ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ: ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !! ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK – ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΔΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ: ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ !!

Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί με το facebook. Σε κάθε περίπτωση όμως, ήταν ήδη εδώ και καιρό επιτακτική η ανάγκη να συνεχιστεί η ενημέρωση του κόσμου εκτός facebook. Και το site εδώ αυτό, το nikosantoniadis.tv, τον σκοπό αυτό ακριβώς εξυπηρετεί.

Δεν μιλάω για το συνδρομητικό πεδίο, το οποίο αφενός φιλοξενεί τα βίντεο που τις επόμενες μέρες, όταν πλέον θα έχουν περιληφθεί και όλες οι επιπλέον δυνατότητες πληρωμής, θα κατακλύσουν το πεδίο αυτό με συγκλονιστικές μαρτυρίες και δεν πάει ο νους σας τι έχετε να δείτε, αφετέρου στηρίζει και τον αγώνα αυτό που δίνω, έχοντας ουσιαστικά εγκαταλείψει το μεγαλύτερο μέρος της δικηγορίας που ασκώ επί 28 χρόνια και κάλυπτε τις βιοποριστικές ανάγκες της οικογένειάς μου, αφού το γνωρίζει όλη η Ελλάδα ότι ποτέ, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων μετρημένων στα δάκτυλα του ενός χεριού, δεν έχω λάβει ούτε ένα ευρώ για τη δράση αυτή, αντιθέτως έχω εξαντληθεί οικονομικά χρηματοδοτώντας τις νομικές ενέργειές μου).

Μιλάω για το ελεύθερο εδώ πεδίο του site, το οποίο πολύ γρήγορα σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις επισκεψιμότητας μεταξύ των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων, με 1,5 εκατομμύριο page views σε ελάχιστο χρόνο, και με τον μήνα Αύγουστο να έχει μεσολαβήσει στο διάστημα αυτό, με χιλιάδες νέοι επισκέπτες από 124 χώρες του πλανήτη να προστίθενται καθημερινά στους αναγνώστες του.

Επειδή όμως είναι αναγκαίο και ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, συνδεόμενο και με το site, καθώς τα μέσα αυτά παρέχουν μία αμεσότητα στην επικοινωνία των χρηστών που δεν την έχουν οι κλασικές ιστοσελίδες, είμαστε έτοιμοι με τον δημιουργό αυτού του site, τον εξαιρετικό φίλο πλέον Λάμπρο Κολιοκώτση, να σας παρουσιάσουμε το μέσο που δημιούργησε και το οποίο θα είναι απολύτως οικείο σε εσάς, αφού ουσιαστικά μόνο το όνομα του μέσου θα αλλάζει, με όλες τις εφαρμογές και τις δυνατότητες του facebook να είναι στη διάθεση των χρηστών.

Μείνετε συντονισμένοι και διαδώστε σε όλο τον κόσμο το site. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του μέσου.

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

Scroll to top
x