ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΠΕΤΣΑ ;; ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΑΝ !! ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ ΖΗΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ – ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ 120 ΨΗΦΟΙ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΟ 2020 ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ Ε.Π.Ε.”: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΛΕΦΤΑ !! “ΔΩΡΕΑΝ” ΕΛΕΓΕ Η Π.Ν.Π. !! ΕΝΤΑΞΕΙ ;; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΚΟΥΕΙ ;;

Δείτε πώς έρχονται τα πράγματα.  Θα αρχίσουν να σκάνε μαζεμένα όλα αυτά που έχω κάνει, όπως ακριβώς σας τα έλεγα από πέρσι κάθε φορά που κατέθετα και από μία μήνυση ή επέδιδα και από ένα εξώδικο ή υπέβαλλα και από μία αναφορά…

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει εξεταστική επιτροπή για τη λίστα Πέτσα. Η πρόταση θα περάσει, αφού με αυτήν θα συνταχθούν και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης και πλέον, με την τροποποίηση του Συντάγματος το 2019, απαιτούνται μόνο 120 ψήφοι.

Μου είναι παντελώς αδιάφορα τα κίνητρα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και των υπολοίπων κομμάτων. Είναι τα ίδια που συμφώνησαν, είτε με ΝΑΙ είτε με ΠΑΡΩΝ, στον υποχρεωτικό εμβολιασμό ήδη από τον Απρίλιο του 2020. Και είναι συνένοχοι στη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι έστω με καθυστέρηση …17 μηνών, η αντιπολίτευση θα ζητήσει να διερευνηθούν “τυχόν ευθύνες” στην υπόθεση της λίστας Πέτσα.

Αλλά επειδή υποψιάζομαι πού θα το πάνε, στο να διερευνηθεί δηλαδή απλά και μόνο το πού πήγαν τα λεφτά αυτά, εδώ είμαι για να το “ισιώσουμε”. Αν είναι να γίνει εξεταστική επιτροπή, θα γίνει για όλο το σκάνδαλο !!

Στις 22 Απριλίου 2020 κατέθεσα για λογαριασμό της εταιρείας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ Ε.Π.Ε.”, η οποία εκδίδει την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και έχει στην ιδιοκτησία της και την ειδησεογραφική ιστοσελίδα makeleio.gr, μήνυση για δύο κακουργηματικές πράξεις και ένα πλημμέλημα. Απιστία σε βάρος του Δημοσίου, απάτη και έκθεση.

Η μήνυση κατατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Στεφάνου και διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών την 4.5.2020 με αριθμό πρωτοκόλλου 1016/92/6-α.

Έκτοτε …αγνοείται η τύχη της !

Έτσι δεν είναι, κυρία Παπαγεωργακοπούλου;

Όπως η μήνυσή μου κατά του Κώστα Μπακογιάννη. 5 Ιουνίου 2020 κατατέθηκε στην Εισαγγελία, ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική εξέταση και την 20.2.2021 χρεώθηκε στον εισαγγελέα Νίκο Κυπριτίδη, ο οποίος την “μελετά” και την “επεξεργάζεται” επτά μήνες τώρα !!

Έτσι δεν είναι, κυρία Παπαγεωργακοπούλου;

Γι αυτό σας λέω. Είναι πολλές οι ώριμες δικογραφίες από όλα αυτά που έχω κάνει 1,5 χρόνο τώρα. Κάποιες δεν είναι απλά ώριμες, βέβαια, κοντεύουν να …σαπίσουν, αλλά και αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι. Όλα τα έχω υπολογίσει. Και την κατάλληλη στιγμή, όταν το σύστημα έχει μειωμένες αντιστάσεις με όλα όσα έχει κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή, έρχεται η ώρα της τελικής επίθεσης…

Διαβάστε εδώ όλη τη μήνυση.

Γιατί το μεγάλο έγκλημα δεν είναι πού πήγαν τα λεφτά των φορολογουμένων, αλλά ότι δεν νομιμοποιείτο η κυβέρνηση να δώσει καθόλου λεφτά και  σε κανέναν, αφού η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, την οποία η ίδια είχε εκδώσει, προέβλεπε την δωρεάν διαφήμιση από τα Μ.Μ.Ε. λόγω των εκτάκτων συνθηκών. Το ότι τα λεφτά αυτά δόθηκαν σε ανύπαρκτα Μ.Μ.Ε., σε sites της …Ομογένειας ή σε sites που δημιουργήθηκαν παραμονές της λίστας, και ότι αγνοήθηκε το μοναδικό κριτήριο με το οποίο έπρεπε να επιλεγούν τα Μ.Μ.Ε. (αναγνωσιμότητα, ακροαματικότητα, θεαματικότητα, επισκεψιμότητα), είναι τα “σκανδαλάκια” μέσα στο μεγάλο σκάνδαλο. Στο μεγάλο έγκλημα.

Και παρακολουθείστε τώρα πώς θα “παίξουμε” με όλο το πολιτικό σύστημα, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς θα το πάει μέχρι το πού πήγαν τα λεφτά. Επειδή αποκλείστηκαν τα “ημέτερα” Μ.Μ.Ε. Το μεγάλο έγκλημα θα το πιάσει; Ή μήπως εκεί θα έχουμε το “κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει”…;

Εδώ είμαστε λοιπόν, για να βγει το μάτι…

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Όταν θα έρθει η ώρα…

Scroll to top
x