ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ – ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΤΟN ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ – ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ “Νίκος Αντωνιάδης” ΣΤΟ FACEBOOK – POST -4 / 28 MAΡTIOY 2020 – 6:02 μ.μ. / “ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ”…

Το 4ο post στο χρονικό του τρόμου.

Εδώ τα πρώτα 3.

************

ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ…

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται η κυβέρνηση για τα 1600 ευρώ στους κλινικάρχες ανά κλίνη, κατηγόρησε τους επικριτές ότι μπερδεύουν τα μήλα με τα πορτοκάλια…

Είπε, αναφερόμενος στην αντιπολίτευση, στην πραγματικότητα όμως απευθύνθηκε σε όλους όσοι ταυτίστηκαν με την κριτική της (πού φτάσαμε…):

«Η αξιωματική αντιπολίτευση, εξακολουθεί να μπλέκει μήλα με πορτοκάλια. Η αποζημίωση των 800 ευρώ αφορούσε μόνο τα έξοδα της ΜΕΘ και όχι την αποζημίωση του προσωπικού που απασχολείται σε αυτές τις ΜΕΘ. Πρέπει όλοι να γνωρίζουν, ότι για κάθε κλίνη ΜΕΘ πέραν του απαραίτητου εξοπλισμού απαιτούνται ένας γιατρός και πέντε εξειδικευμένοι νοσηλευτές, όπως έχει γνωμοδοτήσει και η Ολομέλεια του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) … Οι άνθρωποι αυτοί δεν πρέπει να αποζημιωθούν;»

Δηλαδή τα μήλα είναι η κλίνη και τα πορτοκάλια ο γιατρός και οι νοσηλευτές.

Δηλαδή αυτά δεν πάνε πακέτο για τον κλινικάρχη, καθώς σε μία ιδιωτική κλινική, τώρα μαθαίνουμε (οι άσχετοι εμείς), άλλος πληρώνει την κλίνη και άλλος τους γιατρούς και τους νοσηλευτές…!

Δηλαδή, όταν διαβάζουμε ότι ένα αυτοκίνητο κοστίζει π.χ. 20.000 € και πάμε να πληρώσουμε και εκεί η αντιπροσωπεία μας ζητάει 40.000 €, λογικά θα μας πούνε, όταν διαμαρτυρηθούμε, “το αυτοκίνητο αυτό δεν χρειάζεται μηχανή, δεν χρειάζεται ρόδες, δεν χρειάζεται φρένα και τιμόνι…;” !!!

Τι καλά που περνάμε! Τι διασκέδαση είναι αυτή…!!

Είχε κι άλλο όμως! Αμ τι; Μόνο με τα φρούτα θα μας άφηνε; Σειρά είχε το μάθημα για το τι σημαίνει επίταξη (που υποτίθεται έχουμε με τις κλίνες των ιδιωτικών κλινικών):

“Όλοι συμφωνούμε ότι όταν γίνεται κάποια επίταξη ο ιδιώτης αποζημιώνεται από το Κράτος για τη γη, τον εξοπλισμό ή τις εν γένει υπηρεσίες που προσφέρει για τους λόγους του δημοσίου συμφέροντος που επιβάλλουν την επίταξη αυτή.
Επομένως, για τις κλίνες αυτές, η τιμή αποζημίωσης των ΜΕΘ εξισώθηκε με την τιμή που κοστολογεί ο ΕΟΠΥΥ τους Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς όταν παρέχονται ανάλογες υπηρεσίες σε πολίτες κρατών-μελών της Ε.Ε. “!

Λογικό! Όταν επιτάσσεται ένα οικόπεδο, η τιμή αποζημίωσης εξισώνεται με την εμπορική αξία του”. Έτσι δεν γίνεται;

Τι καλά…!

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

Scroll to top
x