adplus-dvertising

Η ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ…

Αυτό, που όταν όλα τα Μ.Μ.Ε. το έχουν βουλώσει και κόπηκε μαχαίρι η οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά μου ή στο site, αφού προηγουμένως έσπασαν τα μούτρα τους, τα πρακτόρια στο facebook και στο διαδίκτυο συνεχίζουν κανονικά να μιλάνε για τη Δίωξη και την …”ξεχωριστή δικογραφία” που σχηματίστηκε για τον “δικηγόρο που ζητάει συνδρομή” (στην ξεφτίλα δηλαδή που έφτασαν τα Μ.Μ.Ε. όταν κατέρρευσε το σκηνικό γύρω από μένα και το site για τα εγκλήματα για τα οποία μάζεψαν όλους τους άλλους εκτός φυσικά από εμένα), και για τον εισαγγελέα που μου …”χτυπάει την πόρτα”, γιατί για να δικαιολογήσουν την θλιβερή ύπαρξή τους και την εργολαβία κάτι πρέπει να συνεχίζουν να γράφουν (πιάνοντας ακόμα και τις …”καλημέρες” του κοντρόλ !), είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό.

Προκάλεσα τα Μ.Μ.Ε. και τα πρακτόρια να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία της “ξεχωριστής δικογραφίας” που δήθεν σχηματίστηκε για μένα.

https://nikosantoniadis.tv/2021/09/30/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%89-%cf%84%ce%b1-%ce%bc-%ce%bc-%ce%b5-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83-%cf%80%ce%b5%cf%84%cf%83%ce%b1/

Κρύφτηκαν. Όλοι. Και ενώ τα Μ.Μ.Ε. απλά έβγαλαν τον σκασμό και συνέχισαν πλέον μόνο με το οργανωμένο σχέδιο αποδόμησης των νεκροτομών, αποδεικνύοντας πόσο πολύ τις τρέμει η οργάνωση, τα πρακτόρια συνέχισαν σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Τα ίδια είχαν ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών για μένα πολύ ψηλά, και έπρεπε με κάποιο τρόπο να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, καθώς μάλιστα για να δείξουν στα αφεντικά τους ότι “να, δείτε τι του κάνουμε”, έλεγαν ότι σε …αυτούς οφείλονται οι …”αποκαλύψεις” ότι …αυτοί είναι ο …”τρόμος” μου, και ότι …αυτοί  θα με …βάλουν φυλακή (…), ώστε το δίδαγμα από την ιστορία αυτή είναι ότι δεν πρέπει ούτε να τρως ούτε να πίνεις τίποτα όταν τα διαβάζεις, γιατί ο κίνδυνος πνιγμού είναι μεγάλος…

Κάποιοι παρέδωσαν το πνεύμα τους, κυρίως αυτοί με τα πραγματικά προφίλ, τα 5-6 που μπαίνουν και σχολιάζουν (και τα οποία θα υποστούν τις συνέπειες μαζί με τα ψεύτικα), και ψέλλιζαν απογοητευμένοι “κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα του” (ενώ μέχρι χθες έλεγαν ότι είχε …ήδη φτάσει και πανηγύριζαν !), οι βασικοί όμως εργολάβοι προσπαθούν να διατηρήσουν ζωντανές τις προσδοκίες των ψεκασμένων με τα ψέματά τους ελάχιστων αναγνωστών τους, και άρχισαν να γράφουν ότι “δεν έχει τελειώσει ακόμα η έρευνα της Δίωξης”, ανεβάζοντας μάλιστα και απόσπασμα από βίντεο με τον υπουργό Θεοδωρικάκο να απαντά στην ερώτηση αν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα, ότι αυτή συνεχίζεται, και από κάτω τα πρακτόρια έγραφαν “να, βλέπετε, συνεχίζεται, άρα δεν έχει γλιτώσει ο δικηγόρος”. Και ξανά μετά …”έρχεται η ώρα του”.

Την διάβασαν βέβαια την ανακοίνωση της Δίωξης (για την οποία μάλιστα γράφουν ότι αυτή …έριξε τα προφίλ στο facebook, ό,τι να ‘ναι κυριολεκτικά, δηλαδή), στην οποία πιο ξεκάθαρο δεν μπορούσε να είναι ότι η έρευνα συνεχίζεται για τις δέκα δικογραφίες που σχηματίστηκαν και για ό,τι άλλο προκύψει στο μέλλον, και ότι αυτό ήταν, τελείωσε το παραμύθι με μένα, αλλά μήπως ποτέ ενδιέφερε τα πρακτοράκια ποια είναι η αλήθεια; Για το ψέμα πληρώνονται, όχι για την αλήθεια. Αυτή είναι η δουλειά τους. Το άσπρο μαύρο, ψέμα, συκοφαντία, ύβρεις, ό,τι περνάει από το χέρι τους να πείσουν τα αφεντικά τους ότι πρέπει να τα κρατήσουν.

Α, άρχισαν να ανεβάζουν και τις δημοσιεύσεις μου, διαλαλώντας σαν τους πωλητές με την πραμάτειά τους στη λαϊκή αγορά, ότι “τα έχουν όλα σε αρχείο” (!), και “απευθύνονταν” στη Δίωξη ότι “τους τα έχουν έτοιμα να τα στείλουν” (ξεραίνεσαι δηλαδή από τα γέλια). Η οποία Δίωξη γελάει, όπως και με τις δεκάδες αναφορές που της στέλνουν για μένα τα πρακτόρια καθημερινά, γιατί όλα αυτά που έχουν “κρατήσει” τα πρακτόρια και δηλώνουν …πρόθυμα να …της τα στείλουν, είναι όλα αυτά που μεταξύ των άλλων έχω εγώ ο ίδιος καταθέσει εκεί, τρεις ορόφους πιο κάτω, στην Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος, με τη μήνυσή μου της 19ης Ιουλίου!

Εκεί είναι όλα !

Είναι δυνατόν να μην σε πιάσει μετά νευρικό γέλιο;

Και η οποία Δίωξη, στην πραγματικότητα είναι αυτή που έχει σχηματίσει δικογραφία εναντίον τους, ζητώντας από την Εισαγγελία συγκεκριμένη εντολή για να ζητήσει τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητάς τους. Και επειδή εγώ μιλάω πάντα με στοιχεία, τα στοιχεία του πρωτοκόλλου του αιτήματος της Δίωξης είναι 3023/21/2957-α΄. Άντε, πρακτόρια, τρέξτε να ρωτήσετε.

Τέλος, καταλαβαίνοντας ότι κάτι πρέπει και αυτά να γράψουν για τις νεκροτομές και να δείξουν στα αφεντικά ότι βοηθάνε και αυτά τα κακομοίρικα, έπιασαν το πληκτρολόγιο και άρχισαν να γράφουν του κόσμου τις βλακείες για τη νεκροτομή στον 20χρονο φοιτητή, στην κοινοποίηση της δημοσίευσής μου για την οποία, βέβαια, δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να βάζουν, το ένα μετά το άλλο, γελάκια.

Μία από αυτές ήταν τα σχόλια …νομικών φωστήρων, που κορόιδευαν, πιστεύοντας ότι έχουν πιάσει και αυτά τον …κακοποιημένο ταύρο από τα κέρατα, την αναφορά μου στη μήνυση του πατέρα και τη νεκροτομή που ακολούθησε μετά από αυτή. Και έγραψαν ότι πάντα γίνεται νεκροτομή σε αιφνίδιο θάνατο και ότι εγώ την παρουσίασα σαν περίπου δική μου …επιτυχία, ενώ πιο ξεκάθαρο δεν μπορούσε να γίνει ότι βεβαίως και η νεκροτομή θα γινόταν ούτως ή άλλως στο 20χρονο παλικάρι, αλλά μόνο στο πλαίσιο ποινικής διαδικασίας μετά από μήνυση του πατέρα μπορούσαμε να διορίσουμε δικό μας τεχνικό σύμβουλο, δίπλα στον ιατροδικαστή του κράτους, που εν προκειμένω ήταν η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.

Δύσκολη η ζωή των πρακτόρων.

Κυρίως όταν οι δυστυχείς έχουν αναλάβει εμένα.

Εδώ τα μεγάλα μέσα έσπασαν τα μούτρα τους.

Αυτοί απλά αλλάζουν μούτρα στα ψεύτικα προφίλ τους…

Τελευταίες Ειδήσεις

Αχ, αχ, αχ…

ΕΚΕΙ !!!

Scroll to top
x