ΝΕΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΜΗ ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ !! ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ “ΑΤΤΙΚΟΝ” ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΓΙΑΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ !! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ: Κ A I ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ !! ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!

Οι αήθεις επιθέσεις και οι βαρύτατες προσβολές που δέχονται τα παιδιά της Άννας Ψυχογυιού ξεπερνάνε πλέον κάθε όριο, είναι δε προφανές ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο το οποίο εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο αποδόμησης των νεκροτομών που έχω αποκαλύψει και βρίσκεται σε εφαρμογή το τελευταίο διάστημα.

Μετά τον Μιχάλη Γιαννακό, ο οποίος “χτύπησε” δύο φορές μέσα σε δύο μέρες (Βλέπε εδώ, εδώ και εδώ), και στον οποίο επιδόθηκε χθες εξώδικη καταγγελία από τον Στράτο και τον Θέμη Ψυχογυιό, σειρά είχε “κορυφαίο στέλεχος της διοίκησης του νοσοκομείου”, το οποίο όμως κράτησε την …ανωνυμία του (γιατί…;), αλλά και η …επώνυμη, με τον Γιάννη Πλαγιανάκο, τραυματιοφορέα και εκπρόσωπο των εργαζομένων του νοσοκομείου, να παίρνει την σκυτάλη στη λάσπη και τα ψεύδη.

Το “ρεπορτάζ” του ethnos.gr, του δημοσιογράφου Κώστα Ασημακόπουλου, ο οποίος ελπίζω να αποκαταστήσει πλέον την αλήθεια, έχει τίτλο:

Υγειονομική βόμβα στο Αττικό νοσοκομείο: Σορός γυναίκας είναι στο νεκροτομείο 4 μήνες γιατί αρνούνται να την παραλάβουν

Το δημοσίευμα βρίθει βαρύτατων προσβολών σε βάρος των παιδιών της Άννας Ψυχογυιού, ενώ για μία ακόμη φορά κακοποιείται βάναυσα η αλήθεια.
Ο δημοσιογράφος επικαλείται πληροφόρηση από κορυφαίο στέλεχος της διοίκησης, και μπράβο του (…), το οποίο κράτησε την ανωνυμία του, καθόλου μπράβο του (…), αλλά παρά την …κορυφαία αυτή πληροφόρηση, η αλήθεια κακοποιείται:
Το περίεργο είναι πως οι συγγενείς παρέλαβαν τον άνδρα για την ταφή του“, διαβάζουμε στο δημοσίευμα. Σοβαρά τώρα; Αυτά σας είπε, κ. Ασημακόπουλε, το κορυφαίο στέλεχος της διοίκησης; Ότι τα παιδιά της Άννας Ψυχογυιού παρέλαβαν τη σορό του πατέρα τους αλλά όχι της μητέρας τους, και αυτό είναι περίεργο;
Δεν σας είπε το κορυφαίο στέλεχος ότι τη σορό του πατέρα τους την πήραν οι υπάλληλοι του γραφείου τελετών για να την μεταφέρουν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών όπου διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή;
Δεν σας είπε ότι το περίεργο είναι αλλού;
Το ότι δηλαδή στην περίπτωση του πατέρα τους δόθηκε η εισαγγελική εντολή για την νεκροτομή, αλλά στην περίπτωση της μητέρας τους όχι, ώστε η Εισαγγελία ήταν και παραμένει η αποκλειστικά υπεύθυνη για την κατάσταση αυτή;
Η πραγματικότητα παραποιείται και στην περιγραφή του “σοβαρού επεισοδίου” στις “αρχές Σεπτέμβρη”.
Διαβάζουμε στο “ρεπορτάζ’:
Μάλιστα στις αρχές Σεπτέμβρη στο αίθριο του νοσοκομείου έγινε σοβαρό επεισόδιο όταν οι συγγενείς της γυναίκας διαπληκτίστηκαν με υπαλλήλους του νοσοκομείου σχετικά με τα αίτια θανάτου. “Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με τους διάφορους αρνητές. Με τις πράξεις τους προσβάλουν τη μνήμη νεκρού αλλά αυτό είναι ένα προσωπικό θέμα που αφορά τους ίδιους, αλλά και παρακωλύουν την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου. Το νοσοκομείο Αττικόν έχει κινήσει νομικές διαδικασίες για να απεμπλακεί από την υπόθεση και έχει ζητήσει την παρέμβαση Εισαγγελέα και περιμένουμε τις ενέργειες του”, συμπληρώνει η πηγή του νοσοκομείου“.
Γι αυτό το …κορυφαίο στέλεχος της διοίκησης κράτησε την ανωνυμία του;
Επειδή σας είπε αισχρά ψέματα, κ. Ασημακόπουλε;
Αν είχατε ρωτήσει τα παιδιά της Άννας Ψυχογυιού (και μη μου πείτε ότι οι ανώνυμες και οι επώνυμες πηγές σας δεν σας είπαν ποια είναι, όταν μάλιστα η περίπτωση της Άννας Ψυχογυιού έχει λάβει ευρύτατη δημοσιότητα, τόσο από το δικό μου site όσο και από του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου), θα σας έλεγαν τι πραγματικά συνέβη την ημέρα εκείνη.
Ότι δηλαδή, στο “Αττικόν” είχαν πάει τη μέρα εκείνη ο Στράτος Ψυχογυιός με τη σύζυγό του Βίκυ, μαζί με την Ειρήνη Βραχάλη.
Η Ειρήνη η οποία είχε πάει για τον πατέρα της. Για τον οποίο πατέρα της τελικά δόθηκε μετά από …80 μέρες η εισαγγελική εντολή για νεκροψία-νεκροτομή, η οποία απέδειξε και τον λόγο για τον οποίο η Εισαγγελία πεισματικά (και παρανόμως) αρνείτο να δώσει την εντολή. Βλέπετε, και η Ειρήνη με την μητέρα της Αθηνά, είχαν “τολμήσει”, οι …αρνητές και αυτοί του κορωνοϊού (κατά τον απίστευτο Γιαννακό), να αμφισβητήσουν το πιστοποιητικό θανάτου του νοσοκομείου. Φώναζαν από την πρώτη στιγμή οι δυστυχείς στους γιατρούς στο νοσοκομείο να προσέξουν το έντερο, γιατί τα εκκολπώματα ήταν η αιτία εισαγωγής, όπως πολλές φορές τελευταία χρόνια, και αυτοί τους έλεγαν με έντονο ύφος ότι το έχουν δει το έντερο, ότι ήταν μία χαρά, και ότι αν πεθάνει θα πεθάνει από τον τρομερό κορωνοϊό (στον οποίο απεδείχθη ότι βρέθηκε “θετικός” μετά θάνατον και όχι κατά την εισαγωγή, όπως ψευδώς βεβαίωναν οι γιατροί). Και τελικά πέθανε, οι γιατροί έγραψαν “Covid-19”, για να αποδειχθεί στη νεκροτομή ότι αιτία θανάτου ήταν η ισχαιμική νέκρωση εντερικού σωλήνα.
Αυτά είναι που με τρόμο συνειδητοποίησε η οργάνωση ότι άρχισαν να γίνονται γνωστά σε όλη τη χώρα, όταν τα Μ.Μ.Ε. στην προσπάθειά τους να χτυπήσουν εμένα, μίλησαν τα ανόητα για τις εκταφές, αναπόφευκτα ο προβολέας έπεσε ολόκληρος σε μένα (μέχρι και τη μήνυσή μου δημοσίευσε η Real News), και νομοτελειακά στράφηκε και στις νεκροτομές που έχω πετύχει εδώ και πολλούς μήνες να διενεργηθούν σε όλη τη χώρα με την παρουσία τεχνικών συμβούλων μετά από μηνύσεις συγγενών νεκρών, ώστε πάση θυσία έπρεπε να “δικαιολογηθούν” οι διαφορετικές αιτίες που βρέθηκαν στις νεκροτομές αντί της “Covid-19”. Και στο σχέδιο αποδόμησης των αιτιών αυτών, το οποίο σχέδιο όπως είπαμε είναι σε πλήρη εξέλιξη (και σε αυτό εντάσσονται και οι τελευταίες επιθέσεις εναντίον των παιδιών της Άννας Ψυχογυιού), άρχισαν ένας-ένας να θυσιάζουν την ιατρική επιστήμη, την ιατροδικαστική επιστήμη, αλλά και την λογική, πρώτα ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, και μετά η παθολόγος-εντατικολόγος του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης Χριστίνα Κυδώνα με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου. Και μεταξύ των άλλων διαβάσαμε τα απίστευτα για τις οικογένειες που έχουν καταστραφεί από τον κορωνοϊό που προκαλεί ακόμη και …εντερικές νεκρώσεις !!
Για τις τελευταίες αυτές δύο κυρίες θα έχουμε συνέχεια, βεβαίως, όπως έχω προαναγγείλει, αφού με έπιασαν στο στόμα τους. Καθώς το σχέδιο είναι η αποδόμηση των αιτιών που βρίσκουμε στις νεκροτομές, αλλά φυσικά ταυτόχρονα και η δική μου, μετά την παταγώδη αποτυχία του συστήματος να “ξεμπερδέψει” μαζί μου στις υποθέσεις του Ευαγγελισμού, των εκταφών (τις οποίες συνέδεσαν με το κύκλωμα έκδοσης ψευδών πιστοποιητικών εμβολιασμού) και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (στην οποία συνδέθηκα εγώ και το site με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν για τις 4 ιστοσελίδες και τους 6 λογαριασμούς στο facebook).
Την ημέρα λοιπόν εκείνη, Στράτος και Βίκυ Ψυχογυιού, και η Ειρήνη Βραχάλη, περίμεναν στο σαλονάκι, ήσυχα και ωραία, και ανέμεναν να τους ειδοποιήσουν, όπως είχαν πει, να δουν τους νεκρούς τους. Αντ’ αυτού εμφανίστηκε ολόκληρη διμοιρία της ΔΙΑΣ (!!!), η οποία είχε κληθεί από το νοσοκομείο, με την άθλια συκοφαντία ότι οι τρεις είχαν δήθεν “μπουκάρει” στο νεκροτομείο !!!
Φυσικά, ο επικεφαλής της διμοιρίας διαπίστωσε τι πραγματικά συνέβη και την σκευωρία του νοσοκομείου σε βάρος των τριών, αλλά όταν του ζήτησα στο τηλέφωνο να προχωρήσει στην αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος των υπευθύνων του “Αττικόν”, αφού οι παθόντες υπέβαλαν προφορικά μήνυση, έδωσε το τηλέφωνο πίσω στην Βίκυ Ψυχογυιού και εξαφανίστηκε !!
Οπότε, κ. Ασημακόπουλε, και πάλι από κάτω είναι το νοσοκομείο, αφού ο Στράτος, η Βίκυ και η Ειρήνη, έχουν κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες για την αναζήτηση των ποινικών και πειθαρχικών ευθυνών, τόσο των υπευθύνων του νοσοκομείου όσο και του επiκεφαλής της διμοιρίας, ο οποίος κατά παράβαση καθήκοντος αρνήθηκε να δεχθεί την προφορική μήνυση και να προβεί στη σύλληψη των υπευθύνων του “Αττικόν”.

Και μετά, σειρά είχε στο “ρεπορτάζ” ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, ο τραυματιοφορέας και συνδικαλιστής Γιάννης Πλαγιανάκος.

Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα. Δεν φτάνουν οι σοροί που έχουμε στα αζήτητα έχουμε και τις αρνήσεις των συγγενών να μας δημιουργούν πρόβλημα. Είμαστε σε συνεννόηση με τη διοίκηση και έχουμε πάρει υποσχέσεις πως έχει ζητηθεί η συνδρομή εισαγγελέα. Ανοίγουμε τις πόρτες των ψυγείων και δε μπορούμε να σταθούμε από τη μυρωδιά. Επιπλέον είναι εστία μόλυνσης. Κινδυνεύουμε όλοι. Και δεν είμαστε μόνον εμείς οι τραυματιοφορείς ή οι υπάλληλοι που βρίσκονται στα νεκροτομεία αλλά και οι άνθρωποι που εργάζονται στα γραφεία τελετών. Θα κολλήσουμε και θα μεταφέρουμε καμιά ασθένεια και μετά θα είναι αργά για όλους. Πρέπει να παρέμβει άμεσα Εισαγγελέας. Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν σήμερα που που μιλάμε γίνει μια ζημιά; Δεν αναφέρομαι βέβαια στο ηθικό του πράγματος και για το πως είναι δυνατόν να αφήνουν άταφο τον άνθρωπο τους. Αυτό όμως είναι προσωπικό του καθενός. Όλα τα υπόλοιπα πρέπει να λυθούν άμεσα“.

“Ανήθικα” λοιπόν τα παιδιά της Άννας Ψυχογυιού, κατά τον συνδικαλιστή.

ΟΚ.

Κι άλλο εξώδικο. Αύριο το πρωί. Αυτή τη φορά στον συνδικαλιστή Πλαγιανάκο.

Και ένα στη διοίκηση.

Να απαντήσει αν υιοθετεί τους ισχυρισμούς, τα ψεύδη, τους χαρακτηρισμούς και τις βαρύτατες προσβολές του Μιχάλη Γιαννακού και, κυρίως, του εργαζόμενου στο νοσοκομείο Γιάννη Παγιανάκου, να λάβει θέση στα όσα αναφέρονται στο “ρεπορτάζ” του κ. Ασημακόπουλου στο ethnos.gr, στο οποίο γίνεται επίκληση μαρτυρίας κορυφαίου στελέχους της διοίκησης, και να απαντήσει ποια ακριβώς “συνδρομή εισαγγελέα” έχει ζητηθεί.

Και δεν τελειώνουμε εδώ. Μάλλον, μόλις αρχίσαμε με την υπόθεση της Άννας Ψυχογυιού.

Και όπως πάντα γίνεται όταν η αλήθεια βάλλεται από το ψέμα, και αυτό το σχέδιο θα γυρίσει μπούμερανγκ για την εγκληματική οργάνωση.

Υ.Γ. Ξέρετε, κ. Ασημακόπουλε, η Άννα Ψυχογυιού είναι αυτή που είχε “πολύ κόβιντ, πολύ κόβιντ” κατά τοn Ηρακλή Τσαγκάρη, αλλά όταν πέθανε διαπιστώθηκε ότι ο “πολύς κόβιντ” είχε εξαφανιστεί προ …20ημέρου.

Αλλά τι λέω.

Ξεχάστηκα.

Άπαξ και μπει μέσα σου ο κορωνοϊός, και να φύγει, έχει αφήσει πίσω του συντρίμμια…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Όταν θα έρθει η ώρα…

Scroll to top
x