ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΜΑΘΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΚΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ !! ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ: ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΑΥΤΗ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !!

Αυτό μόνο στην Ελλάδα της εγκληματικής οργάνωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη συμβαίνουν. Να πληροφορείται ο πολίτης από τα Μ.Μ.Ε. την κίνηση ποινικής διαδικασίας εναντίον του από τα και ο ίδιος να μην έχει την παραμικρή ιδέα!

Φυσικά, δεν είναι ο οποιοσδήποτε πολίτης. Είναι ο Δημήτρης Γάκης. Ένας λαμπρός επιστήμονας, πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ (και με την ιδιότητα αυτή τον φωτογράφισαν τα κανάλια), ο οποίος αμφισβητεί την “πανδημία” όχι έτσι γενικόλογα και αφοριστικά, όπως κάνει σε όλα όσα πράττει η οργάνωση, αλλά τεκμηριωμένα με αδιαμφισβήτητα επιστημονικά δεδομένα και ακλόνητη επιχειρηματολογία.

Σύμφωνα με τα κανάλια, ο Δημήτρης Γάκης θα κληθεί (ο ίδιος δεν έχει λάβει καμία κλήση μέχρι πριν από λίγο που μιλήσαμε) από την ίδια διεύθυνση που εκλήθη με την ιδιότητα του υπόπτου και ο Δημήτρης Κούβελας. Την Κρατική Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Είναι η ίδια διεύθυνση όμως στην οποία κατέθεσε, όχι ως ύποπτος αλλά ως μάρτυρας κατηγορίας, ο Παναγιώτης Παπαγιαννάκης, ο οποίος υπέβαλε τα στοιχεία για την απόκρυψη των παρενεργειών των εμβολίων στις εκατοντάδες περιπτώσεις μεταφοράς ασθενών με το ΕΚΑΒ. Εκεί κατέθεσε και στέλεχος του ΕΚΑΒ, το οποίο προσκόμισε και τις σχετικές ονομαστικές λίστες. Στη συνέχεια ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου, στο πλαίσιο της οποίας καλούνται να παράσχουν εξηγήσεις, διοικητές νοσοκομείων, στελέχη του ΕΚΑΒ, οι υπεύθυνοι των ΤΕΠ των νοσοκομείων και των κλινικών στις οποίες κατέληξαν οι ασθενείς, χωρίς να συμπληρωθούν οι εκ του νόμου προβλεπόμενες και υποχρεωτικές για τα νοσοκομεία κίτρινες κάρτες, με αυταπόδεικτες τις συνέπειες για την υγεία των ασθενών αυτών, αλλά και για τον γενικό πληθυσμό, ο οποίος αποδεικνύεται ότι βρίσκεται στο σκοτάδι ως προς τον πραγματικό όγκο και το είδος των παρενεργειών των εμβολίων.

Μην ξεχνάμε και την τελευταία δημοσίευση με το συγκλονιστικό βίντεο της Μαρίζας Προβατά από το νοσοκομείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/04/%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%ce%bd/

Δύο πολύ σημαντικά ερωτήματα τίθενται πλέον από την “διαρροή” της προκαταρκτικής εξέτασης κατά του Δημήτρη Γάκη.

1ον) Πώς ενημερώθηκαν τα Μ.Μ.Ε. χωρίς να έχει ο ίδιος ο Δημήτρης Γάκης λάβει κλήση από την Κρατική Ασφάλεια;

Ο ίδιος, όπως με ενημέρωσε πριν λίγο στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, θα υποβάλει στον υπουργό Δικαιοσύνης σχετική αναφορά.

2ον) Για ποιο αδίκημα διατάχθηκε η προκαταρκτική εξέταση; Για διασπορά ψευδών ειδήσεων; Δηλαδή οι εισαγγελείς είναι αδιόρθωτοι; Πριν λίγες μέρες δεν έκανα σχετικές δημοσιεύσεις για την τροποποίηση της σχετικής διάταξης (άρθρο 191 Ποινικού Κώδικα) με την προσθήκη της δημόσιας υγείας στα αντικείμενά της; Και ότι με την κίνηση αυτή του Υπουργείου Δικαιοσύνης δικαιώθηκα απόλυτα, αφού από την πρώτη στιγμή που άρχισε να μετατρέπεται η χώρα σε ένα απέραντο πεδίο προκαταρκτικών εξετάσεων και ποινικών διώξεων για το αδίκημα αυτό σε βάρος όλων όσοι αμφισβητούν το αφήγημα, καταγγέλλω ότι όλες αυτές οι προκαταρκτικές και οι διώξεις ήταν στον αέρα, ακριβώς επειδή δεν είναι η δημόσια υγεία στα αντικείμενα της διάταξης;

Η τροποποίηση της διάταξης είναι σε διαβούλευση μέχρι τις 8 Οκτωβρίου. Μέχρι την δημοσίευση σε ΦΕΚ της τροποποίησης αυτής, πώς διατάσσεται νέα προκαταρκτική εξέταση για το αδίκημα αυτό;

Αναμένουμε, βεβαίως, να κληθεί και επίσημα ο Δημήτρης Γάκης από την Κρατική Ασφάλεια και να διαπιστώσουμε για ποια παράβαση καλείται να δώσει εξηγήσεις.

Εκτός και αν fake news είναι η είδηση των Μ.Μ.Ε.

Δεν θα είναι άλλωστε και η πρώτη φορά…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ…

ANEΛΑΒΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ…

Scroll to top
x