ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ;

Σύμφωνα με την διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία αφαίρεσε τη συνοδεία του αστυνομικού που ο ίδιος είχε αποφασίσει και την πήρε πίσω χωρίς καμία αιτιολογία, το σπίτι μου παρακολουθείται επί 24ωρου βάσεως από οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας. Γελάνε όμως και οι πέτρες στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Στεφάνου με τη διαταγή αυτή.

Και εμείς εδώ. Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια από τα φώτα των περιπολικών…

Δεν μας έχουν αφήσει παραπονεμένους όμως, γενικώς.

Περίεργοι τύποι και τύπισσες, με καλυμμένα πρόσωπα, με “παραμορφωμένα” κεφάλια ή περούκες, χτυπάνε το κουδούνι γιατί “κάτι θέλουν να δώσουν στον κ. Αντωνιάδη”, αλλά όταν τους ζητάμε να το αφήσουν στην είσοδο αυτό το “κάτι” και να φύγουν, αυτοί επιμένουν ότι θέλουν να του το δώσουν “προσωπικά”, και όταν αυτό δεν γίνεται βεβαίως, εξαφανίζονται ,

μαύρα τζιπάκια σταθμεύουν απέναντι από την πόρτα του γκαράζ ή κάτω στην Πιπεροπούλου, και όταν βγαίνουμε να τα φωτογραφίσουμε ή όταν βρισκόμαστε στο δικό μας αυτοκίνητο και στρέφουμε τα μεγάλα φώτα πάνω τους, και αυτά επίσης εξαφανίζονται σπινιάροντας, και όλα αυτά το τελευταίο διάστημα, από την ώρα που άρχισε η οργανωμένη επίθεση εναντίον μου από τα Μ.Μ.Ε., να έχουν αυξηθεί και να γίνονται σταδιακά καθημερινό φαινόμενο.

Η Μαριάννα είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν τη φωτογραφία που πρόλαβε και τράβηξε από δύο από τους παραπάνω τύπους που ζητούσαν να με δουν “προσωπικά” για να μου δώσουν “κάτι”. Μία τύπισσα που φρόντιζε να μη δείχνει ποτέ το πρόσωπό της και ένας άλλος με “παραμορφωμένο” κεφάλι και γυαλιά ηλίου. Και οι δύο, όπως και οι άλλοι που έχουν χτυπήσει το κουδούνι, επέμεναν πιεστικά να με δουν, χωρίς να λένε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλουν να μου πουν ή να μου δώσουν. Και όπως είπα, κανένας δεν άφησε αυτό που ήθελε να μου “δώσει” στην είσοδο ή στο γραμματοκιβώτιο.

Δεν ξέρω πού το πάνε και ως πού έχουν σκοπό να φτάσουν.

Εγώ τα μέτρα μου πάντως, πλέον τα έχω λάβει…

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Scroll to top
x