείποντας να ενημερώσουν τους τηλεθεατές τους ότι αυτά τα καταγγέλλω 1,5 χρόνο τώρα, για δεκάδες νοσοκομεία, και ότι όλα περιλαμβάνονται στη μήνυση που κατέθεσα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στις 19 Ιουλίου. Και ότι σε όλο αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση από τα ίδια τα νοσοκομεία. Ναι, αυτή ήταν ΔΙΚΗ ΜΟΥ μήνυση, όπως οι μηνύσεις κατά των επιτροπών, κατά των εισαγγελέων που διατηρούσαν την ομηρία ασθενών στα νοσοκομεία, κατά του δημάρχου και ανιψιού του πρωθυπουργού, Κώστα Μπακογιάννη (την οποία ακόμη έχει στο συρτάρι ο καλός εισαγγελέας…), κατά, κατά, κατά, εκτός από …γιατρούς.

Η κατρακύλα των συστημικών Μ.Μ.Ε. της λίστας Μ.Μ.Ε. δεν έχει τελειωμό. 

Ο πάτος όμως είναι πια πολύ κοντά…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΕΤΡΑΕΙ ΩΡΕΣ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΤΙΔΗ !! 😂😂😂

ΣΚΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ

ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…

BΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ…

Scroll to top
x