ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΑΚΕ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ, ΕΧΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ !! ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΟΔΟΣ !! ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ “ΑΤΤΙΚΟΝ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΖΗΛΕΨΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ !! ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ

Επιδόθηκε στον Μιχάλη Γιαννακό χθες το πρωί στα γραφεία της ΠΟΕΔΗΝ η εξώδικη καταγγελία-πρόσκληση-δήλωση των παιδιών της Άννας Ψυχογυιού, Στράτου και Θέμη, για τις βαρύτατες σε βάρος τους προσβολές από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ και την βάναυση κακοποίηση της αλήθειας στην υπόθεση της επί τέσσερις μήνες άταφης μητέρας τους, η οποία παραμένει στο νεκροτομείο του νοσοκομείου “ΑΤΤΙΚΟΝ” με αποκλειστική ευθύνη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Εδώ και εδώ το ιστορικό της πρωτοφανούς αήθους επίθεσης του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ.

Τρεις εργάσιμες μέρες προθεσμία έθεσαν τα παιδιά της Άννας Ψυχογυιού στον Μιχάλη Γιαννακό, για να ανακαλέσει τις βαρύτατες προσβολές και αποκαταστήσει την αλήθεια.

Μετά θα ακολουθήσει η νομική οδός.

 

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ LIVE ΑΠΟ ΤΟ … ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 22:30 !

Ούτε που να το σκεφτείτε…

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Παραμονές…

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ;

Scroll to top
x