Η ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ – ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΜΠΟΣΙΟΥ (ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΡΑΧΝΗ) – Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 14ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ “ΕΛΕΕΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΔΙΠΟΔΑ”, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ “ΔΗΜΟΣΙΑ” Η “ΑΠΟΤΑΞΗ” ΚΑΙ “ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΜΕ ΣΟΥΓΙΑΔΑΚΙ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ” ΤΟΥ “ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ” ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ !!! ΠΑΝΤΩΣ, ΓΙΑΤΡΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ “ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ” ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ…

Δεν έχει όρια ο κανιβαλισμός προσωπικοτήτων. Ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις.

Στην προηγούμενη δημοσίευση έκανα γνωστή την ασύλληπτης αισχρότητας αναφορά του διευθυντή Ε.Σ.Υ. της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Σερρών, Δαμιανού Υφαντίδη, στους γονείς του 14χρονου κοριτσιού από τη Δράμα.

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/09/%ce%bf-%ce%b5%cf%83%cf%87%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89/

Τους οποίους χαρακτήρισε “ελεεινά ανθρωπόμορφα δίποδα” (!!!), παρά το γεγονός ότι με το δελτίο τύπου που εξέδωσα στις 6 Οκτωβρίου, αποκατέστησα την αλήθεια.

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/06/%ce%b4%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%b9%ce%bf-%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b7-%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%cf%84/

Ο καλός μας διευθυντής, όμως, δεν περιορίστηκε στους γονείς του 14χρονου κοριτσιού. Έπιασε στο στόμα του και τον Τηλέμαχο, τον βραβευμένο αστυνομικό που τιμάει τη στολή του καθημερινά“. 

Και δεν το λέω εγώ. Το διαβάζω στην ιστοσελίδα “POLICENEWS”, στο δημοσίευμα για τις τιμητικές διακρίσεις του 2021, της 19ης Ιουλίου 2021, την ίδια μέρα που εγώ κατέθετα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, την μήνυση για τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Διαβάστε το και εσείς:

https://www.policenews.eu/85486/timitikes-vraveuseis-policenews/

Αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν, ο οποίος τώρα ετέθη σε διαθεσιμότητα γιατί και αυτός τόλμησε να αμφισβητήσει όλα αυτά που συμβαίνουν στην πολύπαθη πατρίδα μας, τον περιέλαβε στις δημοσιεύσεις του στο facebook ο Δαμιανός Υφαντίδης, και έγραψε τα εξής:

“Ξεφτιλίζει τον εαυτό του”, λοιπόν, ο Τηλέμαχος, και “δεν έχει δικαίωμα να ξεφτιλίζει και το Σώμα” !!

“Ξεφτιλίζει” το Σώμα, κατά τον γιατρό, ο άνθρωπος που βραβεύτηκε για τις ηρωικές πράξεις του, και πρέπει να γίνει “δημόσια η απόταξή του” !!!

Να στήσουν και ικρίωμα, γιατρέ ! Να τον κάψουμε και στην πυρά, όπως τις μάγισσες στον Μεσαίωνα;

Τι λέτε;

Και τα γαλόνια του. Ναι.

Να “ξηλώνονται με σουγιαδάκι από τη στολή του” !!!

Έτσι.

Αλλά, τι σουγιαδάκι; Με κατάνα να τις ξηλώσουν ! Να του πάρουν και το κεφάλι, τέτοιος “ξεφτιλισμένος” που είναι !

Αναρωτιέμαι. Όλοι αυτοί ήταν πάντα έτσι ή τους έκανε η “πανδημία”;

Μήπως τα κάνει και αυτά ο κόβιντ….;

Πάντως, γιατρέ, δεν ξέρω τι λες εσύ.

Αλλά εγώ πρέπει να σου πω ότι είμαι περήφανος.

Περήφανος που έχω φίλο μου ένα τέτοιο “ξεφτιλισμένο” αστυνομικό…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ

H KATAΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ…

Scroll to top
x