ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΛΑΚΙΑ & ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΣΤΟ TWITTER !! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ !! ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο …ΤΑΥΡΟΣ !!

Πριν προλάβω καλά καλά να κάνω τον λογαριασμό στο twitter, τα πρακτοράκια έπιασαν δουλειά. Γιατί, φυσικά, η δουλειά τους είναι να τρολάρουν, να βρίζουν, να συκοφαντούν και να χυδαιολογούν, αλλά το βασικότερο είναι να μην υπάρχω.

Στο ελεγχόμενο από την οργάνωση facebook, τα πράγματα είναι απλά. Με το twitter όμως τα έχουν βρει σκούρα.

https://twitter.com/kpf9drZSMg3f9SB

Αυτό που βλέπετε είναι ένα από τα πολλά emails που μας έχει στείλει το twitter. Για τις αναφορές που κατά ριπάς καταφθάνουν στην Γερμανία.

Και τι μου γράφουν;

Ότι έλαβαν μία ακόμη αναφορά για τον λογαριασμό μου, ότι ερεύνησαν το περιεχόμενό της, και δεν βρήκαν τίποτα που να παραβιάζει τους κανόνες του twitter ή του γερμανικού δικαίου !!

Βλέπετε, συνηθισμένα τα πρακτοράκια να υποβάλλουν αναφορές στο facebook και να πέφτουν τα προφίλ, νόμιζαν ότι το ίδιο εύκολο θα είναι και με το twitter. 

Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να κάνουν τον …ταύρο πλέον έξαλλο πλέον !!

Και το μόνο που τους έχει μείνει για να δικαιολογούν τα χρήματα που παίρνουν, είναι να τρολάρουν πυρετωδώς, ξοδεύοντας ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή τους, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση στο site, οι ηλίθιοι !

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο λογαριασμοί μου στο twitter. Aυτός που άνοιξα εγώ, και αυτός που μου άνοιξε ο Λάμπρος Κολιοκότσης και ο οποίος θα είναι ο επαγγελματικός. Μόλις ολοκληρωθούν αυτά που ετοιμάζει ο Λάμπρος, θα κλείσω τον αρχικό και θα μείνει μόνο ο επαγγελματικός. Το ίδιο κάνει και με το linkedin.

Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί το πράγμα με το twitter, αλλά προς το παρόν είναι ωραία η αίσθηση να παρακολουθείς τα πρακτοράκια να σπάνε τα μουτράκια τους και να εξοργίζουν τον ταύρο !

Ούτως ή άλλως ετοιμάζουμε το “facebook” που δημιούργησε ο Λάμπρος και θα κατευθύνουμε όλο τον κόσμο σε αυτό. Δεν το ανακοινώνουμε τελικά ακόμα, γιατί καθώς θα αποκτήσει γρήγορα πολύ μεγάλη απήχηση, ετοιμάζουμε το νομικό πλαίσιο που θα θωρακίσει το μέσο για να φτάσει εκεί που το θέλουμε.

Στην κορυφή.

Σκεφτείτε μόνο ότι θα έχουμε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με ακριβώς ίδια με το facebook πλατφόρμα και τις ίδιες ακριβώς δυνατότητες, αλλά όπου τον απόλυτο έλεγχο θα τον έχουμε εμείς.

Ωραία δεν θα είναι…;

Τελευταίες Ειδήσεις

Μία φανταστική ιστορία…

Όταν θα έρθει η ώρα…

Scroll to top
x