adplus-dvertising

ΠΡΟΣ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ MEGA CHANNEL: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ ;; ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ !! ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΔΕΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΡΠΗ, ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ – ΚΟΛΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΝ !! ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ !! ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ !!

Μέχρι χθες ο Νίκος Ευαγγελάτος και το MEGA, ο ΣΚΑΪ και τα υπόλοιπα μεγάλα συστημικά Μ.Μ.Ε., κανάλια, εφημερίδες και ιστοσελίδες, έπαιζαν διαρκώς το site, συνδέοντάς το με την έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τα εγκλήματα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, της διέγερσης σε ανυπακοή και της απάτης. Και στο τέλος, όταν ολοκληρώθηκε η έρευνα της Δίωξης, έσπασαν τα μούτρα τους. Και απλά το site εξαφανίστηκε από τα δελτία. Όση λάσπη πέταξαν, πέταξαν.

https://nikosantoniadis.tv/2021/09/28/%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%bf-open-%ce%b1%cf%80%cf%84%ce%bf%ce%b7%cf%84%ce%bf%ce%b9-%cf%83/

Χθες το βράδυ, στο δελτίο του Νίκου Ευαγγελάτου, της απεχθέστερης ίσως μορφής στα συστημικά Μ.Μ.Ε. της λίστας Πέτσα, έδειξαν τις ιστοσελίδες που ελέγχθηκαν και εντάχθηκαν στη δικογραφία που εστάλη στην Εισαγγελία, μαζί με αποσπάσματα από ακραίες εκδηλώσεις φανατικών, “αυτόχθονων ιθαγενών” και όλων αυτών που πρώτος εγώ καταγγέλλω μήνες τώρα για την γραφική όσο και επικίνδυνη, για πάρα πολύ κόσμο που έχουν παρασύρει, δράση τους.

Και μέσα σε αυτό το σκηνικό της γραφικότητας και ανοησίας, αλλά και της παραπομπής των πρωταγωνιστών στην Εισαγγελία για τα παραπάνω εγκλήματα, παρουσίασαν σε δύο αποσπάσματα τον ψυχίατρο Γιώργο Σύρπη, ο οποίος εργάζεται στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο” Θεσσαλονίκης, και είναι βεβαίως τώρα σε αναστολή.

Πόσο πιο ξεκάθαρο μπορεί να το κάνει…;

Η τεκμηρίωση που βρίσκεται όλη στο εξώδικο-κόλαφο της 5ης Αυγούστου…

Χωρίς τη συναίνεσή του

Στο ένα απόσπασμα ήταν κάποια δευτερόλεπτα από ένα βίντεο του ψυχίατρου, του φίλου Γιώργου, μέσα από το Ιπποκράτειο, και στο άλλο ήταν μέρος της συνομιλίας του με “δημοσιογράφο” από το δελτίο του Ευαγγελάτου. Ήταν μία συνομιλία ιδιωτική, ο Γιώργος ήταν κατηγορηματικός ότι δεν δίνει την άδεια να παιχτεί αυτή συνομιλία στο δελτίο του MEGA, αλλά φυσικά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους προπαγανδιστές “δημοσιογράφους”.  Έθεσε όρο  να μιλήσει ζωντανά στο δελτίο και να τον ρωτήσουν ό,τι θέλουν. Τα ίδια θα έλεγε, φυσικά, αυτά που ακούστηκαν στο απόσπασμα, αλλά και πολύ περισσότερα, κάποια από τα οποία είχε πει και στην ιδιωτική συνομιλία. Εννοείται όμως, ότι ο Ευαγγελάτος δεν υπήρχε περίπτωση να τον έχει ζωντανά, γιατί δεν θα μπορούσε να τον αντιμετωπίσει, ούτε αυτός ούτε οποιοσδήποτε άλλος που θα έφερνε απέναντι στον Γιώργο Σύρπη ο προπαγανδιστής. Παράνομη καταγραφή, λοιπόν, αλλά αυτό είναι το λιγότερο που έχει κάνει το “δημοσιογραφικό” τιμ του Ευαγγελάτου.

Το θέμα είναι ότι ο κόσμος, ακόμη και αυτός που παρακολουθεί πιστά τον Ευαγγελάτο, δεν κατάλαβε πώς συνδέονταν οι ξεκάθαρες θέσεις του Γιώργου Σύρπη με το ρεπορτάζ για το πόρισμα της Δίωξης. Και ούτε, βεβαίως, άκουσε κάποια αντίκρουση αυτών που ακούστηκαν από τα χείλη του ψυχίατρου, και στο ένα απόσπασμα, και στο άλλο.

Έτσι, σκέτη λάσπη.

Τσουβάλιασμα.

Μου θύμισε το δελτίο με τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέοντα, στην αρχή του οποίου ακούστηκαν αυτά που είπε η χήρα του Γιώργου Βαρασιά για τον θάνατο του άντρα της με την σκόπιμη αφυδάτωση, την ανακοπή που αυτή προκάλεσε και εν συνεχεία την εγκεφαλική νέκρωση που τον οδήγησε στον θάνατο, και ήταν η αιτία που αποδείχθηκε μόνο μετά τη νεκροτομή που ζήτησε η οικογένεια. Αλλά στη συνέχεια δεν τόλμησαν να πουν ούτε λέξη για αυτά που είπε η χήρα Βαρασιά. Τα οποία στην πράξη ακύρωναν όλα αυτά που ισχυρίζονταν Λέων και Ευαγγελάτος. Ο Ευαγγελάτος του …μικροβιακού κορωνοϊού, που δεν τον έχει δει ποτέ ούτε σε ένα πιστοποιητικό θανάτου…

Και πώς να καλέσει ο Ευαγγελάτος τον Γιώργο Σύρπη, όταν είναι ένας από τους συντάκτες του εξωδίκου – κόλαφου της 5ης Αυγούστου; Θα του έλεγε για το εξώδικο αυτό των 106 σελίδων με τις 131 παραπομπές στη βιβιλιογραφία, θα του έλεγε ότι αυτό θα έπρεπε να βγάλει στη δημοσιότητα και να ζητήσει να απαντηθεί, και να αφήσει τις γκεμπελικές πρακτικές, να συνδέουν την επιστημονική αλήθεια που εκφράζει με τις ιστοσελίδες των fake news, της διέγερσης και της απάτης.

Στο τέλος την ίδια αντιμετώπιση είχε και ο φίλος καρδριολόγος Κωνσταντίνος Αρβανίτης, απόσπασμα από ορθές επιστημονικές δημόσιες θέσεις του οποίου έπαιξαν μέσα στο γκεμπελικό αυτό σκηνικό, χωρίς βεβαίως και αυτές να τις αντικρούσουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Είναι σε πανικό. Και αυτό είναι φανερό. Την ίδια ώρα που σε εξέλιξη βρίσκεται η εισαγγελική έρευνα στην Θεσσαλονίκη για την απόκρυψη στοιχείων παρενεργειών και θανάτων μετά από εμβολιασμούς, ενώ αντίστοιχη εισαγγελική έρευνα θα προκαλέσουμε πολύ σύντομα και στην Αθήνα.

Τελειώνουν.

Το ερώτημα είναι αν το έχουν καταλάβει…

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x