ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ι.Σ.Α. -6: “ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΔΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ”: ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ !!! ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ;;;

Όλα τα πράγματα έχουν τα όριά τους. Ακόμα και σε μία εισήγηση η οποία είναι ξεκάθαρο ότι έγινε γιατί έπρεπε να γίνει. Μία παντελώς αναιτιολόγητη, ατεκμηρίωτη και βρίθουσα αοριστιών και επαναλήψεων εισήγηση, η οποία προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα και πλήττει τον πυρήνα των συνταγματικών ελευθεριών και της ίδιας της Δημοκρατίας.

Γιατί ακόμη και αυτά μπορείς να τα αντέξεις και να συγκρατηθείς, είναι αδύνατον όμως να μη θυμώσεις, όταν ήσουν εκεί και ξέρεις τι έχει ειπωθεί και πώς ειπώθηκε, να διαβάζεις ότι ο Φαίδων Βόβολης “παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε ως μέσον την πανδημία στα πλαίσια της πολιτικής κίνησης που έκανε” !

Κατ’ αρχάς θα έπρεπε να είναι παντελώς ανόητος για να παραδεχθεί κάτι τέτοιο τόσο ποταπό. Ακόμα και αν ίσχυε αυτό που ανερυθρίαστα ισχυρίζονται και γράφουν στην εισήγησή τους τα μέλη του πειθαρχικού.

Αλλά βεβαίως και δεν ισχύει. Ο Φαίδων ούτε ανόητος είναι, ούτε μεθυσμένος ήρθε για να πει αυτό το πράγμα, ούτε τιποτένιος για να έχει χρησιμοποιήσει την πανδημία ως μέσον.

Αυτό που είπε είναι ότι δεν θα είχε καν σκεφτεί να ασχοληθεί με την πολιτική, αν δεν είχε συμβεί αυτό που συνέβη με την “πανδημία”. Είδε αυτά που είδε, διαπίστωσε αυτά που διαπίστωσε, και αποφάσισε να τα αντιμετωπίσει και μέσα από μία πολιτική κίνηση.

Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ γιατί σιχαίνομαι την πολιτική. Αυτός το έκανε και είναι δικαίωμα και επιλογή του. Μακάρι να επιβιώσει, να μην τον καταπιεί το σάπιο πολιτικό σύστημα και δεν γίνει και αυτός μέρος αυτής της σαπίλας. Θα κριθεί και αυτός όπως τόσοι άλλοι στο παρελθόν.

Και πρώτος θα τον κρίνω εγώ ο ίδιος που τώρα τον υπερασπίζομαι. Και πιστέψτε με, αν και με γνωρίζετε τώρα πια, ότι όπως τον υπερασπίζομαι τώρα, με ακόμη μεγαλύτερο πάθος θα τον πολεμήσω αν αποδειχθεί, όχι απλά το ίδιο, αλλά έστω και ελάχιστα σαν τους άλλους. Στο πρώτο στραβοπάτημα. Δεύτερο δεν θα περιμένω.

Αλλά όχι. Δεν “παραδέχθηκε” ποτέ αυτό που γράφετε, κυρίες και κύριοι του Πειθαρχικού Συμβουλίου !! Δεν σας έφταναν αυτά που γράψατε ;; Έπρεπε να βάλετε και στο στόμα του πράγματα που δεν είπε ποτέ ;;

Η απάντηση του Φαίδωνα ότι δεν θα ασχολείτο με την πολιτική αν δεν είχε συμβεί η “πανδημία”, έγινε παραδοχή του ότι τη χρησιμοποίησε ως μέσον στο πλαίσιο της πολιτικής κίνησης που έκανε. Ότι δηλαδή εκμεταλλεύτηκε την πανδημία για πολιτικούς λόγους !! Για να γίνει πολιτικός !! Ότι του ήρθε “κουτί” !! Ότι είναι ανήθικος !!

Αυτά λέτε !!

Μην κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις, “μέσον” και  κουραφέξαλα:

Ανήθικος είναι, λέτε !!

Ώστε να έρθουν όλα τα προηγούμενα που γράφετε να δέσουν μια χαρά με τη “σημείωση” αυτή στο φινάλε, λίγο πριν το ¨τερματίσετε” για την ανάγκη να πειστούν οι ανεμβολίαστοι, οι φοβισμένοι αυτοί άνθρωποι, να εμβολιαστούν, και που για τον σκοπό αυτό πρέπει να γίνουν να τα πάντα.

Τα πάντα.

Σε αυτά τα “πάντα” δεν εντάσσεται και η εισήγησή σας, άλλωστε;

Όχι…;

Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΧ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

Scroll to top
x