ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ 7ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Εδώ θα παρακολουθήσετε το live που έκανα στις 7 Οκτωβρίου στον λογαριασμό του Δημήτρη, με ταυτόχρονη μετάδοση στους λογαριασμούς του κοντρόλ και του Φαίδωνα.

Τότε έγραφα για τις τρομακτικές αποκαλύψεις για τον μεσαίωνα του πειθαρχικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Περιέγραψα τα όσα έλαβαν χώρα στη συνεδρίαση της 7ης Οκτωβρίου και αναφέρθηκα στην είδηση που “έπαιζαν” τα κανάλια το ίδιο κιόλας απόγευμα για την 6μηνη ποινή στον Φαίδωνα Βόβολη, ενώ ο ίδιος φυσικά δεν είχε καμία επίσημη ενημέρωση από τον Ι.Σ.Α.

Όλα όσα είπα στο live αυτό, βγήκαν αληθινά.

Σήμερα πήραμε την εισήγηση.

Αυτή ήταν η πρώτη δημοσίευσή μου γι αυτήν, λίγη ώρα πριν:

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/12/%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b1%ce%b9%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%83-6-%ce%bc%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%86%ce%b1%ce%b9%ce%b4%cf%89%ce%bd%ce%b1-%ce%b2%ce%bf%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b7/

Δείτε το live αυτό, γιατί έρχονται συνταρακτικές δημοσιεύσεις, ενώ το βράδυ θα κάνω νέο live στους ίδιους λογαριασμούς. Σε λίγη ώρα θα ανακοινώσω την ώρα.

Το βίντεο από το facebook θα το ανεβάσω, μετά την ολοκλήρωσή του, εδώ.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Μία φανταστική ιστορία…

Όταν θα έρθει η ώρα…

Scroll to top
x
Hide picture