Πάντα ήρεμα… Κύριε Πλεύρη, εκτός από υπουργός Υγείας, είστε και δικηγόρος: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΘΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΡΤΙΝΟΥΛΑ, ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ…;

Πανδημία, όχι αστεία.

Κορωνοϊός.

Δηλαδή, βουβωνική πανώλη. Μαύρος θάνατος. Ισπανική γρίπη. Λέπρα.

Δεν παίζουμε με τέτοια πράγματα.

Ή μήπως “παίζουμε”…;

Στο νοσοκομείο της Δράμας τα ύποπτα, δηλαδή οι άνθρωποι που μπορεί να είναι “λεπροί” αλλά μπορεί και να μην είναι, νοσηλεύονται μία ανάσα από την “Σπιναλόγκα”, αφού μόνο μία …κουρτίνα τους χωρίζει από τους “λεπρούς” που βρίσκονται στην ίδια κλινική.

Και ρωτάω τώρα εγώ…

Όλα αυτά τα “ύποπτα” δεν κινδυνεύουν να κολλήσουν; Όχι από απλά θετικούς στον κορωνοϊό, αλλά από πάσχοντες. Που και απλά θετικοί να ήταν, πάλι θα είχαμε θέμα. 

Νοσούν όμως οι άνθρωποι δίπλα τους. Και αυτοί περιμένουν το αποτέλεσμα του τεστ. Και περιμένοντας …κολλάνε. Ώστε και αρνητικό να είναι το αποτέλεσμα, θα συνεχίσουν τη νοσηλεία τους για όποια αιτία εισήχθησαν, και στην πορεία κάποιο από τα επόμενα τεστ θα είναι θετικό.

Και βεβαίως, αν πεθάνουν, θα δηλωθούν ως covid.

Καλά δεν τα λέω;

Και κάπου εδώ δίνω μία ωραιότατη πάσα στον …εαυτό μου για να περάσω στη συνέχεια των δημοσιεύσεων για τις νεκροτομές.

Αρχίζοντας από τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέοντα.

Γιατί δεν ξέρω αν και ο ίδιος έχει συναίσθηση τι γκάφα έκανε στο απερίγραπτο εκείνο σόου με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο οποίο μιλούσε κυρίως ο Ευαγγελάτος και ο Λέων απλά συμφωνούσε, και θα μπορούσε να είχε τίτλο (το σόου) “Δύο λόγια για το …μικρόβιο του κορωνοϊού και τις …μαγικές του ικανότητες”.

Γι αυτό είμαστε όμως εμείς εδώ. Και αν δεν το κατάλαβε, θα του το εξηγήσω εγώ.

Κρατείστε απλά από τη δημοσίευση εδώ, τα ύποπτα που είναι αρνητικά, που στην πορεία μπορεί να θετικοποιηθούν, και πώς θα δηλωθούν αν πεθάνουν.

Με δυο λόγια, σκεφτείτε την αρχική αιτία εισαγωγής και την κατάληξη.

Και κάντε υπομονή…

Υ.Γ. Κοίτα τι θυμήθηκα τώρα…

Την μήνυσή μου, εκεί που περιγράφω στο πρωτόκολλο του θανάτου, το πρώτο στοιχείο. Την έκθεση…

“Πρόκειται για την αποδεδειγμένη και με έγγραφες παραδοχές των ιδίων των μελών της οργάνωσης, θετικοποίηση των ασθενών, τόσο στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων και στους χώρους «υπόπτων κρουσμάτων», όσο και δια της μεταφοράς των ασθενών απευθείας στις κλινικές «Covid-19», χωρίς διάγνωση”.

Αυτά…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ LIVE ΑΠΟ ΤΟ … ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 22:30 !

Ούτε που να το σκεφτείτε…

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Παραμονές…

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ;

Scroll to top
x