Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ !!! ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ – ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΕΣΤ Κ Α Ι ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ !!! ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ – ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ !!!

Είναι τρομερό. Και οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί πλέον είναι στα κάγκελα. Λογικό.

Κάποιοι εμβολιάστηκαν αυτοβούλως, κάποιοι εμβολιάστηκαν επειδή εκβιάστηκαν, και όλοι τώρα μαθαίνουν έκπληκτοι πως ό,τι ισχύει για τα τεστ για τους ανεμβολίαστους σε όλους τους εργασιακούς χώρους, ισχύει πλέον και για αυτούς. Ενώ είχαν πιστέψει, γιατί αυτό τους είχε πει η κυβέρνηση, ότι ως εμβολιασμένοι δεν θα υποβάλλονται σε διαγνωστικά τεστ.

Εμείς, βεβαίως, το λέγαμε συνέχεια. Ότι οι εμβολιασμένοι ΚΑΙ νοσούν ΚΑΙ μεταδίδουν. Όμως τώρα έρχεται η ίδια η κυβέρνηση (και καλά δια των επιτροπών νοσοκομειακών λοιμώξεων), με την απόφασή της αυτή, να το επιβεβαιώσει, προκαλώντας μίνι εγκεφαλικά στους εμβολιασμένους υγειονομικούς.

Εμείς καταλαβαίνουμε, βέβαια, γιατί το κάνει αυτό η κυβέρνηση. Ηλίθια δεν είναι να μην καταλαβαίνει ότι θα προκαλέσει παράκρουση στην τάξη των εμβολιασμένων υγειονομικών, οι οποίοι έχουν ανέβει αγανακτισμένοι στα κάγκελα. Η “επιχείρηση ελευθερία” είναι μία απάτη. Τουλάχιστον εις ό,τι αφορά στις πρώτες δύο δόσεις. Προφανώς θα “πρέπει” να γίνει και τρίτη δόση. Και μετά και τέταρτη. Και πάει λέγοντας…

Οπότε, δεν ήταν δυνατόν να αποκτήσουν από τώρα την ελευθερία τους οι εμβολιασμένοι με δύο δόσεις, γιατί σε μία τέτοια περίπτωση την τρίτη δόση θα την κάνουν μόνο οι εντελώς “κορωνόπληκτοι”. Αυτοί θα τρέξουν να κάνουν και τρεις, και τέσσερις, και πέντε, και όσες δόσεις τους πουν οι “ειδικοί” και η κυβέρνηση να κάνουν. Αλλά αυτοί είναι η μειοψηφία. Δεν είναι πολλοί. Και “πρέπει” να την κάνουν όλοι. Και για να την κάνουν θα πρέπει να υπάρχουν “εμπόδια”. “Δυσκολίες”. Και αν αυτά δεν σταθούν ικανά να τους “πείσουν” να κάνουν την επόμενη δόση, θα έρθει η υποχρεωτικότητα και για τη δόση αυτή.

Μέχρι τέλους…

Το τεράστιο ζήτημα όμως που τώρα δημουργείται, ανεξάρτητα από την εξήγηση αυτή την οποία σίγουρα δεν θα την παραδεχθεί η κυβέρνηση,  είναι ότι τινάζονται στον αέρα χιλιάδες αναστολές των ανεμβολίαστων υγειονομικών !!

Γιατί με την απόφαση να υποβάλλονται σε τεστ οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί, αυτομάτως αφαιρείται από τις αποφάσεις αναστολών η επιστημονική και μετά ταύτα νομιμοποιητική βάση και τεκμηρίωσή τους !!

Ίσως τώρα θα πήγαινα και εγώ ο ίδιος στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς πλέον δεν τίθεται θέμα εφαρμογής του άρθρου 21 του Συντάγματος ή του άρθρου 26 της Σύμβασης του Οβιέδο, αλλά ξεκάθαρα θέμα παραβίασης της αρχής της ισότητας. Οι εμβολιασμένοι, με βάση την απόφαση-παραδοχή αυτή, νοσούν και μεταδίδουν όπως και οι ανεμβολίαστοι, ώστε η αναστολή εργασίας τους λόγω του μη εμβολιασμού τους  καθίσταται προδήλως παράνομη !!

Φυσικά, η κυβέρνηση, για να αποτρέψει μία τέτοια προοπτική, καθώς ακόμη και το δικό της ΣτΕ εκεί θα τα έβρισκε σκούρα, θα αναγκαστεί να παραδεχθεί ότι η “επιχείρηση ελευθερία” είναι μία απάτη

Ας το κάνει.

Και αυτό κέρδος θα είναι…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΟΥΙΖ !

Ναι…

LIVE ΣΤΙΣ 21:00 !

Scroll to top
x