ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ, ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΛΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΙΣ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΤΕΣΤ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ !!

Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη. Πολύ αξιόπιστη πηγή μου, από τις δεκάδες που έχω και μέσα στα δημόσια νοσοκομεία, από τους security μέχρι τις διοικήσεις των νοσοκομείων, με ενημέρωσε ότι μετά τον σάλο που δημιούργησα και το εξώδικο στον υπουργό Υγείας, για τα τεστ στους εμβολιασμένους υγειονομικούς και την αφαίρεση πλέον της επιστημονικής βάσης και νομιμοποίησης των αναστολών εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών, η κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας αποφάσισαν να πάρουν πίσω την υποχρέωση των εμβολιασμένων υγειονομικών να υποβάλλονται σε ένα τεστ εβδομαδιαίως και να ανακαλέσουν τις αναστολές εργασίας όλων των ανεμβολίαστων υγειονομικών, με την υποχρέωση στην υποβολή τους σε δύο διαγνωστικά τεστ εβδομαδιαίως, τα οποία θα πληρώνουν οι ίδιοι. Ας γίνει αυτό, και μετά θα μιλήσουμε για την πληρωμή των τεστ αυτών από τους ίδιους.

Υποθέτω ότι αν ισχύει η πληροφορία, η οποία παραπέμπει λίγο και στο αγγλικό “too good to be true” (για αυτό και εν προκειμένω κρατάω την επιφύλαξη, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πηγή δεν με έχει “προδώσει” ποτέ μέχρι τώρα), η ανάκληση αυτή θα συνοδεύεται και από αντίστοιχη άρση των σχετικών απαγορεύσεων για τις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, τα φαρμακεία και τα ιδιωτικά ιατρεία.

Όταν έχω νεότερα θα σας ενημερώσω.

Εύχομαι να μην είναι αυτή η πρώτη φορά που θα πέσω έξω…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

Scroll to top
x