ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ Ή ΕΣΕΙΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ;; ΤΙ ΕΓΙΝΕ;; ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ; ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΟ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΩΞΗ, ΒΑΛΑΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟ “ΠΑΙΧΝΙΔΙ” ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ;; LIVE ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΝΤΙΚΑ !!

Το ότι η οργάνωση είναι σε πανικό με μένα πιο ξεκάθαρο δεν θα μπορούσε να γίνεται μέρα με τη μέρα. Τρεις φορές έχει σπάσει τα μούτρα της μέχρι τώρα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Πρώτα η υπόθεση του Ευαγγελισμού, μετά των εκταφών που συνδέθηκε με τα ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού, και στο τέλος ήρθε το Βατερλό της έρευνας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όσο ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση αυτή, με τον ταύρο να υφίσταται σταθερή …κακοποίηση και τις …φιλοζωικές οργανώσεις να …κωφεύουν στις εκκλήσεις μου για βοήθεια, τέθηκε σε εφαρμογή και το σχέδιο αποδόμησης των νεκροτομών. Μόνοι τους έβγαλαν τα μάτια τους, ρίχνοντας τον προβολέα στις εκταφές, ώστε αναπόφευκτα πλέον αυτός έπεσε σε μένα και στις νεκροτομές που έχω πετύχει να διενεργηθούν με την παρουσία τεχνικού συμβούλου των οικογενειών, απευθείας μετά τον θάνατο των ασθενών και όχι μετά από εκταφή, στην Πάτρα, την Αθήνα, τον Πειραιά και την Θεσσαλονίκη, και στις εισαγγελικές εντολές αλλά και τα δύο βουλεύματα – κόλαφο για τους αρνητές των νεκροτομών και της αλήθειας.

Διαπιστώνοντας με τρόμο ότι από την βλακεία τους πολύ περισσότερος κόσμος πλέον μάθαινε για τις διαφορετικές αιτίες που βρίσκουμε στις νεκροτομές αντί της Covid-19, έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο αποδόμησής τους. Με τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέοντα να κάνει την αρχή στην τηλεοπτική παρωδία στο MEGA και το δελτίο του εισαγγελέα, ιατρού και ιατροδικαστή ταυτόχρονα, Νίκου Ευαγγελάτου, στην οποία παρωδία ο Λέων έπαιζε τον ρόλο του κομπάρσου και να μη διορθώνει τον Ευαγγελάτο, για να μη χαλάσει το αφήγημα του κορωνοϊού που είναι πίσω από κάθε αιτία θανάτου, όταν ο …Λάρι Κινγκ της ελληνικής δημοσιογραφίας έλεγε για το …μικρόβιο του κορωνοϊού και ότι δεν υπάρχει ούτε ένα πιστοποιητικό θανάτου που να αναγράφει ως αιτία τον κορωνοϊό.

Ήταν προφανές όμως ότι η οργάνωση δεν θα εξαντλούσε το σχέδιο στον τραγέλαφο του δελτίου του Ευαγγελάτου. Ούτε στην αήθη επίθεση του Μιχάλη Γιαννακού, προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, στα παιδιά της Άννας Ψυχογυιού, τα οποία αύριο του επιδίδουν εξώδικη καταγγελία και του ζητάνε να αποκαταστήσει την πραγματικότητα, να ανακαλέσει τις αισχρές αναφορές του στο πρόσωπό τους και να ζητήσει συγγνώμη, άλλως θα κινήσουν τις νόμιμες διαδικασίες εναντίον του.

Και έπρεπε σε κάθε περίπτωση να γίνουν χτυπήματα και σε μένα. Πάντα, βεβαίως, χωρίς να αναφέρονται ονομαστικά στο πρόσωπό μου, αλλά με τρόπο που να με φωτογραφίζουν, σαν να μιλάμε για τον πρωθυπουργό της χώρας αλλά να μην λέμε …”Μητσοτάκης”.

Και έπρεπε “επιτέλους”, μετά από 1,5 χρόνο, να εμφανιστούν και γιατροί. Όχι αναγκαία ακόμα οι διοικήσεις των κολαστηρίων, αλλά γιατροί μέσα από αυτά.

Μέχρι σήμερα έχω ενημερωθεί για δύο τέτοιες άθλιες δημόσιες τοποθετήσεις εναντίον μου. Κοινός παρανομαστής και των δύο είναι η αποδόμηση των νεκροτομών και οι συκοφαντικές αναφορές στο πρόσωπό μου.

Η πρώτη είναι η περίπτωση της παθολόγου-εντατικολόγου του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης, Χριστίνας Κυδώνα.

https://www.iatronet.gr/article/103886/hristina-kydona-etsi-leitoyrgei-h-famprika-ton-ekviasmon-sta-nosokomeia

Η δεύτερη της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Άννας Μαστοράκου.

https://www.ieidiseis.gr/ellada/111950/patra-arnites-syggeneis-nekron-mplokaran-to-nekrotomeio

Λένε απίστευτα πράγματα, ενώ και οι δύο κάνουν αισχρές αναφορές στο πρόσωπό μου. Αν νομίζουν ότι θα γλιτώσουν τις συνέπειες επειδή απλώς δεν με αναφέρουν ονομαστικά, πλανώνται πλάνην οικτράν.

Θα κάνω δύο αφιερώματα στις δύο αυτές κυρίες, ενταγμένα στην αντεπίθεσή μου για το γκρέμισμα και του τελευταίου αυτού σχεδίου της οργάνωσης.

Πρώτα όμως επιβάλλεται να γίνει live.

Και θα γίνει σήμερα. Στον λογαριασμό του Δημήτρη Ποντίκα.

Αυτό θα είναι ένα από τα τελευταία live στο facebook. Πολύ σύντομα τα live θα τα κάνω στο site. Στο ελεύθερο πεδίο.

Στο συνδρομητικό θα γίνουν τα βαριά βίντεο…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΕΤΡΑΕΙ ΩΡΕΣ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΤΙΔΗ !! 😂😂😂

ΣΚΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ

ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…

BΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ…

Scroll to top
x