ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ !! ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΕ “Δικηγορική Ομάδα για Επαγγελματικά Θέματα Καθημερινότητας” ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΜΟΙΒΗ” ΜΟΥ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΟΙΒΗ !! ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΛΑΣΠΗ !!

Πιστεύατε ότι ο πόλεμος που δέχομαι είναι μόνο από τα Μ.Μ.Ε., πράκτορες του διαδικτύου, ιατρούς, ιατροδικαστές, προέδρους ιατρικών συλλόγων και σωματείων;

Είναι και οι δικηγόροι.

Είναι που ρωτάτε “πού είναι οι άλλοι δικηγόροι;”…

Κάποιους τους μάθατε και είδατε …πού είναι. Και είδατε και ποια ήταν και η δική μου απάντηση στη λάσπη που δέχθηκα από αυτούς.

Τώρα με ενημέρωσαν για μία άλλη δικηγόρο. Ξέρω ποια είναι και πού είναι το γραφείο της στην Αθήνα. Οπότε θα λάβει για αρχή ένα εξώδικο. Από το πώς θα αντιδράσει σε αυτό, θα εξαρτηθούν οι επόμενες κινήσεις μου.

Δείτε την αθλιότητα που έκανε. Σε μία δικηγορική ομάδα στο facebook ανέβασε το μήνυμα που μου είχε στείλει στις 21 Μαΐου 2021, στις 2:20 μ.μ., η μητέρα του Φίλιππου Καλλιγέρη. Του 30χρονου εκείνου ΑμΕΑ που πέθανε στο σπίτι του και ο παθολόγος που τον είδε έγραψε ως αιτία θανάτου “λοίμωξη Covid-19”. Ακολουθώντας τις οδηγίες μου, η μητέρα του Φίλιππου κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης, με αίτημα για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Το αίτημα έγινε δεκτό, και η νεκροψία-νεκροτομή εξαφάνισε για μία ακόμη φορά τη λοίμωξη Covid-19 και ο Φίλιππος κηδεύτηκε κανονικά.

Τότε, η μητέρα του μου έστειλε αυτό το μήνυμα:

Η γυναίκα, από αξιοπρέπεια, μου ζητάει να της πω και για την “αμοιβή” μου.

Δημοσίευσα το μήνυμά της και την απάντησή μου.

Πριν δείτε την απάντηση, θα δείτε τι έκανε η δικηγόρος.

Είχε το μήνυμα αυτό της μητέρας του Φίλιππου από μία ανάρτησή μου σε ένα λογαριασμό που έχει κλείσει (για να δείτε πόσο οργανωμένο είναι το σύστημα απέναντί μου), και είχε βεβαίως και την απάντησή μου που επίσης είχα δημοσιεύσει.

Αλλά την απάντηση την απέκρυψε.

Και ανέβασε αυτό:

Βλέπετε τι κάνει.

Ανεβάζει στην ομάδα αυτή μόνο το μήνυμα της μητέρας του Φίλιππου, χωρίς φυσικά την απάντησή μου, κυκλώνοντας με κόκκινο χρώμα τις δύο λέξεις “αμοιβή σας”.

Ο σκοπός ξεκάθαρος. Να δείξει ότι βγάζω χρήματα από όλο αυτό, κυρίως δε επειδή εδώ πρόκειται για νεκροψία. Γιατί οι νεκροψίες ως γνωστόν είναι τώρα ο πυρήνας των επιθέσεων της οργάνωσης εναντίον μου, στην προσπάθειά της να “δικαιολογήσει” και να αποδομήσει τις διαφορετικές από τη λοίμωξη “Covid-19” αιτίες που έχουμε βρει στις νεκροψίες-νεκροτομές που έχω πετύχει να διενεργηθούν με την παρουσία τεχνικού συμβούλιο των οικογενειών των ανθρώπων που πέθαναν στα δημόσια νοσοκομεία.

Τι “παρέλειψε” η “καλή” συνάδελφός μου να ανεβάσει μαζί με το μήνυμα της μητέρας του Φίλιππου;

Αυτό:

Καταλάβατε τώρα όλοι “πού είναι” οι άλλοι δικηγόροι;

Όταν εμφανίζονται, αυτά κάνουν…

Ώστε με την συνάδελφο αυτή θα έχουμε συνέχεια.

Γιατί θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Πολλές εξηγήσεις…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΟΥΙΖ !

Ναι…

LIVE ΣΤΙΣ 21:00 !

Scroll to top
x