adplus-dvertising

ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΑΚΕ ;; ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ Η ΑΝΝΑ ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ ;; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ;; Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ Ή Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ;; ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ;; ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ;; Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ !!

Απίστευτα πράγματα από τον Μιχάλη Γιαννακό, τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ.

Το δημοσίευμα του in.gr κάνει λόγο για “σοκαριστική αποκάλυψη” του κ. Γιαννακού, ο οποίος αναφέρθηκε στην Άννα Ψυχογυιού. Η σορός της παραμένει άταφη στο νεκροτομείο του νοσοκομείου “ΑΤΤΙΚΟΝ”, με αποκλειστικά υπεύθυνη γι αυτό την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξακολουθεί να μη δίνει την εντολή για νεκροψία-νεκροτομή, κόντρα και στην ξεκάθαρη νομολογία των τελευταίων μηνών, αφού δύο δικαστικά συμβούλια (το Εφετών Πατρών και το Πλημμελειοδικών Αθηνών, με τα υπ’ αριθμ. 77/2021 και 2506/2021 βουλεύματα αντίστοιχα), και εισαγγελείς στον Πειραιά, στην Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στην Πάτρα, στην Κατερίνα, αλλά ακόμη και εδώ στην Αθήνα, και αυτό είναι και το τραγικό της ιστορίας αυτής για την Εισαγγελία Αθηνών, έχουν δώσει εντολές για νεκροτομές, είτε απευθείας μετά τον θάνατο των ασθενών είτε μετά από εκταφές, τεκμηριώνοντας τις αποφάσεις αυτές τόσο νομικά-δικονομικά όσο και από απόψεως ιατρικής και ιατροδικαστικής επιστήμης.

https://www.in.gr/2021/09/29/greece/poedin-nekroi-apo-koronaio-menoun-epi-mines-sta-psygeia-ton-nosokomeion-kampanaki-gia-ti-dimosia-ygeia/

Είναι πραγματικά ανατριχιαστικό να διαβάζεις ότι η Άννα Ψυχογυιού αποτελεί …κίνδυνο και από πάνω για τη δημόσια υγεία και ότι η ευθύνη μάλιστα για τον κίνδυνο αυτό να αποδίδεται στα παιδιά της !!

Και είναι και εξοργιστικό να διαβάζεις στο δημοσίευμα και τις απίστευτες ανακρίβειες στο ιστορικό του δράματος αυτού, αναγκαίες όμως ανακρίβειες για να παρουσιάσουν τα παιδιά της Άννας Ψυχογυιού ως τους “κακούς” της ιστορίας.

Ανέφερε ως παράδειγμα, σήμερα, Τετάρτη, το Αττικό Νοσοκομείο, όπου – όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ – «στο νεκροθάλαμο, υπάρχει νεκρή γυναίκα από κορονοϊό από την 1η Ιουνίου! Οι ιατροί δεν έκριναν σκόπιμο να γίνει νεκροψία».

Μετά από ημέρες, προσέθεσε, προσήλθαν οι συγγενείς να την παραλάβουν για νεκροψία. «Η διοίκηση του Νοσοκομείου ορθώς ενήργησε και ζήτησε εντολή Εισαγγελέα.  Έκτοτε, τέτοια εντολή δεν έχει εκδοθεί και η νεκρή παραμένει για τέσσερεις μήνες στο νεκροθάλαμο, με ψυγεία συντήρησης στο Αττικό με έντονη δυσοσμία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννάκος.

Και προσέθεσε πως οι συγγενείς αρνούνται να την παραλάβουν, καταλήγοντας ότι «θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Δεν μπορεί να παίζει κανείς με τη  δημόσια υγεία».

Διαβάζουμε για τους ιατρούς που δεν έκριναν σκόπιμο να γίνει νεκροψία (!!), για τους συγγενείς που προσήλθαν μετά από μέρες να παραλάβουν τη σορό της Άννας Ψυχογυιού για νεκροψία (!!), ότι η Διοίκηση του νοσοκομείου ορθώς ενήργησε και ζήτησε εντολή Εισαγγελέα (!!), ότι έκτοτε δεν έχει εκδοθεί τέτοια εντολή και ότι η νεκρή παραμένει τέσσερις μήνες στο νεκροθάλαμο, με ψυγεία συντήρησης στο “ΑΤΤΙΚΟΝ” με έντονη δυσοσμία.

Και πώς να βάλω θαυμαστικά σε αυτά που διαβάζω, όταν παρουσιάζονται οι συγγενείς περίπου σαν …ημίτρελοι που πηγαίνουν στο νοσοκομείο για να παραλάβουν τη σορό της Άννας Ψυχογυιού για …νεκροψία ;;

Είναι δυνατόν να τα λέει αυτά τα πράγματα ;;

Πότε πήγαν οι συγγενείς να κάνουν το αδιανόητο που λέει ;;

Οι συγγενείς, και συγκεκριμένα τα παιδιά της, κατέθεσαν μήνυση, κ. Γιαννακέ, που κάνεις πως δεν ξέρεις ποια είναι η πραγματικότητα, με αίτημα για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο πλαίσιο της διερεύνησης της μήνυσης αυτής για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Δεν πήγαν ξεκάρφωτα και από το πουθενά να ζητάνε τη σορό για να κάνουν νεκροψία !!

Πώς τα λέτε αυτά;

Πραγματικά σας ρωτάω !!

Και έτσι βέβαια, όπως περιγράφει τα γεγονότα, φαίνεται πολύ λογική η ενέργεια της Διοίκησης να ζητήσει εντολή Εισαγγελέα, αφού οι ίδιοι ιατροί δεν έκριναν σκόπιμη την νεκροψία-νεκροτομή, όταν το αντίθετο θα ήταν το τρελό της υπόθεσης. Να αμφισβητήσουν δηλαδή οι ίδιοι τους εαυτούς τους και να ζητήσουν νεκροψία από μόνοι τους. Αυτό που δεν κάνουν όλο αυτό το διάστημα είναι να συνηγορήσουν στο αίτημα των μηνυτών και να ζητήσουν και αυτοί την αιτηθείσα νεκροτομή, για να αποδείξουν ότι όλα τα έκαναν σωστά στη νοσηλεία της Άννας Ψυχογυιού.

Είναι τεράστιο ψέμα λοιπόν ότι η Διοίκηση του νοσοκομείο δήθεν ζήτησε αυτή την εντολή για νεκροψία-νεκροτομή, αφού ο κ. Γιαννακός σκοπίμως αποκρύπτει ότι έχει κατατεθεί μήνυση από τα παιδιά της και είναι η Εισαγγελία αυτή που παρανόμως δεν δίνει την εντολή επί 121 μέρες, ενώ αρχικά, αμέσως μετά την κατάθεση της μήνυσης, η εντολή του εισαγγελέα ήταν να διαβιβαστεί η δικογραφία στην Εισαγγελία με τον χαρακτήρα της κατεπείγουσας και να του παραδοθεί χέρι με χέρι, για να χάσει …αίφνης τον χαρακτήρα αυτό μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου στο κτίριο 16 και να παραμείνει από τότε αρχικά στα αζήτητα και εν συνεχεία στα χέρια της εισαγγελέως που τη χρεώθηκε, και δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα.

Άλλωστε, μην πάτε μακριά κ. Γιαννακέ. Στο ίδιο νοσοκομείο πέθανε ο σύζυγος της Άννας Ψυχογυιού, ο Γιώργος Ψυχογυιός, ο οποίος επίσης παρέμεινε και αυτός πολλές μέρες στο νεκροτομείο, όχι όμως 121  (…), μέχρι να δοθεί η εντολή τελικά από τον εισαγγελέα, αφού προηγήθηκε μία εξωφρενική “πραγματογνωμοσύνη” με την οποία βεβαιώθηκε “βαριά λοίμωξη” χωρίς να υπάρχει στον ιατρικό “φάκελο” των 7-8 κουρελόχαρτων, ούτε αξονική ούτε ακτινογραφία, παρά σκόρπιες εξετάσεις από εδώ και από εκεί.

Στο ίδιο νοσοκομείο πέθανε και ο Μιχάλης Βραχάλης, ο οποίος έμεινε 80 μέρες στο νεκροτομείο, με μήνυση και εκεί από την κόρη του, Ειρήνη Βραχάλη, και αίτημα για νεκροτομή, η εντολή για την οποία τελικά δόθηκε από την Εισαγγελία για να αποδειχθεί ισχαιμική νέκρωση εντερικού σωλήνα αντί της λοίμωξης Covid-19 που βεβαιώθηκε στο πιστοποιητικό θανάτου.

Αντί, λοιπόν, να στρέφεστε κακόπιστα κατά των παιδιών της Άννας Ψυχογυιού, θα έπρεπε, κ. Γιαννακέ, να στραφείτε εναντίον του νοσοκομείου που δεν συνηγορεί στο αίτημα να γίνει η νεκροτομή και να αποτραπεί ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία για την οποία κόπτεστε, και κυρίως εναντίον της Εισαγγελίας, ζητώντας εξηγήσεις γιατί αυτή αφήνει τη σορό στο νεκροτομείο επί 121 μέρες και δεν κάνει αυτό που έκανε στις περιπτώσεις του Γιώργου Ψυχογυιού και του Μιχάλη Βραχάλη. Αυτό που επιβάλλεται να κάνει, αυτό που έκαναν τόσοι εισαγγελείς προηγουμένως και δικαστικά συμβούλια.

Και μου κάνει εντύπωση η στάση σας αυτή σήμερα, κ. Γιαννακέ, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνετε για σορό που παραμένει σε νεκροτομείο νοσοκομείου ενώ εκκρεμεί αίτημα για νεκροψία-νεκροτομή, στο πλαίσιο ποινικής διαδικασίας διερεύνησης των συνθηκών νοσηλείας και θανάτου ασθενούς.

Να σας θυμίσω τι λέγατε για τη σορό του Νίκου Λυμπερόπουλου στην Πάτρα;

https://www.ilialive.gr/live/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/64847-%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%B5%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%88%CE%AF%CE%B1.html

Στην υπόθεση του Νίκου Λυμπερόπουλου αναφέρθηκε χθες κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Πύργου και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννάκος λέγοντας ότι “… θα ήθελα να κάνω μία έκκληση προς όλες τις αρμόδιες αρχές να βρεθεί μία λύση για ένα παλικάρι που έχασε τη ζωή του εδώ μέσα στο νοσοκομείο, από κορονοϊό, 41 ετών, το οποίο είναι 15 μέρες στον νεκροθάλαμο, γιατί δεν μπορεί να βρεθεί λύση να γίνει νεκροψία, προκειμένου να ταφεί με αξιοπρέπεια. Αυτά δείχνουν τριτοκοσμικές εικόνες και ένα σύστημα το οποίο δεν είναι καθόλου προετοιμασμένο“.

 

Τι άλλαξε τώρα, κ. Γιαννακέ, και τα βλέπετε αλλιώς…;

Θα τελειώσω το κείμενο αυτό με τα τελευταία σας λόγια για την περίπτωση της Άννας Ψυχογυιού:

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Δεν μπορεί να παίζει κανείς με τη  δημόσια υγεία“.

Συμφωνούμε, κ. Γιαννακέ.

Σε άλλον να τα πείτε όμως…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Αχ, αχ, αχ…

ΕΚΕΙ !!!

Scroll to top
x