ΠΡΟΣ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ: Ευχαριστώ, Φαίδωνα ! ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ – Για την οποία άλλωστε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ και από την ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ έχω διαδηλώσει την ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΜΟΥ

Το ξέρετε. 1,5 χρόνο τώρα. Και όσοι με γνωρίζουν από παλιά. Πως ό,τι λέω ιδιωτικά, το λέω και δημόσια. Και πως σε θέματα ηθικής τάξεως είμαι απόλυτος.

Έτσι και με τα κατά καιρούς δημοσιεύματα που με εμφανίζουν να έχω πολιτικές βλέψεις, ενώ έχω κατηγορηματικά διαδηλώσει την απέχθειά μου στην πολιτική.

-Είτε επειδή αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της αποδόμησης του χαρακτήρα μου και της απόδοσης σε μένα ιδιοτελών κινήτρων για τη δράση που ανέλαβα κατά της απάτης 1,5 χρόνο πριν.
 
-Είτε επειδή κάποιοι κρίνουν τα αλλότρια εξ ιδίων και δεν μπορούν να κατανοήσουν, πώς ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει αυτό που κάνω εγώ χωρίς να έχει άλλα κίνητρα πέραν της αγάπης του για την οικογένειά του και την πατρίδα του.
 
*Και επειδή ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΕΩΔΗ μοιραζόμαστε με τον ΔΗΜΗΤΡΗ, είμαστε σήμερα το δίδυμο που όλη η Ελλάδα γνωρίζει…
 
-Είτε επειδή κάποιοι εκφράζουν απλώς ευσεβείς πόθους :
 
ΔΕΝ έχει σταματήσει τον 1,5 χρόνο το παραμύθι ότι εγώ τελικά θα ασχοληθώ με την πολιτική.

Και είτε ότι ήδη κάπου έχω εμπλακεί είτε ότι σκοπεύω να το κάνω. Και τι δεν έχω ακούσει και διαβάσει. Για τον …Κασιδιάρη, για τον …Βελόπουλο, για τον …Τράγκα, ακόμα και ότι είμαι του …συστήματος (φανταστείτε να …μην ήμουν), και βεβαίως μέσα σε αυτό το σκηνικό της παράκρουσης με έχουν χαρακτηρίσει ακροδεξιό, κομμουνιστή, ότι δουλεύω για τον …Τσίπρα (αφού …χτυπάω τον Μητσοτάκη), ότι είμαι μασόνος, και γενικά ό,τι περνούσε από το μυαλό του καθενός.

Από τη στιγμή που ο Φαίδων Βόβολης έκανε γνωστές τις προθέσεις του να κατέβει στην πολιτική, κάτι που είναι απόλυτο δικαίωμά του και δεν θα κρίνω την επιλογή του αυτή, και εγώ είχα ήδη αναλάβει την υπεράσπισή του στη ξεκάθαρη στοχοποίησή του από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, υπεράσπιση όμως η οποία πολύ γρήγορα έγινε ουσιαστικά υπεράσπιση της επιστημονικής αλήθειας, της ελευθερίας του λόγου και της αντίθετης επιστημονικής άποψης, και με την έννοια αυτή τον υπερασπίζομαι το τελευταίο διάστημα, και με την ίδια έννοια κατεβαίνουν από την Θεσσαλονίκη στις 7 Οκτωβρίου στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών ο Σάκης Καλογερίδης, ο Παναγιώτης Παπαγιαννάκης και ο Δημήτρης Γάκης, άρχισε να επικρατεί στα σχετικά δημοσιεύματα και στα βίντεο η πολιτική σύνδεσή μου με τον Φαίδωνα πλέον, και το κόμμα που έχει ιδρύσει, όσο ξεκάθαρη και να ήταν αυτονοήτως και εδώ η θέση μου, ότι η σχέση μου με τον Φαίδωνα είναι αποκλειστικά φιλική και σχέση δικηγόρου-“πελάτη” (τη λέξη “πελάτης” τη βάζω σε εισαγωγικά, καθώς ούτως ή άλλως ποτέ δεν με εξέφραζε, αφού η σχέση που αναπτύσσω στη συντριπτική πλειοψηφία των υποθέσεων που αναλαμβάνω είναι πάντα ιδιαίτερη και προσωπική, πάρα πολλές φορές και φιλική -όπως με τον Φαίδωνα- γιατί έτσι έχω μάθει, και έτσι ξέρω μόνο να ασκώ δικηγορία, η οποία για μένα από την πρώτη στιγμή ήταν λειτούργημα και όχι επάγγελμα).

Τελευταία με είχαν ενημερώσει, μεταξύ άλλων, για ένα βίντεο ενός δημοσιογράφου στο youtube, στο οποίο παρουσιαζόταν ως περίπου δεδομένο ότι εγώ “θα κατέβω με τον Βόβολη”.

Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, και για το λόγο αυτό απευθύνθηκα στον Φαίδωνα Βόβολη, πρώτα δημόσια και μετά κατ’ ιδίαν, και του ζήτησα να το διαψεύσει.

Πράγματι ο Φαίδων το έκανε. Με τρόπο σαφή και κατηγορηματικό. Και όπως πάντα ανοιχτά και ξεκάθαρα θα γράψω και θα πω τα αρνητικά, έτσι θα κάνω βεβαίως και με τα θετικά.

Τον ευχαριστώ λοιπόν, και πάλι πρώτα δημόσια και μετά θα επικοινωνήσω και μαζί του (άλλωστε έχουμε και μία προετοιμασία να κάνουμε…), για την άμεση ανταπόκριση στο δημόσιο αίτημα που του απηύθυνα. Παραθέτω το σχετικό απόσπασμα από την ζωντανή μετάδοση που έκανε (από το 3:40) και αναμένω μετά από αυτό να κοπεί μαχαίρι η σχετική ακούσια ή εκούσια παραφιλολογία. Όπως είπα στο live προχθές (είναι το κοινό live Ποντίκα-Αντωνιάδη-Κοντρόλ που έριξε η Facebook και θα ανέβει το απόγευμα στο κανάλι), την επόμενη φορά που γίνει τυχόν αναφορά καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε σχέση μου με κόμματα και πολιτικούς αρχηγούς, η απάντησή μου δεν δοθεί πλέον μόνο με δημοσίευση και βίντεο…

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=FnS5fSFzRrA

Σ΄αυτό το σημείο θέλω να πω κάτι για τον Νίκο Αντωνιάδη, ο οποίος βάλλεται και αυτός πάρα πάρα πολύ. Μιλούν και βγαίνουν κάποιοι και μιλούν για την πολιτική. Ο Νίκος δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική, δεν έχει σχέση με μας, ο Νίκος είναι φίλος μου και δικηγόρος μου. Δεν έχει σχέση και δεν έχει δηλώσει ποτέ ο άνθρωπος συμμετοχή σε κόμματα. Αυτό πρέπει να το σταματήσουν, όπως και πολλά άλλα που λένε για τον Νίκο. Προσπαθούν να βρουν κάτι σε αυτόν τον άνθρωπο ο οποίος παλεύει και βρίσκεται δίπλα σε κάθε άνθρωπο που τον έχει ανάγκη“.

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

ΕΤΟΙΜΗ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ…

Scroll to top
x